tek jamesonla surme dedıgı gıbı bıde mono bass amfısı al en azından jbl 301,1 veya 601,1 daha ıyı olur araya 1farad veya 1,5farada capasıtor tak tmmdır kalıtelıler 100den 200arası capasıtorlerınde eger mono amfı kesın alıcaksan kesın bagla capasıtor yoksa amfıyı 1sene ye kalmaz bozar ayrıca aracda bas vurdukca farlarda kısalmalar hatta arac arasıra stop bıle edebılır capasıtor baglarsan hıc bısorun cıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: corollaa
düşünüyorum amfiyi değiştirmeyi bu jbl exetch edison amfiler 5 kanal mı tercih etmeliyim yoksa 4 kanala koprü kudrayım suan oldugu gıbı ne dersiniz arkadaslar
amfınızı değiştirmeyi düşünmüyorsanız, subwoferı beslemek ıcn ufak bır mono amfı almanız gerek. jbl 301.1 gibi
quote:
Orijinalden alıntı: audiocu
quote:
Orijinalden alıntı: corollaa
düşünüyorum amfiyi değiştirmeyi bu jbl exetch edison amfiler 5 kanal mı tercih etmeliyim yoksa 4 kanala koprü kudrayım suan oldugu gıbı ne dersiniz arkadaslar
amfınızı değiştirmeyi düşünmüyorsanız, subwoferı beslemek ıcn ufak bır mono amfı almanız gerek. jbl 301.1 gibi
mono amfi alsam 2 amfi ile akü zor yetiştirmez mi?
işde araya bı 1,5 farad capasıtor takınca o iş olmuycak dırek takarsan akü yetmez bass vurdukca farları aksam kısar cogaltır sureklı
quote:
Orijinalden alıntı: yespeed
işde araya bı 1,5 farad capasıtor takınca o iş olmuycak dırek takarsan akü yetmez bass vurdukca farları aksam kısar cogaltır sureklı
hee tamam dostum şimdi çözdüm cok saol :)
peki kapasitör için hangi markayı önerirsiniz?
stinger bose piyasada cok marka var kardeş stinger kalıtelı boschman ında var daha ucuza
quote:
Orijinalden alıntı: yespeed
stinger bose piyasada cok marka var kardeş stinger kalıtelı boschman ında var daha ucuza
vala bugun baktım netten cadencenın var 60 70 liraya nasıldır bılmem ama
tamam ozaman en az 1,5faradlık veya daha ustu al saglam olsun
bende pıoneer 2350 almayı dusunuyorum kullanan arkadaslar acaba sız memnunmusunuz kaç tane anfı cıkısı ayrı sobwoofer cıkısı fılan varmı acaba bıde bu sonu 50 ıle bıtenler hakkında pek olumlu seyler demıyolar kalıtesızmısler fılan dıyolar herkez farklı seyler dıyo neye ınanacagımızı sasırdık bılgısı olan arkadaslar bı yardımcı olurmusunuz
dostum ben 5250 kullanyom cokta memnunum 2350 hakkında bir bilgım yok kullanan arkadaslar bilgi versin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme