Şimdi Ara

::::: Armin van Buuren Fan Club ::::: (143 Kişiyiz) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
14
Favori
50.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • armin çıkaracağı universal religion chapter 5 complation albümünün tracklistini yayınlamış çıkışıda ayın 30 u.....
    yeni parçalar var oldukça gaia da görünüyo bu haftaki asotta çalan bir kaç id vardı galiba belki onlardan biri olabilir...bu arada şahsen bu hafta ilk 4 parçayı dinlerken adeta kusacaktım dinlediğim en kötü asota doğru gidiyorduki yayın düzeltti kendini....

CD1 
    01 Ashley Wallbridge – Vision (Intro Edit)
    02 BT & Adam K – Tomahawk
    03 Gofman & Tsukerman – Darko
    04 Shogun – Space Odyssey
    05 Hannah – Falling Away (Armin van Buuren Remix)
    06 Andy Moor feat. Sue McLaren – Fight The Fire (Stoneface & Terminal Remix)
    07 Protoculture – Liquid Logic
    08 Dennis Sheperd & Cold Blue feat. Ana Criado – Fallen Angel (Dennis Sheperd Club Mix)
    09 Markus Schulz presents Dakota – Terrace 5 a.m.
    10 Gaia – Stellar
    11 Susana – Home (Daniel Kandi Retrofit Remix)
    12 Mike Koglin vs Genix – Helion
    13 Jorn van Deynhoven – Spotlight
    14 Ferry Corsten feat. Armin van Buuren – Brute

CD2
    01 Andrew Bayer – Counting The Points
    02 Kid Alien – The Atmosphere (Klauss Goulart’s & Mark Sixma Deep Universe Remix)
    03 Space RockerZ & Tania Zygar – Puzzle Piece (Daniel Heatcliff’s Farewell Remix)
    04 Alexander Popov – Elegia
    05 Emma Hewitt – Colours (Armin van Buuren Remix)
    06 Ashley Wallbridge & Gareth Emery – Mansion
    07 DNS Project – Exclusive (Bigroom Edit)
    08 John O’Callaghan & Giuseppe Ottaviani – Ride The Wave (Giuseppe Ottaviani Remix)
    09 James Dymond – Gundam
    10 Daniel Kandi – Saggitarius
    11 Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun – An Angels Love (Vocal Mix)
    12 Paul Oakenfold – Full Moon Party
    13 Re:Locate vs Robert Nickson – Resource
    14 Orjan Nilsen – Viking

bu hafta asotta çalındı yazmayı unutmuşum yeni bir remix çalışması bir remix çalışması da complation albümünün içinde görünüyo o nasıl bişey bakalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 9 Eylül 2011; 20:48:00 >

• Tune of the Week oyumu ben de Hannah Falling Away'e verdim.Güzel parça
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Tune of the Week oyumu ben de Hannah Falling Away'e verdim.Güzel parça

Haftanın favorisini seçtiğimde o parça son sırada yer alıyor anlamadım gitti...
  • Tiesto yu bıraktım artık bayadır armin dinliyorum benide ekle
  • Hocam uyelerin siralandigi listede 10. Siradaki eski nickimi degistirirsen sevinirim
  • listeye ekleyelim paylaşım bekleriz ama.:-)

A State of Trance Episode 528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 29 Eylül 2011; 22:52:29 >

• heeeeeeeeeey hoppus bi baksana buraya
  • Güncelle lan artık listeyi.
  • armin van buuren pres. gaia - stellar
    Emma Hewitt - Colours (Armin van Buuren Remix)

• quote:

Armin will be doing the voice for two of the characters in Dutch movie ‘Sprookjesboom’, a production by theme park De Efteling and Independent Films. In the movie, he gives his voice to characters ‘Kabouter Kluns’ (Gnome Clumsy) and ‘IJsdraak’ (Ice Dragon).

The movie, which will play in Dutch and Belgian cinema’s from February 2012 on, will be 70 minutes long and feature a modern fairytale, including Cinderella, Red Riding Hood, Tom Thumb and many other well-know characters from the Brothers Grimm fairytale .

Armin:”Maybe no one really expected this from a DJ like me, but this has been a big dream of mine for a very long time. I’ve always been involved with voiceovers on the radio and besides that I’m a big movie and cartoon fan. This is a great opportunity and it’s even more fun now that I’ve just become a father.”

Arminciğim çizgi film için müzik yapmaya ve çizgi filmdeki karakter için seslendirme yapmaya başlayacakmış...Özellikle baba olduğu için bunun daha da anlamlı,uzun zamandır aklında olan bir düşünce olduğunu belirtmiş..

• Bnde Varım Ekleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRanc3r

Bnde Varım Ekleyin :)

Tüm mevkiler dolu alduğundan yeni üye almıyoruz...
    Aramıza hoş geldin..

Bunu dinlemek isteyen olur belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 11 Ekim 2011; 2:58:00 >

• A State of Trance 550 | INVASION
    31 march 2012 saturday
    Brabanthallen Den Bosch, the Netherlands
    ''hiç şüphe yok ki 2012 dünyanın gördüğü en büyük müzik istilası olacak''mış...
    arminden bir warm up set dinleyecekmişiz bilet alan ilk 2500 kişi ile ilgili bişey varmış ama anlayamadım....

• quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

A State of Trance 550 | INVASION
    31 march 2012 saturday
    Brabanthallen Den Bosch, the Netherlands
    ''hiç şüphe yok ki 2012 dünyanın gördüğü en büyük müzik istilası olacak''mış...
    arminden bir warm up set dinleyecekmişiz bilet alan ilk 2500 kişi ile ilgili bişey varmış ama anlayamadım....

bende diğer konuda paylaştım.muhtemelen trance dolu set ve geceler buzi bekliyor olacak.helede dj magdaki sacmaliga nisbet.yine kazanan trance severler olacak.şimdiden burnumda tutmeye basladi.:-)

• umarım armin'in aklı başına gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

umarım armin'in aklı başına gelmiştir.

bence armincigime fazla yiklenmeye gerek yok zira zaten alacağı dersi almıştır.

Armin & Jules bu gece beraber performans sunacaklar...
    http://www.facebook.com/arminvanbuuren
    http://www.bbc.co.uk/radio1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 28 Ekim 2011; 13:02:31 >

• bu adamın şu ana kadar yaptığı müziklerin bi listesi var mı ?

ben asotları rastgele indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

bu adamın şu ana kadar yaptığı müziklerin bi listesi var mı ?

hocam internette araştır bulursun mutlaka... ben asotlardan indirip seçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

bu adamın şu ana kadar yaptığı müziklerin bi listesi var mı ?

Discography'sini indirebilirsin.T.rrentlerde mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.