Şimdi Ara

Arkadaşlar z1 aldım soruları cevaplayabilirim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben baya yogun kullandım bu yuzden biraz az ekran suresi aldım 3 saat 20 dk ama bunun 1 saat 45 dakikası oyunla geçti. Bence fazla vermedim çünkü gerçekten sıfırdan farksız telefon ve sony garantili delta falan değil
  • Teşhir ürününe okadar para verilmez. Arkadaşım sıfır kapalı kutu cihazı 1400tl'ye satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdım kardesım.ve Son derece mutluyum

• Ön ve arka kamera performansı nasıl?
  • neden 300 500 fazla verip z2 almadın ?? neden teşhir ürününü terih ettin ?
  • Hocam butcem bu kadardı bunu dahı zor verdım be malum ogrencıyız para kolay bulunmuyo bırde aldıgım urunun hıc bır problemı yok olsa.bıle sony e goturecegım yani problem.yok kamera ıyı guzel.ıkısıde ancak gece biraz kotulasıyo

• Hayirli olsun hocam.Icinize sindiyse sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yok bro Teşhire 1500 tl ve mutlusunuz sony sony sony :) Kim bilir kimler geldi eğdi büktü onu ama sorun yok zaten bişe olursa sony ye götürceksiniz tabi :) Zaten diğer garanti firmalarıda bu ürün bizden değil diyip sokağa atıyodu. İyiki sony garantili almışsınız. Neyse Hayırlı uğurlu olsun.
  • kardeşim eğilse sence fark etmezmıydım oncelıkle yazdıklarından yaşının 13-14 oldugu belli oluyor.Sony kullandıgı malzemeden bile fark ediliyor diger plastiklerle ve benim en azından karşımda sony var. bence bu kucumsenecek bişi değil ve sen gider deltaya kargo vs yollarsın ben içim rahat sony ye gider derdimi anlatırım sana daha agır konusmak gerekirdi ama seviyene dusemem
  • sıfıri 1300 lira olan cihaza "TESHİR" ürününe 1500 bide mutlusun ulan ne insanlar var

• Kendı dusuncenız saygı duyarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.