Şimdi Ara

SİLİNSİN (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.622
Cevap
28
Favori
104.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

araç kullanımı ilk defa bf1942 ile geldi
    savaşı tam bir similasyon yapan ise arma oldu

Araç kullanımı ilk Operation Flashpoint ile geldi.
    SİLİNSİN

haklıymışsın
    ama bf1942 deki kalite olmayınca demek ki dikkat çekmemiş olsa gerek

• Yanliz ben rah helikopterini sevemedim
  • gene oyunu iki rötüş yapıp piyasaya sürüyorlar milleti kandırmaktan başka birşey değil ben paramı biriktirip VBS1 almıştım şimdide VBS2yi
    almak için para biriktiriyorum bu çıkan tüm seriler vbs serisinin yanına bile yaklaşamaz fizik motoru dediği şey vbs serisinde ezelden beri var bence firma çok büyük hayal kırıklığı yarattı .....hiçbir yenilik yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttkeser

gene oyunu iki rötüş yapıp piyasaya sürüyorlar milleti kandırmaktan başka birşey değil ben paramı biriktirip VBS1 almıştım şimdide VBS2yi
    almak için para biriktiriyorum bu çıkan tüm seriler vbs serisinin yanına bile yaklaşamaz fizik motoru dediği şey vbs serisinde ezelden beri var bence firma çok büyük hayal kırıklığı yarattı .....hiçbir yenilik yok ...

abarttın gıbı
  • vbs online oynanabiliyor mu? baya pahalı ve askeri amaçlı kullanılıyor diye biliyordum. bizim bütçe anca arma serisine yetiyor
  • ben vbs1 250 dolara almıştım paket olarak ama para biriktirmek zaman alıyor vbs2 de 1500 dolar o yüzden birkaç elektronik eşyamı satıyorum onu alabilmek için

inanın arma serisinin orginal tüm serisi var bende armed assault gold edition ve arma 2 istiyen olursa satarım.

bohemia şirketi sadece para kazanmanın derdinde vbs serisindeki özellikleri ekleyip ekleyip yeni diye sunuyorlar ben bu simulasyon serisinin hastası olarak hayal kırıklığına uğradım OFP bile arma serisinden daha iyi birde pc kastıkça kasıyor güçlü bir makinem olmasına karşın ama vbs serisi orta seviye pclerde bile oynanıyor ilgilenen olursA internette vbs jcovelite ve vbs us army lite olarak indirebilirisniz kırpılmış versiyonları ....
  • VBS light? İşte bu çok enteresan oldu. Hemen deniyorum. Simdi ki arma'lar yılların flashpoint'nin tırnağı dahi olamaz.
  • 250 ve 1500 dolar asırı pahalı degılmı gercek anlamda ordunun kullandıgı bı sımlasyon galıba
  • vbs1 full paketi en son baktığımda 980 dolardı vbs2 standart paketi 1500 dolar bu fiyatlar halka satış fiyatları savunma bakanlığı ve orduya 50.000 -70.000 dolar arasında satılıyor tabi o paketler çok kapsamlı ve özel.....

incelemek istiyenler için

www.bisimulations.com
    Bohemia Interactive Simulations
    http://www.bisimulations.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=49

VBS JCOVELİTE ve VBS US ARMY LİTE İNDİRMEK İSTİYENLER

http://www.jcove-lite.co.uk/ üye olup tüm konularla ilgili herşeyi burda bulabilirisniz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 4 Şubat 2012; 21:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Sabırsızlıkla bekliyorum..

• Gerçekten güzel gözüküyor...
  • Çıkınca satın alırım.
  • Yeni ekran görüntüleri;

www.bolumsonucanavari.com
    ArmA 3 İçin Yeni Ekran Görüntüleri
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-ArmA_3_icin_Yeni_Ekran_Goruntuleri-24371.htm

• optimizasyon ne alemde olacak acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

optimizasyon ne alemde olacak acep

ıyı bı pc ın yoksa ıyı olmasını bekleyemezsın bu oyundan
  • Bu çıkana kadar simülasyona yakın olarak Red Orchestra 2 oynanabilir. Tankı gerçekci bir şekilde yönetme olayına bayıldım bu oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Bu çıkana kadar simülasyona yakın olarak Red Orchestra 2 oynanabilir. Tankı gerçekci bir şekilde yönetme olayına bayıldım bu oyunda.

http://www.youtube.com/watch?v=EFmBEPJsZRQ

çok güzel bir video
    bu tankı online olarak 4 kişi yönettiğini düşünsene
    co-op olarak çok güzel olurdu
  • Falspointten sonraki serinin diğer bütün oyunalşrında inanılmaz hantal ve hatalı aniamsyon sistemiv ardı.ADamların bırakın akıcı hareket etmesi oturup kalktıkalrında uzuv ölçüleri bile gerçek dışıydı.YArım metre boyunlua sker avrdı arma 2 de..
    Sonuç olarak akıcı bir savaş deneyimi tamm anlamıyla hayal oluyordu.Yuakraıdaki videoalra bakılrısa arma 3 akıcı olacak gibi.Bf 3 gittikçe similasyona eğim verirken bu oyununda giderek akıcı hale gelemsi aksiyon dozunu arttırması bence iyi oalcaktır.
    Tamam bu bir similasyon,ama bir işi yapmak için 50 tuşa absmakta gerçekçiliği öldürmüyor değil.Çoğu zaman bus eriyi oynayıpta başından kalktığımda zevk mi aldım.sinir mi oldum anlamadan kalkıyrodum..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.