Şimdi Ara

arkadaslar yardim edinnnnnnn rica ediyorummmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben burda yeniyim birisi bana su emulotor ve roms ve diger seyleri ögretirse cok sevinirim tskler
    sunarim saygilarimla (yardim bekliyorum)!!!!!

• arkadaşım sen yam olarak hangi sistemi emüle etmeye uğraşıyosun eğer ps2/gc/xbox emülasyonu ile ilgileniyorsan boşuna umutlanma derim çümkü tam çalışan bir emülatör daha yazılmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: masajah_rataj

arkadaşım sen yam olarak hangi sistemi emüle etmeye uğraşıyosun eğer ps2/gc/xbox emülasyonu ile ilgileniyorsan boşuna umutlanma derim çümkü tam çalışan bir emülatör daha yazılmadı

arkadasim ben mame emulotörüyle diyorum ...
  • hakkaten arkadaslar buraya bakan yoook muu????bu arada dostum baslıgı degiştirmeyi denesene....
  • Hangi konsol ?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdr -- 20 Mayıs 2013; 0:48:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakbet

Arkadaşlar lütfen bi emulator arıyorum ps2 için lütfen yardım edin

ps2 için doğru düzgün ir emulatr yok arkadaşım malesef olsa keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son_Goku_und_S.Gohan

arkadaslar ben burda yeniyim birisi bana su emulotor ve roms ve diger seyleri ögretirse cok sevinirim tskler
    sunarim saygilarimla (yardim bekliyorum)!!!!!

Dostum önce internetten mame 32fx emülatörünü indirip bilgisayarına kuruyosun daha sonra rom sitelerinden mame oyunlarını indirip kurduğun emülatörün dosyalarının içinde olan "roms" klasörüne indirdiğin oyunları zip'li olarak atıyosun ve daha sonra emülatörü çalıştırıyosun.Çalıştırdıktan sonra sol taraftaki dosyalardan "available" klasörünü seç ve F5 tuşuna basarak yüklediğin oyunları görebilirsin, istediğin oyunu seçerek oynamaya başlayabilirsin.Al sana güzel bi site
    http://www.romnation.net/srv/roms/mame.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NCOMMENT -- 7 Ocak 2006 0:38:41 >

• evet arkadaslar bu topigi taaa ne zaman actim bilmiyorum ama herseyi ögrendim simdi mameyle ilgili birsey diyen olursa buyursun

am,a hala kücücük bir sorun var arkadaslar tekken ve rival schools diye bir oyunum var ve buna benzer birkac oiyun daha. ama oyun cok yavas bunun sebebi var ayarlardan yapiliyor ama nasil yapcsm nerden islem yapcam bilmiyorum bilen biri varsa yardim ederse cok sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.