Şimdi Ara

Arkadaşlarr Bilgisayarıma Format Attırdım Oyun Oynarken Bazen Donup Kalıyor Hemde 15 saniye fln:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarıma Format Attırdım Oyunu Herşeyi Yükledim Oyundayken Gate yada Town Çekince 1 dakka donup Kalıyo Dc de Vermiyo Öle Herşey Donuyor yada yolda yürürken donup kalıyor napcam sölermisiniz hep harpy de kastıgım için ölme riskim yüksek

• bi format daha
  • bilgisiyarın özelliklerini yaz ona göre yorum yapalım
    sistemden mi diye
  • FanLarı ßir Kontrol Et Bence cok Isındıgından Donuyordur.
    Veya Ekran Kartı Veya Ram Düşük.
  • Dedğin donma nasıl bir donma olduğuna bağlı, dc vermiyo demişsin yoksa lag mı oluyor? Yani hareket filan edebiliyor musun? Yoksa sadece town sesi geliyor öylece kalıyor mu ekran?

Eğer lag oluyorsa sistemle âlakalı bi' sorun değil, o yüzden hemen yorum yapmayalım
  • Sistem Özellikleri Şöle 3.2 Ghz Amd 64 bit 512 ram 256 ekran kartı ati bunlar yürüyemiyorum tamamen donuyor
  • o zaman internet bağlantısından yapabilir sistem sağlam.
    weya lag oluyodur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada olur böyle şeyler lagdan dolayı, ya da arka planda o sistemi bile kasacak bi' program çalışıyor olabilir (LimeWire, Msn, GameCam, Winamp, Antivirüs (Hele nortonsa) yeterli sanıırm ya da sistemde bi' sorun olabilir, mesela hatalı kullanımdan kaynaklanan sorunlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 17 Temmuz 2006; 9:51:37 >
  • Format Atan Yer Ekran Kartı Ayarlarını Yüklememiş Olabilirmi Bende CD si var Ekran Kartının Yüklimi Sizce Bir Sorun OLurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.