Şimdi Ara

ARKO MEN T1 BANYO TRAŞ BIÇAĞI 24'LU PAKET 2,20 TÜKENDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
8.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birşey çıkar mı ki hocam bilemiyorum uğraşmaya değer mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Birşey çıkar mı ki hocam bilemiyorum uğraşmaya değer mi
    Ben yaptıkları müşteriyi aptal yerine koyma kısmı yüzünden uğraşacağım bunlarla. Babalarının çiftliği gibi davranıyorlar birinin bu Trendyol'un saçma şeylerine dur demesi lazım.
  • Merhaba sonuç alan vaarmi iade mi ettiniz thhye mi gittiniz mhyle irtibat mi ettiniz yoksa olayı kabullenip jiletleri kullandınızmi bı deyin hele

• Benim kargo geldi napmaliyim

• Videoya aldım açarken mhye de yazdim tedarikciyle irtibata gecicez yönetime iletiyorum dedi.

• quote:

Videoya aldım açarken mhye de yazdim tedarikciyle irtibata gecicez yönetime iletiyorum dedi.
    Umurlarında bile olmayacak, listeleme hatası olmuş denilen bir mail alacaksın ve öyle kalacak.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ne yapcaz hocam peki önerin nedir

• quote:

Ne yapcaz hocam peki önerin nedir
    Ürünleri gözden çıkardıysan kanıtlarıyla birlikte güzel bir THH dilekçesi ver hocam.

Geri kalanı da şikayet edebileceğin tüm organlardan Trendyol'u şikayet et.
  • Yolladıkları tekli bıçağı poşeti açmadan sapından kırıp tekrar iade ettim. İnsan gibi satıcı arayıp deseki bi hata olmuş 1 tane yollanacak ben de ya yolla ya yollama derim. Trendyol denen müşteriyi eş..ek yerine koyan site zaten ne kayda dönüyor ne başka bişey yapıyor

• Geri gönderince nolcak ki kargo parasına sayıp parayi iade etmiyor Trendyol 4₺ için ugrasicaksin mecbur madem tek gondericen iptal et bari millete kupon gelsin bu satıcı neye güvenip böyle millete yanlış ürün gönderiyor hayret bisey

• zeusavda kullanıcısına yanıt
    Ben kargo bedava olarak almıştım

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    İade edince kargo kesmiyormu ? Diğer konularda iade durumunda kargoya sayıyor Trendyol denilmişti.

• sadece traş bıçağı almış olup iade ederseniz (yani aynı siparişte başka tür ürün yoksa)
    ödediğiniz ücreti aynen iade ettikleri oluyor.

8.99 kargo parasını iç etmemeleri için
    sepette başka satıcılardan aldığınız ürün varsa onları da iade etmek gerekiyor
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Sadece bunu almıştım hocam 2 adet arkadaşın dediği gibi kargo ücretsizdi ürünlerde

• Yarın bende iade edeyim ozaman dün geldi 2 biçaga nniye 4.4 veriyoruz migrosta 5 tanesi 5 lira felandi

• Tutanak da tuttururuz

• kargo şirketleri efsane süper cuma siparişleri kargo koli dağıtımı kargaşasındayken
    arko permatik tutanağı ile uğraşırlarmı biraz zor hele bir de aradan uzun zaman geçmişse
  • Bende hocam 4₺ için uğraşmaya değmez dedim MH ile görüştüm canlı yardım pek oralı olmadılar birşey çıkacağını sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.