Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdo4

DayZ hakkında yazdığım günlükte 9.gün'e geldim. Hayatımda yaşamadığım bir tecrübeyi yazdım 9.gün'de .. Mutlaka okumanızı öneririm. Uzun oldu ama beğeneceğinize eminim :)

http://www.dayzturkiye.com/?page_id=152

Bütün günlükleri okudum.Kendim oynamış kadar heyecanlandım.Anlatış şekliniz çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

quote:

DayZ hakkında yazdığım günlükte 9.gün'e geldim. Hayatımda yaşamadığım bir tecrübeyi yazdım 9.gün'de .. Mutlaka okumanızı öneririm. Uzun oldu ama beğeneceğinize eminim :)

http://www.dayzturkiye.com/?page_id=152

Bütün günlükleri okudum.Kendim oynamış kadar heyecanlandım.Anlatış şekliniz çok güzel.

Teşekkür ederim. 10.gün'ü de yazacağım da biraz dinleneyim

• simdi oynamak isteyen varsa oynayabiliriz
  •  ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

Azmin zaferi, arabayı sahiplerini öldürerek ele geçirdik ama
  • Arma 2 ve arma 2 arrowhead i indirdim, arma Combined i alarak. İkisi de indi az önce, şimdi basitçe yapmam gerekenler nedir? :) (29 dolar olanından aldım direk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Arma 2 ve arma 2 arrowhead i indirdim, arma Combined i alarak. İkisi de indi az önce, şimdi basitçe yapmam gerekenler nedir? :) (29 dolar olanından aldım direk)

Six updater var, dayz nin anasitesinde, onu indir, o halleder geri kalanını
  • quote:

British Armed'in katkısı var. Camo ve Ghillie Suit kıyafetlerine yüksek texture yüklüyor.

2 texture için alacağınıza almayın daha iyi. DayZ oynayan adama katkısı yok DLC lerin. Benim gibi normal Arma oynuyorsanız öneririm ama 2 DLC de iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Arma 2 ve arma 2 arrowhead i indirdim, arma Combined i alarak. İkisi de indi az önce, şimdi basitçe yapmam gerekenler nedir? :) (29 dolar olanından aldım direk)

Peki hocam bakıyorum :) çok sistem yiyor mu peki oyun? i7 , Gt555 nvidia , 6 gb ramli bir notebook um var rahat oynayabilir miyim? TEşekkürler bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Peki hocam bakıyorum :) çok sistem yiyor mu peki oyun? i7 , Gt555 nvidia , 6 gb ramli bir notebook um var rahat oynayabilir miyim? TEşekkürler bu arada

Yeterli olur ya, GT555 fena değil sanırım. Six updater indirdikten sonra, settings'e gir. Oyunun kurulu olduğu dizinleri falan seç.

• biz arkadaşla başlıyalı 2 gün oldu indirdik tunngle uzerindeki serverlardan oynuyoruz beleşe

• quote:

Orijinalden alıntı: cevval06

biz arkadaşla başlıyalı 2 gün oldu indirdik tunngle uzerindeki serverlardan oynuyoruz beleşe

Avatar-mesaj uyumu bu kadar mı olur
  • quote:

biz arkadaşla başlıyalı 2 gün oldu indirdik tunngle uzerindeki serverlardan oynuyoruz beleşe

İnş. pcnize virüs girer de görürsünüz korsanın ne olduğunu
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar boyunu bugün bir arkadaşın önerisi üzerine araştırdım ve çok hoşuma gitti diyebilirim, eski bir stalker olarak aynı hazzı bu oyundan da alıcam gibi duruyor. Tam olarak neler yapmam lazım ne kadar ödemem lazım oynamak için? Teamspeak ile oynuyor musunuz? zevkli oluyor mu? bu arada mesajı alıntı yaparak cevaplarsanız daha çabuk dönüş yapabilirim :}

up, arkadaşlar sanrıım sadece Arma 2 Combined i 29 dolara alsam yetiyormuş, hallettim ynai. ama almadan önce şunu arzu ederim. Tek başıma hiç zevk almam böyle oyunlardan sizinle beraber oynama garantisi veriyor musunuz bana? Ts3 den falan çok zevkli olur diye düşünüyrum ama alıp da arkadaş bulamayacaksam hiç zevki olmaz :(

Hocam ekle beni steam den Nexus4All al oynariz beraber

• Tunggle üzerinden oynamak isteyenler benle iletişime geçsin
  • Bu da bizim ekip (DayZTürkiye) .. Hepimizin elinde M4A1 Camo SD , Çantalarımızda AS-50 Sniper ve ekstra 6 adet Ghillie Suit, L85A2 AWS Termal ve 2 Adet M4A1 Camo SD daha var.

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]  ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]  ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]  ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]  ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 10 Ağustos 2012; 14:01:11 >

• quote:

Kaç kişi oluyor serverlerde?
  • güzel bir şeye benziyor denemekte fayda var
  • İlk kez bir oynayaım dedim.Tabi başta silah falan hiçbir şey yok.Bir kasaba buldum.Tam herşey güzelken 5 tane zombi beni bir koşurmaya başladılar.Artık koşmaktan sıkıldım bari öleyim dedim.Alt f4 yapıyorum oyundan çıkmıyor.Silahsızken nasıl kaçayım zombilerden.Valla birde sesler falan geriyor adamı.Oynayalım beraber çok kişi olursak daha güvenli olur.
  • bu oyunun grafikleri ve ışıklandırmaları neden bu kadar berbat hep hevesleniyorum 5 dakka sonra oyunu siliyorum
  •  ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

Helikopter vardı aynı yerde 2 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 10 Ağustos 2012; 17:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.