Şimdi Ara

Arkadaşlarım çok küfür ediyor ve annecilik yapıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

millet anasını yolda sokakta buluyor heralde. bu yeni nesildeki genişlik aymazlık tiksindiriyor artık

Tamamen seninle aynı fikirdeyim. İnsanda biraz utanma olur ama onlarda yok.Bana verebileceğin bir tavsiye var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoshi nakamura

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Ben bir bahane bulup muhatap olmayı kestim bu tiplerle, ancak ne kadar kötü yollarımız ayrılmış olsa da en doğrusu buydu benim de onların da kafası rahat.

Evet etraf böyle takıldığım belli insanlar var artık ''Az olsun öz olsun'' prensibini benimsiyorum artık.

Boşuna dememişler az insan çok huzur.

En mantıklısı bu galiba yapacak başka bir şey yok. Ama bunu yaparsam yalnız kalacağım çünkü sınıfta hatta benim yaşıtlarım arasında okulda bunu yapmayan yok. Sen ne yapardın bu durumda?

Ben yalnızım, ortaya çıkan zaman boşluğunu kendimi geliştirmek için yaptığım aktiviteler ile dolduruyorum.

Çevremdeki sahte kalabalıkla takılıp aslında kendimi nasıl da ihmal ettiğimi anladım geçen şu kısa zamanda.

• quote:

quote:

millet anasını yolda sokakta buluyor heralde. bu yeni nesildeki genişlik aymazlık tiksindiriyor artık

Tamamen seninle aynı fikirdeyim. İnsanda biraz utanma olur ama onlarda yok.Bana verebileceğin bir tavsiye var mı?

mesajlarından gördüğüm kadarıyla lisede okuyorsun. eğer öyleyse boşver soyutla kendini milletten ver kendini derse adam akıllı ortamı olan kaliteli üniversitelere git. lisedeki ortamın çok iyide olsa üniden sonra görüştüklerin 2-3 en fazla 5 olacaktır. senin durumunda, zorla takılsan bile lise sonrası hiçkimse kalmaz yanında. çevrendeki adamlar ister istemez zamanla yozlaştırıp düşürecektir seviyeni. bize bunlar 4-5 sene önce denirken yaw he diyodukta, öyle değilmiş gerçekten. uy bu dediklerime

• quote:

quote:

quote:

Ben bir bahane bulup muhatap olmayı kestim bu tiplerle, ancak ne kadar kötü yollarımız ayrılmış olsa da en doğrusu buydu benim de onların da kafası rahat.

Evet etraf böyle takıldığım belli insanlar var artık ''Az olsun öz olsun'' prensibini benimsiyorum artık.

Boşuna dememişler az insan çok huzur.

En mantıklısı bu galiba yapacak başka bir şey yok. Ama bunu yaparsam yalnız kalacağım çünkü sınıfta hatta benim yaşıtlarım arasında okulda bunu yapmayan yok. Sen ne yapardın bu durumda?

Ben yalnızım, ortaya çıkan zaman boşluğunu kendimi geliştirmek için yaptığım aktiviteler ile dolduruyorum.

Çevremdeki sahte kalabalıkla takılıp aslında kendimi nasıl da ihmal ettiğimi anladım geçen şu kısa zamanda.

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Artık ben de bu şekilde yoluma devam edeceğim.

• quote:

quote:

quote:

mesajlarından gördüğüm kadarıyla lisede okuyorsun. eğer öyleyse boşver soyutla kendini milletten ver kendini derse adam akıllı ortamı olan kaliteli üniversitelere git. lisedeki ortamın çok iyide olsa üniden sonra görüştüklerin 2-3 en fazla 5 olacaktır. senin durumunda, zorla takılsan bile lise sonrası hiçkimse kalmaz yanında. çevrendeki adamlar ister istemez zamanla yozlaştırıp düşürecektir seviyeni. bize bunlar 4-5 sene önce denirken yaw he diyodukta, öyle değilmiş gerçekten. uy bu dediklerime

Artık yapacağım şey belli kendimi boş yere yormayacağım. Okul dışında görüştüğüm birkaç tane iyi,kafa dengi arkadaşım var onlarla zaman geçiririm okul dışında. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B00STER

Adam gibi adam bulana kadar arkadaşlarını değiş

Haklısın yapılacak şey bu. Ama yeni insanlar okula gelmediği sürece bulamam bulamam.

Tek takıl olum o zaman yalnızlığın verdiği hazzı hangi insan verebilir 1-2 kızla arkadas ol olmadı git sinemaya film izle spora yazıl vücut yap aynı zamanda salonda birsürü arkadasın olur yüzmeye yazıl hocalar müşteri düşürmek için herkesle samimi olur sende o samimiyeti artır ben fazlaca yaşadım bu yalnızlık durumunu olmak istemediğin bir durumdan 1000 kat iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.