Benimde arkadaşım olduğunu düşünmüyorum. Olan arkadaşlarda ortam gereği takılıyorlar. Mesela amfide veya dersi beklerken tek kalmayayım diye. Kız arkadaş edinmeye çalışıyorum. Birisi tanışmak istemişti sonradan vazgeçti , bende bu tarz şeyleri kafaya taktığım için bari işe gireyim dedim. Şimdi işe girdim çalışarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Sabah kahvaltısından sonra okula , okuldan çıkınca işe , işten çıkınca yatağa , yataktan kalkınca kahvaltıya şeklinde devam ediyor. Haftada 2 gün iznim var ama bu ilk haftam olduğu ve mağazada eleman azlığı olduğu için 1 gün tatil yapacağım. Bu tatilde vizelerin başlangıcına geldi.
1-2 tane samimi olduklarım var.Diğerleri menfaatçi.
5-6 tane dostum var. Arkadaşım çok ama onlar başka. Bazılarıyla akşamları yürüyüşe falan çıkıyoruz. Sahil boyu koşuyoruz spor falan yapıyoruz.
Bir sürü arkadaşım var ama dostum dediğim adamı da 1-2 hafta önce kaybettim. 14 yıllık arkadaşımdı ama kendi kararı, bende engel olamadım.
Anlayacağın gelip geçici dünya, dostlarında gelip geçici. Fazla takma kafaya, evlenince komşun olur, iş arkadaşın olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme