Bildirim
Arkadaşlar yeni sistem topladım iyi olmuşmu yorum lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oncelikle kasayı degistir ya 300r yap yada XIGMATEK
ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W bu ikisinden birini al ekran kartını degistir 7950 alma en asagı 7970 al bide sen butce sole biz sana tavsiyede bulunalım -
hocam sistem iyi olmus ama kasayi 300r yap ekran kartinida gtx760 yap hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada tv ne oluyo ekran mi
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanDernek
bu arada tv ne oluyo ekran mi
Sistemi topladım hocam dün Tv'yi hem monitör hem tv olarak kullanıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran kartini jeske powercolor almasaydin hocam neyse gule gule kullanin
quote:
Hocam neye niyet neye kısmet işi oldu açıkcası 4670k+msi g45 gaming almaya gittim ekran kartını bir dahaki maaşta gtx 770 alacaktım vatanda indirim bitmiş exadada 4670k yoktu yani bu çıktı ortaya ama hız olarak çok iyi Windows 7 3sn de açılıyor oyunlarda çok iyi inşallah utandırmaz ilerde bakalım
kasayı 300r yapın gerisi güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: ask_olcer
kasayı 300r yapın gerisi güzel
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: By MeLKoR
quote:
Hocam neye niyet neye kısmet işi oldu açıkcası 4670k+msi g45 gaming almaya gittim ekran kartını bir dahaki maaşta gtx 770 alacaktım vatanda indirim bitmiş exadada 4670k yoktu yani bu çıktı ortaya ama hız olarak çok iyi Windows 7 3sn de açılıyor oyunlarda çok iyi inşallah utandırmaz ilerde bakalım
O ssd sayesinde işlemci değil :)
Hayırlı olsun. Arkadasın dediği gibi ekran kartını powercolor almasaydın iyiydi. -
canavar gibi pc olmuş. allah uzun ömür versin. gidin birde ups alın. malum memlekette elektrik çok düzensiz. topraklama yok. -
ssd yi çıkar, 4770k lı sistem kur yada ssd çıkart 4670k yap, ekran kartına yüklen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 24 Ekim 2013; 3:10:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: herospower
canavar gibi pc olmuş. allah uzun ömür versin. gidin birde ups alın. malum memlekette elektrik çok düzensiz. topraklama yok.
Teşekkürler hocam peki herkesin powercolor tavsiye etmemesinin nedeni nedir hızımı soğutmasımı yoksa bir sorunumu var
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
ssd yi çıkar, 4770k lı sistem kur yada ssd çıkart 4670k yap, ekran kartına yüklen
Ozandan fiyat uçuyordu hocam en kötü intelin fiyatı en iyi AMD kadar anakartlar desen keza aynı yani intel lüxe kaçıyordu benim için sonuçta oyun oynayacağım Buda yeter diye düşünüyorum
8320 yap işlemciyi parayı ekran kartına yatır.
quote:
quote:
Sistemialdınızmımerak ettim. her hafta sonu %25 indirim oluyor sakın normal fşyattan aldım dmeyin .... -
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
quote:
quote:
Sistemialdınızmımerak ettim. her hafta sonu %25 indirim oluyor sakın normal fşyattan aldım dmeyin ....
Sistemi aldım hocam exadan aldım ama vatandan almadım arkadaşlar iyide indirim yaptılar sağolsun vatandan almış gibi oldum sayılır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
BTmağazadan 400r al 750 wattlık,fiyatıda 355 lira gibi bir şey.
HAyırlı olsun ozaman gülegüle kullanın -
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
HAyırlı olsun ozaman gülegüle kullanın
Teşekkürler hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dled nedir
- rx 7600 alınır mı
- i3-12100f alınır mı
- ssaa nedir
- exen smart güvenilir mi
- nvidia geforce 8800gt
- mx550 ekran kartı
- afmf 2
- dimensity 8400
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X