Şimdi Ara

::::: Armin van Buuren Fan Club ::::: (143 Kişiyiz) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
14
Favori
50.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayjkartal

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Şizofren

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=fWjEgSWNwpM&feature=youtu.be
    tiestonun veya guetta nın yaptığı parçalardan farkını gören beri gelsin....
    http://www.discogs.com/Armin-van-Buuren-We-Are-Here-To-Make-Some-Noise/master/434607
    Genre:Electronic
    Style:Progressive House
    Year:2012

Armin'in oldukça fazla progressive house releasei var zaten. Beatport'ta görebilirsiniz hepsini. Ama genel olarak tranceın başındaki adamken housea geçiş yapacağını düşünmüyorum. Arada bir çıkarıyor böyle. Ayrıca Armin'in yaptığı house parçaları bile Tiesto bir nebze de Guetta'yla asla kıyaslamam ben.

biliyorum daha öncede yaptığı house parçalar var elbette ama bu yaptığı bu dönemde hiç hoş değil bu işin eskilerinin hemen hemen hepsi progressive house dan gelme ama o dönemin parçalarıyla bu döneminkilerinin alakası yok şuan yapılan tamamen haydi kop kop tarzında yapılan parçalara dönmüş durumda
    ben ne tiestoya nede guetta ya bişey demem böyle yapıyorlar diye onların tarzıdır bu seven dinler ama sen kalkıpta jvd nin parçasını çalıp işte bu trance hiçbir zaman ölmeyecek bitti diyenlere alın size gerçek uplifting trance diyen guetta nın parçasıyla dj magdan önce kafa bulan 1. liği kaybedince bu sene trance ın ne olduğunu göreceğiz yeniden yükselteceğiz onu diyen 550 başladığında işte gerçek trance başlıyor diyen adama bunu yapınca sormak gerekir sen napıyon kardeşim diye... kimi kandırıyorsun diye neyse belkide biraz duygusal davranıyorum herkesin birer birer bu müziği terketmesinden...
    en hası mike çıktı adam sene başında dediki arkadaşlar push, plastic boy ve diğer aliaslar artık öldü ben yeni bir tarza geçiş yapıyorum dedi ve geçti gitti adam artık radyo programında da çalmıyor yaptığı parçalarda belli yolunu çizdi gidiyor bu senede bir albüm çıkaracak universal natıon la galiba ya silver bath yada strange world a 2012 remixi yapacakmış inşallah rezil etmez parçaları bakalım....

bizede artık eski setlerini dinlemek düşüyor napalım saf trance için ....

Ben yadırgamadım yapabilir prog. house ama arkadaşım yapıcaksan düzgün yap.Bu nedir diye sormazlar mı adama.Çok zayıf bir parça gerçekten trance/house kavgasına bile girmiyorum amatör bi prodüktör parçasına benzemiş hiçbir özelliği yok gerçekten.Bakalım twitter'da yazmış yeni albümünde uplifting falan olucakmış bekliyoruz.

Madem trance buyrun size Armin'in en kral seti.Baştan sona ders niteliğinde.

Boundaries of Imagination

Tracklist
    1. Rising Star - Star Theme (Thank God For Music) 5:20
    2. Sander Kleinenberg - Sacred (Sunrise Mix) 3:50
    3. Matt Darey - Liberation (Ferry Corsten Remix) 5:52
    4. Solarstone - Seven Cities (Solar Stone's Atlantis Mix) 5:53
    5. Markus Schulz - You Won't See Me Cry (Deepsky's Desert Farewell Mix) 3:52
    6. Georgio Schultz - Apperception 5:09
    7. Quest, The - C Sharp 4:55
    8. Aria (2) - Dido (Armin Van Buuren's Universal Religion Mix) 4:37
    9. Lost Tribe - Gamemaster (Original) 6:04
    10. DJ I.C.O.N. - Voco Me (Flim Flam Mix) 5:08
    11. Perpetuous Dreamer - Future Funland (Main Mix) 3:00
    12. Floyd - Come 2-Gether 4:29
    13. BT - Namistai 4:49
    14. Shane - C'est Musique (Armin Van Buuren's Rising Star Mix) 5:07
    15. Major League - Wonder (DJ Tiësto & Armin Van Buuren Wonder Mix) 5:45

Yani 1999 yılında bu seti çıkaran adam şimdi neler yapıyor şaka gibi.

