Şimdi Ara

Armani Ceramica Saatleri hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda fotoğrafını koyduğum saatten aldım fakat kullanım klavuzu yok elimde. Bu yüzden size sormaya karar verdim

Öncelikle saat ;

Armani Ceramica Saatleri hakkında bilgisi olan

1. sorum bu içerisindeki 3 küçük yer sırasıyla ne oluyor acaba neyi simge ediyor ve 13 yazan yer günün tarihi mi ?
    2. sorum bunları nasıl ayarlayabilirim yan tarafında 3 adet tuş var ve saat ayarlama hakkında en ufak bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sradan-kirec-onleyici -- 17 Haziran 2012; 14:46:18 >

• Onlar sadece süs olabilir. Gerçi çalışsa bile bir işe yaradıkları yok. Eğer tuşlara bastığında bir şey olmuyorsa süs amacıyla yapılmıştır
  • Çok beğendim saatini tuzlu birşeye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Onlar sadece süs olabilir. Gerçi çalışsa bile bir işe yaradıkları yok. Eğer tuşlara bastığında bir şey olmuyorsa süs amacıyla yapılmıştır

Tuşlara basıldığında çalışmıyorsa sahtedir saat .
    Ceramikalar görünüş olarak güzel saatlerdir ama saatte giyim markalarını tercih etmek ne kadar doğru bilemem .
  • dikdortgen bolum tarih, en alttaki saniye, ustteki ikiside kronometre icin olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Onlar sadece süs olabilir. Gerçi çalışsa bile bir işe yaradıkları yok. Eğer tuşlara bastığında bir şey olmuyorsa süs amacıyla yapılmıştır

Tuşlara basıldığında çalışmıyorsa sahtedir saat .
    Ceramikalar görünüş olarak güzel saatlerdir ama saatte giyim markalarını tercih etmek ne kadar doğru bilemem .

hayır süs değiller çalışıyorlar hareket ediyorlar çünkü takip ediyorum ama mesela en alttaki saniyeyi gösteriyor her saniye hareket ediyor sol üstteki dakikayı oda her dakika hareket ediyor sagdaki iste saat başı hareket ediyor ama nasıl saatin ayarını yapacağımı bilmiyorum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Çok beğendim saatini tuzlu birşeye benziyor

Sorma hocam 1.5 milyar oluyor kendisi fakat ben 95 dolara aldım birebir replika ve tüm fonksiyonları çalışır durumda hatta burada carrefourdaki lüks bir saatçiye gösterdim replika olduğunu anlamadı

Saati nerden aldın diye sorarsan Bangkok dan aldım bu arada Türkiye deki replikalar iyi değil malesef bu tam orjinal kalitesinde adamlar yapıyor cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sradan-kirec-onleyici

quote:

Sorma hocam 1.5 milyar oluyor kendisi fakat ben 95 dolara aldım birebir replika ve tüm fonksiyonları çalışır durumda hatta burada carrefourdaki lüks bir saatçiye gösterdim replika olduğunu anlamadı

Saati nerden aldın diye sorarsan Bangkok dan aldım bu arada Türkiye deki replikalar iyi değil malesef bu tam orjinal kalitesinde adamlar yapıyor cidden

internet üzerinden mi aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: lenyyy

quote:

Orijinalden alıntı: sradan-kirec-onleyici

quote:

internet üzerinden mi aldın

Hayır direk ülkeden aldım 150 dolardan indirdim zor indi adam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.