Şimdi Ara

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • manesdeki eskiler tanır beni (ALESTA) manesin açıldığı ilk günden beri kasmakdayım ama rogue e özendim rogue kasmaya karar verdim ilklerde pek itemım yokdu dedimkendi kendime en iyisi itemlerimi satayım priestteki roguemi dizeyim bütün emeğimle helal kasdığım itemler manesin ilk açıldığı itemleri sattım ve hiç bir bug yapmadım priestimi aposda elimle kasdım fakat roguemi 3 gün bakdım elle kasılmıo 1-2 arkadaşlar vardı 1 i bu forumdan koxpla kasıomusun hala dedim yanına oturtucakdım :) fakat o arkadaşda artık kasmıyorum dedi bende bayram nedeniyle izmirdeki evime gittim arkadaşa emanet ettim bronze pre si vardı 30 günlük daha yeni almışdım arkadaşıma emanet ettim iicede tembihledim sakın koxp açma die itemlerim sağlamdı zaten arkadaş üşenmemiş gece makinasını açık bırakmış ve koxpda char köpeklerde kasıomuş sabah uyandıgında 1 lvl atlamış ve dc olmuşdu ban yemişdi duyunca çok üzüldüm çünkü bu rogueden cok ümitliydim presini itemlerini yapdım sayılırdı ama artık çok geçdi banımın açılması gibi bişi sözkonusumudur ben giden reel paraya yanıorum bronze pre aldım neyse onuda geçde priestimi geri kassam şimdi üstünde 0 item bannımı açdırmam lazım arkadaşım açmış bayram sebebiylee bunu anlatsam sizce açarlarmı ?

• up !!!
  • bence açılma gibi bişey pek söz konusu değil.
  • Manesteki orc priestte bu şifredeydi deme öleyse yazık olmus
  • hayır ama saten kasmıorum onu sohbet etmek için giriorum o charla üstünde 0 item 0 coins.. ortada kaldık gene :(
  • yanlız değisin.benide upg.batırdı
  • yılbaşı nedeniyle açılcak diyolar ama açılmaz
  • up ! up ! up !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 27 Aralık 2006; 18:33:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.