Şimdi Ara

Arkadaşlar yarın kapattırıcam internet + telefon. ÖNEMLİ GELİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 sene öncede kapattırdım ben ttneti.2 senelik üyeydim hiç tahahüt vermemiştim hemde.kapatmak istiyorum dedim.bi kağıt imzalattı hadi yallah dedi.kapandı dedi.1 ay bedava felan veriyorlardı normalde başkalarına. :)
  • Evet sonuc? Kapattirdin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

1 sene öncede kapattırdım ben ttneti.2 senelik üyeydim hiç tahahüt vermemiştim hemde.kapatmak istiyorum dedim.bi kağıt imzalattı hadi yallah dedi.kapandı dedi.1 ay bedava felan veriyorlardı normalde başkalarına. :)

hala kullanıcı tercihlerinde ttnet yazıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

1 sene öncede kapattırdım ben ttneti.2 senelik üyeydim hiç tahahüt vermemiştim hemde.kapatmak istiyorum dedim.bi kağıt imzalattı hadi yallah dedi.kapandı dedi.1 ay bedava felan veriyorlardı normalde başkalarına. :)

hala kullanıcı tercihlerinde ttnet yazıyor ama

ondan sonra 8-9 ay so adsl kullandım.sonra yine ttnete geçtim :)

internet kapattırma olayını gidip sordum az önce 7 iş gününde kapanıyormuş.
  • kapattırmak için müdürlüğe gittim.2-3kişi vardı sırada.modemi yanımda götürmüştüm sitedi modemi verdim.
    sonra dedi.sistemdeki modem seri numarası ile getiridiğim modemin seri numaraları farklıymış.125tl ceza ödersiniz dedi.
    sonra abone olduğum bayiiye gittim.
    modemi bana vermeden önce denemiş bozuk çıktığı için bana yeni modem vermiş.karışıklık oyüzden olmuş.
    yarın tekrar gidicem bakalım düzelticekmiş hatayı.
  • 2 aylık deneme süresi dolmadan hat iptal edilirse. baglantı ücreti ya da modem ücreti aboneden alınmaz. ancak deneme süresi 1 gün bile geçerse 30 tl baglantı ücreti ve modem ücreti alınır. ayrıca 2 ay ücretsiz kullanım bedeli normal paket ücreti üzerinden hesaplanır.

iptal ettirirken modemin eksiksiz iadesi gerekir.
  • Hayret birşey vallahi ya aylardır interneti kapatıcam kapatıcam bak diyen babam hadi yürü kapatıyoruz dedim başka işin mi yok olmaz kapatmayız dedi şaka gibi. 150 TL ye kapatıcaktık aslında ama yok beyefendi 150 tl yerine 500 tl vermek istiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

2 aylık deneme süresi dolmadan hat iptal edilirse. baglantı ücreti ya da modem ücreti aboneden alınmaz. ancak deneme süresi 1 gün bile geçerse 30 tl baglantı ücreti ve modem ücreti alınır. ayrıca 2 ay ücretsiz kullanım bedeli normal paket ücreti üzerinden hesaplanır.

eski kampanyada ilk iki ayın ücretini almıyorlardı.onun ismi denemesi bedavaydı.
    şimdi kampanyalarda ilk 2 ay bedava diyor.kapattırınca parasını alıyor yani.
    bugün yine gitti bayiye .modem karışıklığını halletmiş.
    2-3 tane kağıt imzaladım.abonelikler iptal oldu.anında kestiler interneti ve telefonu.
    ayın 8ine kadar iptal olur heralde.yoksa 150tl ceza gelicek.

bende yeni internet bağlatıcaklara tavsiye sakın modem almayın. hem dandik oluyor.hemde aylık 2tl daha pahalı oluyor internet.
    60-70tl ye iyi modem alınabilir.4port ve 802.11n li.

• quote:

quote:

2 aylık deneme süresi dolmadan hat iptal edilirse. baglantı ücreti ya da modem ücreti aboneden alınmaz. ancak deneme süresi 1 gün bile geçerse 30 tl baglantı ücreti ve modem ücreti alınır. ayrıca 2 ay ücretsiz kullanım bedeli normal paket ücreti üzerinden hesaplanır.

eski kampanyada ilk iki ayın ücretini almıyorlardı.onun ismi denemesi bedavaydı.
    bugün yine gitti bayiye .modem karışıklığını halletmiş.
    2-3 tane kağıt imzaladım.abonelikler iptal oldu.anında kestiler interneti ve telefonu.

bende yeni internet bağlatıcaklara tavsiye sakın modem almayın. hem dandik oluyor.hemde aylık 2tl daha pahalı oluyor internet.

ıptal basvurusunun sısteme gırıldıhıo tarıh onemlıdır. Port ıptal basvurusu anında kapatılır faturalandırma olmaz. :) cagrı merkezını arayıp. Iptal basvurusu ıle ılgılı bılgı almak faydalı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bugün yine gittim bayiye .modem karışıklığını halletmiş.

ıptal basvurusunun sısteme gırıldıhıo tarıh onemlıdır. Port ıptal basvurusu anında kapatılır faturalandırma olmaz. :) cagrı merkezını arayıp. Iptal basvurusu ıle ılgılı bılgı almak faydalı olur.

herkes 1 hafta önceden kapatın diyor diye bende erken kapattım valla :)
    ttnetten arıyacaklarmış beni.ikna süreci mi ne varmış ondan sonra kapancakmış.
    geçen sene sol adsl geçtim.o zaman ttneti iptal ettikten 4gün sonra tamamen kapandı.
    tamamen iptal olmadan başka ibternet sağlayıcısına geçiş yapılmıyor.

• Böyle diyor.online işlemlerde
     Arkadaşlar yarın kapattırıcam internet + telefon. ÖNEMLİ GELİN
  • Bayram pasa telekoma gttim 7 dakikada hem telefon hem internet kapatma islemi bitti 1 ay sonra tekrar gisip borc varmi diye sorup borcu yoktur kagidi alicam guven olmaz bu ttnet e bir zaman sonra borc cikartiyorlarmis
  • az önce 4441444ten aradılar ve onay aldılar.internetiniz ve telefonunuz kapanmıştır dedi.
  • geçen gün 4441444 i arayıp telefon kapandımı diye sordum.kapandı dediler.
    sonra 4440375i arasım internetim kapandımı diye sordum.henüz kapanmadı dedi.sisteme biranönce kapanması için not girdi.
    şuan ttnet online işlemlere giremiyorum .sanırım kapandı doğrumudur?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.