Bildirim
ARKADASLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Paint -
ölçüler tamam da onu ayarladım onda bi sorun yok ama JPEG den bmp ye dosyayı nasıl cewircem onu bilemiorum -
quote:
Orjinalden alıntı: fearfactor
ölçüler tamam da onu ayarladım onda bi sorun yok ama JPEG den bmp ye dosyayı nasıl cewircem onu bilemiorum
Dosyayı paint ile birlikte açacaksın.Ölçüleri ayarladıktan sonrada farklı kaydete tıklıcaksın.Çıkan pencerede kayıt türünde "bmp" uzantısını seçeceksin. -
arkadaslar cok tesekkür ederim ilginiz için hallettim yardımlarınız için tekrar tesekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: fearfactor
arkadaslar cok tesekkür ederim ilginiz için hallettim yardımlarınız için tekrar tesekkürler
Rica ederim benim için büyük bir zevkti. -
arkaya sımge almak için önce yenı pelrın canavarı kesecn sonra plrn alınan yerden 2. sıraya girecen arkya amlem gelecek degıstırmek np baglı -
Y painti aç 32x32 yaptıktan sonra kapatma orda bi dur! sonra üstte Düzen'e gel dosyadan yapıştır de ordan bi jpg resmi yapıştır sonra bu resmi alta koy aynı şekilde 32x32 ebatına geridondür o beyaz perdeyi,sonra kaydet de oraya symbol.bmp yaz bu kadar!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X