Şimdi Ara

Arkadaşlar Yeni Sezonda Yeni Başkanımız İçin Mutlaka Forma Satışlarını Patlatmamız lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkacak formalar Parçalı-Beyaz-Sarı-Siyah
    bir Sarı forma da benden
  • Bir forma da benden işler. Yeter ki gelsinler.
  • benden 2 işler
  • 1 tanede ben aliyom
  • drogba gelmesede ekonomik olarak rahatllatmamız için takıma destek olmamız şart,
    en azından bir forma ya, sadece almaklada olmaz çevremizdei herkesede anlatıp baskı yapıp aldırmamız lazım.
    sözüm ona en çok taraftar bizde var forma alan yok:
    bu gruba bende dahildim, başarısızlık deyip kestirip atıyoruz, mali sıkıntının yaşandıgı hiçbir yerde başarı kolay yakalanamaz.
    kaçkişi gördümnüz mum ışğında ders çalışıp öss kazanan
    100 binde 2 kişi
    dershaneye gitmeden olmuyor artık

çok acayip örnek verdiim ama güzel oldu kanımca..
    saldıralım bu sene store lara.

• Drogba gelsin ve ya gelmesin yeni parcalıdan bir tane alıcam ben asıl Buffon gelirse onun kaleci formasını alıcam hıc kullanmayacak olsamda
  • Fatih Terim geldiği için 1 forma
    Şelcuk geldiği için 1 forma
    Drogba gelirse 2 forma daha alacagım
    Bu sene rekora koşalım
  • 2 formada benden. Drogba olsa da olmasa da ;) Maddi manevi her türlü desteğimizi eksik etmeyelim. Çok güzel günler bizleri bekliyor ;)
  • Bir forma, bir atkı, bir veya iki tshirt de benden. Başkan için değil, kendim için.
  • transfer sezonunda yok o bize gelsin yok onu alalım deyip lig başladığında forma alıp maça gitmeyen bizden değildir! şimdi zaman destek zamanı aslanın uyanışı başladı!
  • 1 tane forma, 3 tane tshırt ,bileklik,atkı vs.
  • Geçen ay bi aralar nike ın tasarladığı formaları görmüştüm netten gerçekten güzel formalardı. Drogba da gelirse çakacam bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

1 tane forma, 3 tane tshırt ,bileklik,atkı vs.

görüyorum ve artırıyorum.
  • bende bir forma alıcam ama kesinlikle bu siyah olucak parçalı vs. almak istemiyorum çok sıradan oluyor artık siyah gerekiyor

Drogba gelirse Onun formasını alıcagım isim yazdırılmış şekilde.
  • Drogba gelsin gelmesin 1 tane oğluma, 1 tane kendime alacağım forma.
  • drogba gelirse kesin siyah a isim yazdırırım yanlış hatırlamıyosam en son siyah formamız olduğunda şampiyon olmuştuk. bir de formanın içinde drogba olursa tadından yenmez
  • Geçen gün gittik amcamla biraz alışveriş yaptık Drogba iddiaları bizi Store'ye çekti :D Formalar çıksın forma da alırız :))
  • Yeni sezon için nike formalarından 1 tane mutlaka alıcam.Drogba gelirse bir tane de t-shirt ve kombine almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.