• O da olmadı buyrun bi tane daha

Ben bu seti Tiesto'nun Isos compilation'larına çok benzetiyorum onların ayarında olmuş çok güzel gerçekten.

Armin Van Buuren - Universal Religion Chapter One tracklisting:

01. mark otten - mushroom therapy (lightscape mix)
    02. lolo - extended horizon
    03. scarab - vagabond
    04. midway - amazon
    05. motorcycle - as the rush comes (armin van buuren universal religion mix)
    06. mr. sam vs. tim coltrane present tribute - one more
    07. envio - touched by the sun
    08. electrique boutique feat. taz - keal (12" instrumental mix)
    09. filo and peri - elevation
    10. m.i.k.e. - turn out the lights
    11. armin van buuren - song for the ocedan (instrumental mix)
    12. laura turner - soul deep (signum dub mix)

Sette beni en çok etkileyen parça olan Vagabond'un yapan kişi bilin bakalım kim çıktı?

Jezper yani Airbase'in ta kendisi.Adam gerçekten efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionMaster -- 14 Mayıs 2012; 13:02:35 >

• Hocam ekle benide
  • tiestonun yolundan ilerliyor. daha geniş kitlelere hitap etmesi adına gayet normal....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

tiestonun yolundan ilerliyor. daha geniş kitlelere hitap etmesi adına gayet normal....

Yok Trance müziğe devam edeceğini söyledi radyo şovunda.Hatta yeni albümü 2013 gibi çıkıcak.
  • Mutlaka indirmemi önereceğiniz asot setleri var mı beyler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Şizofren

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=fWjEgSWNwpM&feature=youtu.be
    tiestonun veya guetta nın yaptığı parçalardan farkını gören beri gelsin....
    http://www.discogs.com/Armin-van-Buuren-We-Are-Here-To-Make-Some-Noise/master/434607
    Genre:Electronic
    Style:Progressive House
    Year:2012

Armin'in oldukça fazla progressive house releasei var zaten. Beatport'ta görebilirsiniz hepsini. Ama genel olarak tranceın başındaki adamken housea geçiş yapacağını düşünmüyorum. Arada bir çıkarıyor böyle. Ayrıca Armin'in yaptığı house parçaları bile Tiesto bir nebze de Guetta'yla asla kıyaslamam ben.

biliyorum daha öncede yaptığı house parçalar var elbette ama bu yaptığı bu dönemde hiç hoş değil bu işin eskilerinin hemen hemen hepsi progressive house dan gelme ama o dönemin parçalarıyla bu döneminkilerinin alakası yok şuan yapılan tamamen haydi kop kop tarzında yapılan parçalara dönmüş durumda
    ben ne tiestoya nede guetta ya bişey demem böyle yapıyorlar diye onların tarzıdır bu seven dinler ama sen kalkıpta jvd nin parçasını çalıp işte bu trance hiçbir zaman ölmeyecek bitti diyenlere alın size gerçek uplifting trance diyen guetta nın parçasıyla dj magdan önce kafa bulan 1. liği kaybedince bu sene trance ın ne olduğunu göreceğiz yeniden yükselteceğiz onu diyen 550 başladığında işte gerçek trance başlıyor diyen adama bunu yapınca sormak gerekir sen napıyon kardeşim diye... kimi kandırıyorsun diye neyse belkide biraz duygusal davranıyorum herkesin birer birer bu müziği terketmesinden...
    en hası mike çıktı adam sene başında dediki arkadaşlar push, plastic boy ve diğer aliaslar artık öldü ben yeni bir tarza geçiş yapıyorum dedi ve geçti gitti adam artık radyo programında da çalmıyor yaptığı parçalarda belli yolunu çizdi gidiyor bu senede bir albüm çıkaracak universal natıon la galiba ya silver bath yada strange world a 2012 remixi yapacakmış inşallah rezil etmez parçaları bakalım....

bizede artık eski setlerini dinlemek düşüyor napalım saf trance için ....

Dediklerinde tamamen haklısın. Duygusallık konusunda ben de öyleyim aslında. Bizi ancak yine biz anlarız. Umarım 550'den sonra dediği gibi olur.

• 99 olsun ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: ironimperor

çoğu kişi biliyordur yinede ekleyeyim,
    uzun süredir bayılarak dinlediğim bir parça :) bu arada benide eklermisiniz, 2005den beri takip dinliyorum.

