Şimdi Ara

Arkadaşlar yeni bloguma hepinizi bekliyorum:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: biravucgokyuzu

Arkadaşlar yıllardır birçok kitap okudum en az sizler kadar ve artık blog acmaya karar verdim.

Her türden kitap okurum, gerek tarihi, siyasi, toplumsal, akademik,bilimsel, teknolojik, edebi, felsefi,sosyolojik, psikolojik,mizahi, fantastik, bilimkurgu, sanat, muzik her turde kitaplarim mevcut ve bundan sonra her okudugumu sinavlarimdan sonra sizlerle paylasmaya calisacagim.Yazarken olabildiğince farklı bilgilere de değineceğim:)
    Arada farkli konulara da deginebilirim artik Allah ne verdiyse:)
    ha ayrica sinirlama yok her gorusten insani okurum o yuzden lutfen yaftalamalardan sakinalim:)

ilk kitap tanitimimi yazdim, yorumlarinizi ve takiplerinizi bekliyoruuum:)

http://rafinasigmayanlar.blogspot.com.tr/?m=1

Hangi bölümde okuyorsunuz?

hukuk okuyorum hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaslar cok tesekkur ederim sinavlarimdan sonra tam gaz okuma ve yazmaya devam edecegim onerileri de dikkate alacagimdan supheniz olmasin:)

Düzenli olarak yazarsan daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

arkadaslar cok tesekkur ederim sinavlarimdan sonra tam gaz okuma ve yazmaya devam edecegim onerileri de dikkate alacagimdan supheniz olmasin:)

bu sene son senem mezun olacagim bir sure basimi dersten kaldiramayacagim, aslinda planim sinavlardan sonra yazmakti ama dayanamadim sinavlardan sonra tam gaz devam edecegim o anlari iple cekiyorum:)

• Öncelikle hayırlı olsun. Ufak bir göz attım, kendi adıma faydalı olabilir düşüncesindeyim. Takipte kalmakta yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Öncelikle hayırlı olsun. Ufak bir göz attım, kendi adıma faydalı olabilir düşüncesindeyim. Takipte kalmakta yarar var.

tesekkur ederim olabildigince ogrendigim ilginc bilgileri de, genel kultur olacak nuanslari da paylasmaya calisacagim umarim faydali olurum:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

bu sene son senem mezun olacagim bir sure basimi dersten kaldiramayacagim, aslinda planim sinavlardan sonra yazmakti ama dayanamadim sinavlardan sonra tam gaz devam edecegim o anlari iple cekiyorum:)

Pekala kolay gelsin, başarılar

• biravucgokyuzu kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum. Dediğiniz gibi önce okula ağırlık verseniz daha iyi olur. Okulu bir halledin de gerisi gelir elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Merakla bekliyorum. Dediğiniz gibi önce okula ağırlık verseniz daha iyi olur. Okulu bir halledin de gerisi gelir elbet.

haklisiniz:) sinavlardan sonra guncellerim konuyu hatirlatirim merak etmeyin :p

ilgi gosteren herkese tesekkurler destekleri ve ilgileri icin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biravucgokyuzu -- 12 Nisan 2014; 22:14:00 >
  • Tasarımı güzelleştirmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Tasarımı güzelleştirmelisiniz

ah su an en buyuk derdim o aslinda:)fazla vaktim yok simdilik ve arastirip gelistiremiyorum da blog acemiligini de eklersek biraz genis bir zamanda anca halledicem:)

• Daha yeni tabi ama akıcı en azından eğer konular da iyiyse takip ederim.

• quote:

quote:

ah su an en buyuk derdim o aslinda:)fazla vaktim yok simdilik ve arastirip gelistiremiyorum da blog acemiligini de eklersek biraz genis bir zamanda anca halledicem:)

Hehe :) Web geliştirici olmaya çalıştığım için ilk dikkat ettiğim o oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Hehe :) Web geliştirici olmaya çalıştığım için ilk dikkat ettiğim o oluyor

cok belli oluyor basitligi:( ama simdilik oyle cahilim ki bu konuda bir sure boyle idare edecegim:(

• arkadaslar aklimda olan bir yaziyi da bloga aktardim umarim begenirsiniz acikcasi su ana kadarki yorumlariniz icin tesekkur ediyorum ve bu yazi hakkindaki yorumlarinizi da bekliyorum bu sekilde devam edip etmemem gerektigini daha iyi anlayacagim.

simdiden tesekkurler:)

http://rafinasigmayanlar.blogspot.com.tr/2014/04/kitap-2-momo-film-1-in-time.html?m=1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.