Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir akrabamda net var aramız 125-150 metre civarı aramız açık alan çaprazlamasına balkonlar denk geliyor onlarda tt nin verdiği surecom kablolu modem var (hem kabloluyu kablosuz modeme çevirmek için)bir ap301 alsam onların balkonuna yerleştirsem benim laptopada benim balkona kadar bir anten atsam ap301 benim balkona kadar wifi yayını sağlarmı dışarda 300 metreye kadar diyor ama kafamda airtiesin mesh teknolojisi var surecomla çakışma yaparmı ap301 dışında başka ap veya routerde önerebilirsiniz yeterki benim balkona kadar kaliteli yayın yapsın ap301i 55 ytlye buldum nette onun yerine o civarlarda sizin bana önereceğiniz başka bir model veya marka varmı akrabamdan kaliteli yayın alabileğim bir ürün malum cihazı satın alırda işime yaramazsa satmak zor oluyor malum herkese ap veya router lazım olmuyor...

• airties in wireless lari cok kotu. surekli sorunlara neden oluyor. bence hic bulasma.

daha onemli bi nokta. mesh ozelligini kullanabilmen icin karsilikli iki cihazinda airties olmasi lazim. farkli marka cihazlar uyumsuzluk yapar.

airtiesda mesh diye gecer ama daha yaygin versiyonu wds dir. bi iki ufak farkla ayni sey. elindeki modem surecom ile ayni marka ayni nesil ayni aileden bi access point alman lazim. wireless routerda isini gorur.

universal repeater ozelligi olan bi model bulursan repeater modunda surecom la kullanabilirsin. ama universal repeater da bile uyumsuzluklar olabiliyor. dlink 2100ap atheros chiplidir broadcom chipli asus500gp ye client mode da baglatabildim ama universal repeater olarak baglanmadi. client mode da intereti kablolu olarak veriyor kablosuz olarak tekrar etmiyor.
  • hocam yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür edrim ben bi tane ufak araştırmalar sonunda buldum siz bir bakın isterseniz...

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3230&IID=59265

TP-Link TL-WR542G 54Mbps 2.4Ghz Kablosuz Router
  • wds yada mesh yapabilmen icin modeminle ayni marka access ppoint lazim. oteki turlu bi garantisi olmaz. mesela atheros chipli bi cihazlarla broadcom chipli bi cihazlar tamamen uyumusuz. wds yapmiyorlar.

bunun disinda kullanabilcen universal repeater modunda calisabilen bi access point.

eger iyi ingilizcen ve orta seviye teknik bilgin varsa bana pm at sana karsisinda hangi tip wireless cihaz olursa olsun repeat edebilcek bi sistem onerebilirim. ama ugrasmak gerekiyor.
  • dostum şu siteye bi göz at
    http://www.exe64.com/mirror/wokfi/

ve şu usb wireless adaptorunden istersen getirtebilirim 500mW, 1-2km >>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.