Ooooo hocam yazmanı şiddetle zevkle şevkle ( :D ) istiyorum. Özellikle ASOT 426'dan Cerf , Mitiska & Jaren'in Beggin' You ( Armin Van Buuren Remix ) dinlemeniz tavsiyedir ve sanırım 416'dan Tilt - The World Doesn't Know ama bu şarkıyı klibiyle beraber izleyip dinleyin çok çok iyi.
Benide ekle
Bu arada Armin'İn tüm albümlerini arıyorum arşivim için ama düzenli bi şekilde topliycam bu sefer o yüzden eskileri sildim....
Nerden bulabilceğimi biliyorsanız PM
Dostum seninleyiz, Love You Trance listene benide ekle dostum hepberaber...Selam ve sevgiler
ekle benide her cuma indirip dinlerim Asot'u.
Geç oldu ama bende varım :)
Bende genellikle karma albümleri dinliyorum. Armin kaliteli işler yapıyor bana bir albümünü önerebilirmisiniz? Benide listeye ekle dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Bende genellikle karma albümleri dinliyorum. Armin kaliteli işler yapıyor bana bir albümünü önerebilirmisiniz? Benide listeye ekle dostum.
ekleyin lütfen.Bende severim. 3 yıla yakındır takip ederim. Ama bugünlerde Markusu daha sık dinliyorum elektronik music
Beni de ekle hacı ...
Arkadaşlar birde Radyo yayını yapıyorsa Armin saat kaçta ve Link verebilirmisiniz?
ASOT Yearmix 2009 bu sene çok güzel bir zaman denk geldi tam yılbaşı gecesi yayınlanacak radyoda.Zaten piyasaya düştü ama yılbaşı gecesi dinlemek de ayrı bir zevk verebilir
Mixingte aşmış bir insan artık Armin.Ciguli'den Sezen Aksu'ya geçiş yapsa yadırgamam o derece
Yearmix 2009 setini mutlaka dinleyin , dinletin ...
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Arkadaşlar birde Radyo yayını yapıyorsa Armin saat kaçta ve Link verebilirmisiniz?
Yapmaz olur mu A state of Trance bu müzik sektörünün yön belirleyici radyo programı olmuştur, 10 yıldan bu yana