ARKADAŞLAR BEN N73 ALMAK İSTİYORUM ŞUAN ELİMDE 6630 VAR SİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALİM DEDİM SİZCE İYİMİ İEDİYORUM KÖTÜMÜ EDİYORUM . FOTOGRAF BAKIMINDAN OLSUN VİDEO BAKIMINDAN ÖZELLİGİ BAKIMINDAN N73 ÇÜN BU GİBİ ÖZELLİGİ NE GİBİ BİR SONUÇ ORTAYA KOYUYOR.
N73 her yönüyle seni 6630 dan sonra memnun edecektir, tam anlamıyla terfi yapmış olursun..
N73 Gerçektende Tatmin Edici Özelliklere Sahip ...
6630 ses kalitesi hiç tatmin edici değil, imkanın varsa değişrtir
SAOLUN ARKADAŞLARIM TEŞEKKÜR EDERİM.BEN BURAYA KONU ACMADAN ÖNCE DÜŞÜNMÜŞTÜMDE ACABA PİŞMAN OLURMUYUM DİYE YANİ HEM 6630 HIZINA YETİŞİLMİYOR HEMDE HIZINA ALIŞTIGIM İÇİN BİRAN BOŞLUGA DÜŞME KORKUSU VARDIDA .EVET COK TAATMİN EDİCİ ÖZELLİGE SAHİP ACABA HIZI 6630 GİBİ Mİ BİRDE BİRŞEY SORACAM ARKADAŞLAR SİMS OYUNUNU ACARMI N73 GERCİ ÇALIŞTIRMASADA ALACAMDA OYLESİNE SORİM DEDİM SİZCE ÇALIŞTIRIYORMU .???
N73 Symbian V9 kullanıyor bu nedenle 6630 da kullandıgın programları bununla kullanamazsın ancak yeni programların tamamı yeni nesil işletim sistemine göre yapıldığından piyasada istemedigin kadar oyun ve program bulabilirsin.
PEKİ KARDEŞ BU SİMS OYUNUNU ÇALIŞTIRIRMI BAZI OYUNLAR BİRAZ NAZ YAPAR YA . O BAKIMDAN DİYORUM.
7.0 veya 8.0 versiyonu için olan bir oyunsa calısmayabilir.Çünkü N73 9.1 versiyonu ve düşük versiyonun bazı programlarını calıstırmıyor. Bence N73 almalısın yinede.
forever n73
asla pişman olmazsın herşeyde n73 üstün
bende kesinlikle tavsiye ederim incelememi de okuyabilirsin karar veremiosan
5-10 yılmı, valla helal olsun o zaman, ben 1 yılı görebilmiş değilim henüz bi telefonla
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
bende kesinlikle tavsiye ederim incelememi de okuyabilirsin karar veremiosan
SAOL KARDEŞ İNCELEME YAPTIM GERCEKTEN 6630 DAN VAZGECİRECEK ÖZELLİKLERRE SAHİPMİŞ YA. BEN ELİMDE HALEN 3310 BENZEYEN TELEFON TUTTUGUMU UNUTMUŞUM BU YOOLADIGIN LİNK E BAKTIKTAN SONRA BU KARARI VERDİM ELİNE SAGLIK. KARDEŞ BUNLARIN ŞARJ SÜRESİ NASIL UZUNMU DOLUMU KISAMI HEMEN Mİ BİTİYOR YOKSA UZUN SÜRELİ DOLUPDA KISAMI SÜRÜYOR HEMENMİ BİTİYOR
Nokia N73 gayet güzel bir seçim olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.
6630'dan sonra N73'e geçmek abartı bir terfi olmayacak gayet yerinde bir seçim olacaktır. Diyelim 2005 Model Volkswagen Borad'dan, 2007 Model Volkswagen Passat'a geçmek gibi bir şey olacaktır.
Şarjı en kötü 2 en iyi 4 gün gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme