Şimdi Ara

Arkadaşlardan intikamımı almam lazım , yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ,direk konuya giriyorum , bi arkadaşımin bana borcu vardı 50 lira ama sırf diğer arkadaşlarımıza artislik yapmak için vermiyorum yemin ederim vermiyorum dedi ısrar ettim insan gibi davran filan diye yok bide başka arkadaş 60 lira alacağım vardı ama çok saçma bi bahane uydurarak sen bana şunu yaptin bende borcumu vermiyorum dedi (tepki veremememden oluyor hep) şimdi onlardan ne diyerek para alabilirim başına böyle bişey gelen var mı yardım edin lutfen. Onlara para sokmam lazım

• Onlara para yerine başka bir şey sok ve "Borcunuzu sildim" deyip sigaranı yak.
  • Başımın gözümün sadakası olsun deyip sigaramı yaktım ama bu sefer de ne kerizsin filan parana sahip çık dedi bi arkadaş bende plan yapmaya çalışıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zireael

Telefonlarını kaptığın gibi kaç. Vermiyorum de

Telefonu alsam onu vermemezlik olmaz da :) bi bahane bulup bu olayları yani intikam almak için yaptığım anlaşılmadan bi bahane uydurup para istemem lazım
  • Em onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD82B0187

Em onları
    napolyonu çağır para para para desin oda hemen abi deyince git napolyondan paranı al.

fikir için teşekkürü çok görme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 27 Haziran 2016; 4:53:50 >
  • Hakkını haram ettiğini söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpax

Hakkını haram ettiğini söyle.

Açıkçası işin ahlaki boyutunda değil p*clik boyutundayim onda göre bir şey yapmak istiyorum
  • Onlardan 50 tl değerinde bir şey çal vermiyorum de
  • kavga cikar dov lan

oyle sey mi olur sen bana sunu yaptin 50lirani vermiyorum

kardes adam bildigin seni mal yerine koyup kullaniyor

dovebileceksen gucun yeterse git dov kardes

o zaman bidaha iste parayi

bi daha da para falan verme oyle arkadaslarina
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

kavga cikar dov lan

oyle sey mi olur sen bana sunu yaptin 50lirani vermiyorum

kardes adam bildigin seni mal yerine koyup kullaniyor

dovebileceksen gucun yeterse git dov kardes

o zaman bidaha iste parayi

bi daha da para falan verme oyle arkadaslarina

4 5 yıldır arkadaşız kavga filan olmaz da .. zaten sorun da 4 5 yıllık arkadaşliktan yüz buluyorlar ama ben onları pişman edecek bir şey bulacam sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thisisabook

Onlardan 50 tl değerinde bir şey çal vermiyorum de

Aynen buna benzer bir şey yapacam.. Teşekkürler .. yapmayım yapmayım dedim ama lol oynuyorlar benim de biraz yeteneğim var hesaplarını çalıp verirseniz veririm diyecem :)
  • Yemek yiyin beraber kalk git sonra.
  • Babasının numarasını al oğlunuz vurduruyor de
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

Babasının numarasını al oğlunuz vurduruyor de

• quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

Sosyal medyadan bir kız hesabı aç. Ama bunu kızın çıplak fotoğraflarına kadar planla. Adama foto attığında "aha harbiden fotolar kızın" desin. Tabi hesabı açar açmaz yazma. 1 ay takıl hesapta. Sonra bununla fotolaşın.

Sonra şantaj yap

Yalnız şantaj yapmak suç, haberin olsun.

Ha 18 yaşından büyükseniz dediklerimi şu şekilde yaparsın:

Banka hesabıma şu kadar para gönder sanal sex yapalım de. Paranı almış olursun

Yalnız birinin fotoğraflarını kullanmak da suç. Sen bilirsin artık.

Her şey suç ya :D hem onu yemezler ya fake hesap açar kaynatirsin da hesaba para yolla filan şeylerine gelmezler :) ama yine de ekşın dolu bi öneri sağol :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

Babasının numarasını al oğlunuz vurduruyor de

En güzel öneri yapacam hemen hatta bi kız arkadaşa konuşturup oğlunuz beni hamile bıraktı beni engelledi kaçıyor benden dedirtiyim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhostBf58

quote:

Sosyal medyadan bir kız hesabı aç. Ama bunu kızın çıplak fotoğraflarına kadar planla. Adama foto attığında "aha harbiden fotolar kızın" desin. Tabi hesabı açar açmaz yazma. 1 ay takıl hesapta. Sonra bununla fotolaşın.

Sonra şantaj yap

Yalnız şantaj yapmak suç, haberin olsun.

Ha 18 yaşından büyükseniz dediklerimi şu şekilde yaparsın:

Banka hesabıma şu kadar para gönder sanal sex yapalım de. Paranı almış olursun

Yalnız birinin fotoğraflarını kullanmak da suç. Sen bilirsin artık.

Her şey suç ya :D hem onu yemezler ya fake hesap açar kaynatirsin da hesaba para yolla filan şeylerine gelmezler :) ama yine de ekşın dolu bi öneri sağol :D

Hocam okuyunca sinirlerim bozuldu ciddiyim. Para alıp "şu yüzden vermiyorum" demek nedir ya. Yaşları kaç bunların?

Küçük olmasını bekliyorsun bu olaydan dolayı ama hepimiz 20 yaşındayiz bide üniversite okuyoz düştüğüm hale bak paramı alıyım muhatabı kesecem

• Bak yanlarına git anlayışlı davran özel yanına çağır kardeşim durumlar kötü değio demi para gelmeyince şüphelendim gibisinden

Yani iyi niyetren gidip karşındakini mal et takır takır ödesinler

Dostluk bakidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları

Bak yanlarına git anlayışlı davran özel yanına çağır kardeşim durumlar kötü değio demi para gelmeyince şüphelendim gibisinden

Yani iyi niyetren gidip karşındakini mal et takır takır ödesinler

Dostluk bakidir

İyi niyet gösterdik yaptıkları şeye bak abi bunlara artık iyi niyet yok en haince planı arıyorum sonu nereye giderse gitsin .. olayın 50 60 lirasına değilim sadece mal yerine konuldum bunu düzeltmeye çalışıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.