arkadaslar yeni bir server gelecekmi yakın tarihte veya gelecekse tam olarak ne zaman.. bi bilgisi olan varmı? arkadaslarla yeniden yazın baslıyıcazda knighta...yani bilgissi olan arkadaslar soleyebilirmi??
Gelirse sanki ronark'dan farkı olacak mı arkadaşım.Heryer gene koxper kaynayacak koxp kullanmayan adamlar belli bir levele kadar koxpcuların yanında takılacak görevlerini yapamıyacaklar.50 level olunca mage'ler harpye gidecek,diğerleri apostle,deruya geri kalan yerler de koxpculara ait olacak doğru mu yanlış mı
tahmınım temmuz da gelir
ronarkda adım atacak yer yok herkes exp bug derdinde :D
quote:
Orjinalden alıntı: daniel archer
Gelirse sanki ronark'dan farkı olacak mı arkadaşım.Heryer gene koxper kaynayacak koxp kullanmayan adamlar belli bir levele kadar koxpcuların yanında takılacak görevlerini yapamıyacaklar.50 level olunca mage'ler harpye gidecek,diğerleri apostle,deruya geri kalan yerler de koxpculara ait olacak doğru mu yanlış mı
keşke o kadarla kalsa. harpye, ravene koxp kuruyo 60+ ş*refsizler
geçen sene edananın açılma zamanıyla ronarkın açılma zamanı aynı.yani manes in açıldığı zaman gelir büyük ihtimalle belli aralıklarla açılıo galiba.yani haziran sonu temmuz un ilk haftası gibi olur heralde
ronarkta oynadım bi sure ama baktım ben hakkımla kasıodum adamlar 65 olmuş ben 57 bıraktım dedım daha uğraşmaya değmez şimdide arkadaslarla yeni server bekleyiş içerisindeyiz inş. yeni server ronark gibi olmaz bide erken gelse server iyi olur gelecekse bu arada yormlarınız için saolun
quote:
Orjinalden alıntı: efendihakan
ronarkta oynadım bi sure ama baktım ben hakkımla kasıodum adamlar 65 olmuş ben 57 bıraktım dedım daha uğraşmaya değmez şimdide arkadaslarla yeni server bekleyiş içerisindeyiz inş. yeni server ronark gibi olmaz bide erken gelse server iyi olur gelecekse bu arada yormlarınız için saolun
bende bekliyorum ama ne açcağıma henuz karar vermedim priest yada warrior açmayı düşünüyorum ama koxptan kasabilcemmi bakalım heryer koxp mubarek
ronarkda adamlar bagırıyo 5me exp bug yapıylır diye lol
yeni server açılırda ronarktakiler oraya gider Rahatlarız bare ronarkta..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme