Şimdi Ara

Arkadaşlar z3 sarj sıkıntım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta oldu z3 alalı lakin sarj konusunda hala sıkıntı çekiyorum.

Sabah 08:00 sarjdan cıkardıgımda %100 de iken sarjım 14:00 sularında bitmiş oluyor.

Acaba benim aktif kullanmamdanmı kaynaklanıyor yoksa telefondamı sıkıntı var.

Sürekli olarak mobil verim acıktır bu hep böyle olmuştur.
    Otnadığım oyun bir tek clash of clans var vede tarayıcıdan 15 dk 30 dk da bir kontrol ettim ogame adlı oyun var ama normal bir internet tarayıcısında sayfa yenilemek gibi bir aktiflik bu.

Hani bunun haricinde whatsapp tan baya aktif mesajlaşma ve müzik dinleme olayım var.

Çoğu kişi en az 1 gün hatta 2 gün diyince bendemi sıkıntı var diye merak ettim

• fikri olan yok mu ?
  • şarj %10 civarı kaldığında güç durumunda ekrana bak kaç saat yediğine bak. benim z2 en az 4 saat yoğun oyun kullanımında max 9 saate kadar çıkıyor standart 5-6 civarı
  • ben ne kadar yoğun kullanırsam kullanayim günü çıkarıyor. ki asphalt fifa 2015 oyunları dahil. 1 saat müzik en az 1 saat oyun 5-6 telefon görüşmesi 1 saat watsapp 1 saat civarıda tarayıcıda takılıyorum ki bu benim normal dediğim hallerimde ki kullanımım ve gün sonunda ölüsü yüzde 35 - 40 larda oluyorum. bir sorun var belli en az 4 buçuk saat ekran süresi almalısın . pil kullanımından pili en çok tüketen şeyleri kontrol et.
  • Telefonda sıkıntı yok sen çok aktif kullanıyorsun dediklerine göre.Ben senin kadar olmasa da aktif kullanmama rağmen 2 gün gidiyor.
  • Arkadaş desenize hepsiburadadan alarak yanlıs yaptım anlasmalı servisinede göndermek istemiyorum aldıgımda servisi aradım fatura yok icinde diyerekten konustugum musteri temsilcisi hiç umursamaz bir şekilde konuştu şimdide telefonu nasıl güvenip göndereyim bu servise
  • Dostum niye gidip bizzat mağazadan almadın?
  • Biraz bekle bataryanin kendine gelmesi 2-3 hafta alir. Simdilerde 5 saat ekran suresi normaldir. Batarya kendine gelince 7-8 saate cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeuTRon_X

Dostum niye gidip bizzat mağazadan almadın?

Üstad görevim gereği dağın başında üsbölgesindeyiz bırak magzayı markete bile yok marketten haftada bir siparis verebiliyorduk kargo 14 15 güne anca geliyor buralara.

İzini bekledim ülkemizin durumları karısınca izinlerde iptal oldu artık macbur aceleyle netten aldım bende bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.