Arkadaşlar yeni açtığım sayfa googlede nasıl ilk sıralarda gelebilir ? Bitane facebooktan sayfa açtım googleye sayfanın adını yazdıgım halde bir türlü göremiyorum nasıl ilk sıralarda gelebilir sayfanin adı bunu nasıl yapabiliriz yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle iyi akşamlar.Açtığınız bir sayfa eğer özenle yazdığınız site tasarım sayfasıysa eğer, yapmanız gereken metaları düzenlemek şayet eğer site değil bir sosyal ağ sayfası ise ilk öncelik olarak mümkün olduğunca sayfa içeriği ekleyip bu içerikleri güncel tutmak yapılması gereken ilk adımdır.Yardımcı olabildiysem ne ala.kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: samed kundak
Öncelikle iyi akşamlar.Açtığınız bir sayfa eğer özenle yazdığınız site tasarım sayfasıysa eğer, yapmanız gereken metaları düzenlemek şayet eğer site değil bir sosyal ağ sayfası ise ilk öncelik olarak mümkün olduğunca sayfa içeriği ekleyip bu içerikleri güncel tutmak yapılması gereken ilk adımdır.Yardımcı olabildiysem ne ala.kolay gelsin
hocam çok saolun şimdi ben facebooktan bitane sayfa açtım site tasarım sayfası degil normal fan sayfası sayfaı içerigi derken nasıl mesela biraz daha açıklayıcı olursanız çok sevinirim.
İyi akşamlar.Fan sayfası ne ile alakalı ise bununla ilgili resim video içerik vs vs. paylaşımlardan bahsediyorum.Facebook fan sayfalarını topluluk sayfalarınının güncellenmesi ve google a veri olarak gönderilmesi biraz uzun sürüyor.mümkün olduğunca sayfanın reklamını yap güncel tut gerisini face e bırak zamanla google da ilk sıralarda yer alırsın .