Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekleyebilirsin steamden indirdim oyunu ama pek bişey anlamadım yardım bekliyorum:D

Edit:
    STEAM ID: iluvatarr1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilvatarr -- 22 Temmuz 2012; 0:46:20 >
  • ARMA II: Operation Arrowhead almasam oynayabilir miyim?
  • bir de en çok hangi serverlarda takılıyorsunuz genelde_? aynı serverlarda olalım
  • Modun bu kadar tutacağını tahmin etmemiştim Selam olsun tüm oyunculara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 31 Ağustos 2013; 17:32:25 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForrestGump. -- 28 Şubat 2013; 17:38:18 >
  • Bende oynuyorum ama çözemedim oyunu, sürekli kaçıyorum, silah bulmak çok zor. Araba için cam falan buldum, bir de balta buldum, ağaçları budayabiliyorum ateş yakmak için odun topluyorum falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Bende oynuyorum ama çözemedim oyunu, sürekli kaçıyorum, silah bulmak çok zor. Araba için cam falan buldum, bir de balta buldum, ağaçları budayabiliyorum ateş yakmak için odun topluyorum falan filan.

Hocam nasıl balta felan buldunuz?Ben yarım saat koştum tüm zombileri topldım peşimden aralardan felan kaçtım işte onları atlatınca vinçe çıktım aşşağıda bi insan gördüm eski bf3cü olduğumuzdan atladım ayağım kırıldı adam kaçtı zombiler geldi felan öldüm
    Eğer varsa bu şeylerin inceliği,bizimle paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Bende oynuyorum ama çözemedim oyunu, sürekli kaçıyorum, silah bulmak çok zor. Araba için cam falan buldum, bir de balta buldum, ağaçları budayabiliyorum ateş yakmak için odun topluyorum falan filan.

Hocam nasıl balta felan buldunuz?Ben yarım saat koştum tüm zombileri topldım peşimden aralardan felan kaçtım işte onları atlatınca vinçe çıktım aşşağıda bi insan gördüm eski bf3cü olduğumuzdan atladım ayağım kırıldı adam kaçtı zombiler geldi felan öldüm

çeşitli evlerden bulabiliyorsun balta.silahta bulabilirsin.evleri araştır her odaya bak.şehir içinde hiç bi zaman koşma.x yle yürü

• Hafta sonunu Day Z Mod ile geçirdim hiçte pişman değilim çok süper çok bağlayıcı. Hele ki 4-5 arkadaş grubu ile oynuyorsanız daha da iyi oluyor. Kırsal bölgelerde yerleştik ara sıra ihtiyaçlarımız için şehire inip ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Bazen bir kaç grup ile karşılaşıp çatışmak zorunda kalıyoruz. Bu sırada silah seslerine zombilerde geliyor mükemmel bir atmosfer.

Oyun içerisinde harita sahibi olmayanların yararlanacağı çok güzel bir web harita sistemi var. (http://dayzmap.info/ )

Umarım bu mod daha çok gelişir çünkü güzel olduğu kadar bir o kadar daha hatası mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

quote:

quote:

çeşitli evlerden bulabiliyorsun balta.silahta bulabilirsin.evleri araştır her odaya bak.şehir içinde hiç bi zaman koşma.x yle yürü

peki silahları nasıl alıyoruz;mesela baltayla odun kesip nasıl alev yakıyoruz?
    Edit:Denim oynarken evin içinde mermi,yemek gibi birşey buldum ama alamadım,canım azdı can paketinide kullanamadım;onlarıda nasıl yapacağımız anlatırsan sevinirim
    Birde zombiler evin içine giremiyor dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 23 Temmuz 2012; 12:53:50 >

• Hocam sana şöyle anlatayımhttp://dayzmap.info/ burada evlere tıkladığında etrafında kaç zombinin olacağı yazıyor her evin etrafına atanmış bir zombi sayısı var.

Yerdeki eşya/silah v.b şeyleri üzerine geldiğinde sembol çıktığında "enter" tuşuna basarak menü açıldığında listede 2 kere tıklayarak envanterine alabiliyorsun.

Ateş yakma konusunda bende henüz acemiyim :)

Can konusunda da haritadaki hospitallere giderek kan torbası alabilirsin.

Saldırıya uğradığında veya canın azalmaya başladığında kendine bandaj yyaparsan kanaman duracaktır.

Kemik kırılmalarında da morfin ile iyileşebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Hocam sana şöyle anlatayımhttp://dayzmap.info/ burada evlere tıkladığında etrafında kaç zombinin olacağı yazıyor her evin etrafına atanmış bir zombi sayısı var.

Yerdeki eşya/silah v.b şeyleri üzerine geldiğinde sembol çıktığında "enter" tuşuna basarak menü açıldığında listede 2 kere tıklayarak envanterine alabiliyorsun.

Saldırıya uğradığında veya canın azalmaya başladığında kendine bandaj yyaparsan kanaman duracaktır.

Hocam steam idniz nedir?Benim TRridvan_04
    Birlikten kuvvet doğar

• quote:

quote:

Hocam sana şöyle anlatayımhttp://dayzmap.info/ burada evlere tıkladığında etrafında kaç zombinin olacağı yazıyor her evin etrafına atanmış bir zombi sayısı var.

Birlikten kuvvet doğar

Dün ekledim ben seni dostum, yalnız beraber oynamak imkansız gibi birşey bu oyunda.

• quote:

quote:

quote:

Birlikten kuvvet doğar

Dün ekledim ben seni dostum, yalnız beraber oynamak imkansız gibi birşey bu oyunda.

Bu kötü oldu.
    Çiftlik gibi bi yerde tüfek felan buldun ama zombileri vurmakta çok zor.

• Zombilerden çok insanlardan korktum, bi binadaydım elimde balta vardı, başka bi elemanda geldi, ben beraber takılırız sandım ama adam beni öldürdü. acayip sinir oldum, bir sürü şey toplamıştım
  • Hocam steam eklemiyorum kusura bakma Şöyle kısaca söylim size ben arkadaşlarımla oynuyorum hiçte zor değil hele ki zombilerden hiç saklanmanıza gerek yok...

Oyuna giriş yaptığınızda nerde doğduğunuzu sağ alt köşede oyun size bilgilendiriyor ona göre verdiğim haritadan bakarak yola çıkıp buluşabiliyorsunuz.

Zombilere uzak bir mesafede çömelerek rahatça geçebiliyorsunuz. Fakat iş evlerin içine girmeye gelince sürünerek gidebilirsiniz zombiler birşey yapmıyor. ( Bu şu demek olmuyor hemen yanından sürünerek geçeyim :) )

Oyunda grup ile dolaşırsanız şansınız okadar çok çünkü unutmayın zombiden başka düşmanlarınızda var onlarda diğer oyuncular

Genellikle en rahat hareket edip silah-yiyecek-v.b şeyleri toplayacağınız şehir: elektrozavodsk

Bende ilk günlerimde çok sıkıntı çektim silahsız hiç bir şey yapılmıyor zevk almıyorsun ama korkmayacaksınız çünkü kaybedecek bişeyiniz yok zaten silahınız yok ölünce birşeyiniz eksilmiyor bu yüzden evlere dadanmaktan çekinmeyin ha ne zaman silahınız olur ekipmanınız olur o zaman ölmemeye çalışacaksınız

bu kadar basit

• Silah sesine zombi geliyo mu ?
  • Hocam aldım oyunu bende. Arma 2 + Arma 2 Oa .Bi kapı açmaya gittim boğazımı haşat etmişler :D .Sonrada öldüm. Bu arada silah nasıl buluyoruz ?
  • Lanet olsun ya, 2 saatte Lee Enfiled + 2 şarjör 1 Revolver, 3 sargı bezi, epipen falan filan buldum bayağı doluydum. elektro şehrinde çatıdan düştüm öldüm
  • Arma'nın kazma motoru (grafik ayarları ve alınan FPS) ve kendi kendine bozulan hile koruma sistemi Battle-eye olsa bile sıkılmadan saatlerce oynanılıyor.

Wiki'sinde bolca faydalı bilgi bulunuyor. Bu arada kapıları açıp kaparken dikkat edin. Bir şekilde ayağınız kırılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.