Bildirim
::::: Armin van Buuren Fan Club ::::: (143 Kişiyiz) (49. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tune of the Week oyumu ben de Hannah Falling Away'e verdim.Güzel parça -
quote:
Orijinalden alıntı: ElysionMaster
Tune of the Week oyumu ben de Hannah Falling Away'e verdim.Güzel parça
Haftanın favorisini seçtiğimde o parça son sırada yer alıyor anlamadım gitti... -
Tiesto yu bıraktım artık bayadır armin dinliyorum benide ekle -
Hocam uyelerin siralandigi listede 10. Siradaki eski nickimi degistirirsen sevinirim -
-
heeeeeeeeeey hoppus bi baksana buraya -
Güncelle lan artık listeyi. -
-
quote:
Armin will be doing the voice for two of the characters in Dutch movie ‘Sprookjesboom’, a production by theme park De Efteling and Independent Films. In the movie, he gives his voice to characters ‘Kabouter Kluns’ (Gnome Clumsy) and ‘IJsdraak’ (Ice Dragon).
The movie, which will play in Dutch and Belgian cinema’s from February 2012 on, will be 70 minutes long and feature a modern fairytale, including Cinderella, Red Riding Hood, Tom Thumb and many other well-know characters from the Brothers Grimm fairytale .
Armin:”Maybe no one really expected this from a DJ like me, but this has been a big dream of mine for a very long time. I’ve always been involved with voiceovers on the radio and besides that I’m a big movie and cartoon fan. This is a great opportunity and it’s even more fun now that I’ve just become a father.”
Arminciğim çizgi film için müzik yapmaya ve çizgi filmdeki karakter için seslendirme yapmaya başlayacakmış...Özellikle baba olduğu için bunun daha da anlamlı,uzun zamandır aklında olan bir düşünce olduğunu belirtmiş..
-
Bnde Varım Ekleyin :) -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bayjkartal
A State of Trance 550 | INVASION
31 march 2012 saturday
Brabanthallen Den Bosch, the Netherlands
''hiç şüphe yok ki 2012 dünyanın gördüğü en büyük müzik istilası olacak''mış...
arminden bir warm up set dinleyecekmişiz bilet alan ilk 2500 kişi ile ilgili bişey varmış ama anlayamadım....
bende diğer konuda paylaştım.muhtemelen trance dolu set ve geceler buzi bekliyor olacak.helede dj magdaki sacmaliga nisbet.yine kazanan trance severler olacak.şimdiden burnumda tutmeye basladi.:-)
-
umarım armin'in aklı başına gelmiştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
umarım armin'in aklı başına gelmiştir.
bence armincigime fazla yiklenmeye gerek yok zira zaten alacağı dersi almıştır.
Armin & Jules bu gece beraber performans sunacaklar...
http://www.facebook.com/arminvanbuuren
http://www.bbc.co.uk/radio1/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 28 Ekim 2011; 13:02:31 >
-
-
bu adamın şu ana kadar yaptığı müziklerin bi listesi var mı ?
ben asotları rastgele indiriyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAYA
ben asotları rastgele indiriyorum
hocam internette araştır bulursun mutlaka... ben asotlardan indirip seçiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAYA
ben asotları rastgele indiriyorum
Discography'sini indirebilirsin.T.rrentlerde mevcut.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X