Tarzımız uyuyor. Paylaşımlarını takip edeceğim. Dinlediğim bir parçaydı ama klibini izlememiştim.
    Tabiri caizse robot gibi çalıştığım için hiç birşeye bakamıyorum :S

tarzımız uyuşuyorsa bu parçayada bir bak derim

ayrıca setlerlerden 541'ide mutlaka dinlemelisin, parçaların süresini kısa tutmuşlar yaklaşık 2-3 dk arası ve neredeyse hepsi vocal trance, uzun süredir bu seti dinliyorum tavsiye ederim
    sette 88 track var.

http://world-clubmusic.org/news/armin_van_buuren_a_state_of_trance_541_29_12_2011_yearmix_2011/2012-01-01-47273

• quote:

quote:

quote:

uzun süredir bayılarak dinlediğim bir parça :) bu arada benide eklermisiniz, 2005den beri takip dinliyorum.

Tarzımız uyuyor. Paylaşımlarını takip edeceğim. Dinlediğim bir parçaydı ama klibini izlememiştim.

ayrıca setlerlerden 541'ide mutlaka dinlemelisin, parçaların süresini kısa tutmuşlar yaklaşık 2-3 dk arası ve neredeyse hepsi vocal trance, uzun süredir bu seti dinliyorum tavsiye ederim
    sette 88 track var.

http://world-clubmusic.org/news/armin_van_buuren_a_state_of_trance_541_29_12_2011_yearmix_2011/2012-01-01-47273

Eyvallah :)
    540'dan direk 550'ye atlamışım ben :D Hemen dinleyeceğim yarın. :)

Bende vocal trance hastasıyım. Son gözdem Jaren - Witness... Üzerine tanımam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

sette 88 track var.

Bu şarkıyı da çok defa dinledim :)
    Sevdiğim parçalardan. 540. set çıktığında ben askerdeydim. O sıra en çok özlediğim şeylerin başında trance dinlemek geliyordu. Ta evden 8 gb'lık hafıza kartını kardeşime doldurtup göndermesini istemiştim. Sevdiklerimden az da olsa dinlemiştim.

Senle bu videoları paylaşabileceğimiz site açalım

Ana domain var benim :Dhttp://transensation.net
    Buna alt domain açarız. Sadece vocal ekleriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sette 88 track var.

Sevdiğim parçalardan. 540. set çıktığında ben askerdeydim. O sıra en çok özlediğim şeylerin başında trance dinlemek geliyordu. Ta evden 8 gb'lık hafıza kartını kardeşime doldurtup göndermesini istemiştim. Sevdiklerimden az da olsa dinlemiştim.

oo askerliğin gelmiştir aklına hoş gerçi ben o konuda çok şanslıydım ortam olarakta görev olarakta.

hakandemir.tc@gmail.com faceye eklersen işten vakit buldukça paylaşıyorum bu tarz parçalar

site açmak domain felan artık bizden geçti o işler faceden faceye :D ayrıca jarene bakıyorum hemen bakalım nasılmış ..

• ben yokken neler yaptınız gene....
    neler oldu neler bitti... dükünün bakalım kim kim le......parça yapmış....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sette 88 track var.

oo askerliğin gelmiştir aklına hoş gerçi ben o konuda çok şanslıydım ortam olarakta görev olarakta.

hakandemir.tc@gmail.com faceye eklersen işten vakit buldukça paylaşıyorum bu tarz parçalar

site açmak domain felan artık bizden geçti o işler faceden faceye :D ayrıca jarene bakıyorum hemen bakalım nasılmış ..

fb.me/aliakdemir :) feys adresim
    ekliyorum ben seni

• Şu şarkısı fena değil.

Edit: Beni de ekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 18 Mayıs 2012; 15:32:36 >
  • arkadaslar asot 561 'i dinlemenizi öneririm son haftalarda asotlarda bi düşüş olmuştu ancak 561 gayet başarılı gibi
  • dinleyip de haz almamak mümkün değil
  • 562'nin tracklisti iyiye benziyor daha yeni dinemeye başladım.

Bu arada intro değişmiş. Bence eskisi daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

562'nin tracklisti iyiye benziyor daha yeni dinemeye başladım.

Eve gider gitmez indirecegim. En geç yarın dinlemiş olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

562'nin tracklisti iyiye benziyor daha yeni dinemeye başladım.

562 split track indirme linki var mı :) Bulamadım ben
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.