slm arkadaşlar uzun süre yaptığım araştırmadan sonra 2 dizüstü arasında kaldım bna yardımcı olursanız sevinirimwww.armacomputer.com da elegan BT-5410 diğeri ise msi amd m635. hem grafk hemde arasıra oyun oynamak istiyorum fazla kasmaması ve fiyatı uygun olması açısında en iyi bnce bu ikisi bide sizin düşüncelerini alayım dedim...
gösterilen ilgiye çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun.
Tamam makina güzel ama dikkat edersen makina AMD Athlon 3000. Pili çok çabuk bitirir ve fazla ısınır. Bu fiyata daha iyi modeller alabilirsin Bunu al daha iyi MSI MegaBook M635http://www.mavibilgisayar.com/katalog/
quote:
Orjinalden alıntı: byzed
slm arkadaşlar uzun süre yaptığım araştırmadan sonra 2 dizüstü arasında kaldım bna yardımcı olursanız sevinirimwww.armacomputer.com da elegan BT-5410 diğeri ise msi amd m635. hem grafk hemde arasıra oyun oynamak istiyorum fazla kasmaması ve fiyatı uygun olması açısında en iyi bnce bu ikisi bide sizin düşüncelerini alayım dedim...
Arma'dan herhangi birşey almanı tavsiye etmem. Birincisi modellerinin kalitesinden şüpheliyim ikincisi modelleri fazla pahalı (özellikle masaüstü).
Hem daha ucuza daha iyi laptoplarda var. Acer öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme