Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 85 +7 BLADE BASMIŞTIM FORUMA KOYMUŞTUM HATIRLARSANIZ ŞİMDİ O BLADE PHY. BASTIM NASI OLMUŞ

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

• gerisi çamda kayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonardo -- 29 Ağustos 2009; 12:27:04 >
  • Hayırlı olsun... +7 güzel fakat phy atack basman birşey ifade etmez. Atack raiting ve phy refioncen inanılmaz düşük. Bunların % oranlarını ne kadar yüksek tutarsa silahından okadar iyi verim alabilirisin.
    Ben; kendi açımdan söylüyorum phy atack yerine refionce ve atack raitinge daha cok önem veririm
  • reinforce hepten 0dı bastım 22 yaptım. gene basıcam 60+ yapmalıyım ve attack rating hep basıom ama bi türlü fazlasını tutturamadım
    quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

Hayırlı olsun... +7 güzel fakat phy atack basman birşey ifade etmez. Atack raiting ve phy refioncen inanılmaz düşük. Bunların % oranlarını ne kadar yüksek tutarsa silahından okadar iyi verim alabilirisin.
    Ben; kendi açımdan söylüyorum phy atack yerine refionce ve atack raitinge daha cok önem veririm

• Silahın güzel ama Max. Durability işi bozuyo...
  • Ewt Silahın güzel ama Max.Durability işi bozuyor.
  • Konu yanlış yerde.

Karakter tanıtımı / videolar / resimler olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz

Konu yanlış yerde.

Karakter tanıtımı / videolar / resimler olmalı.

gene mi ya :) taşırsanız sevinirim :D max durability var ama silah baya dayanıo 190 hiç repair vermedi şu ana kadar
  • sro için mükemmel bir update
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happycan

sro için mükemmel bir update

bncede öle o yüzden koydum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.