Medium tower la super tower ı karşılaştırmak yanlış olur. Eğer yer sorunun yoksa Armor veya Kandalf almalısın. Armor Jr de çok güzel kasa ama eğer medium tower alıcaksanda Tsunami almanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Thermaltake
Medium tower la super tower ı karşılaştırmak yanlış olur. Eğer yer sorunun yoksa Armor veya Kandalf almalısın. Armor Jr de çok güzel kasa ama eğer medium tower alıcaksanda Tsunami almanı öneririm.
Yerim var havamı atarım diyorsan kandalfı al. Ben öyle yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: kont_andre
Yerim var havamı atarım diyorsan kandalfı al. Ben öyle yaptım
Alıntıları Göster
tsunami alınacağına jr alınır bence. hava akmı daha iyi olur çünkü ön taraftan sürekli taze giriş olur. eğer öne 2. bir 12lik fan koyarsan tadından yenmez hem tsunamiden daha ucuz, siyahını alırsan hepten ucuz
quote:
Orijinalden alıntı: emir_
tsunami alınacağına jr alınır bence. hava akmı daha iyi olur çünkü ön taraftan sürekli taze giriş olur. eğer öne 2. bir 12lik fan koyarsan tadından yenmez hem tsunamiden daha ucuz, siyahını alırsan hepten ucuz
Alıntıları Göster
bnde kandalf kullanıytordum memnundum ama kucu k gelıyordu boyut olarak buyuk ama yerlesım olarak verımsızdı stacker aldım cok memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
bnde kandalf kullanıytordum memnundum ama kucu k gelıyordu boyut olarak buyuk ama yerlesım olarak verımsızdı stacker aldım cok memnunum
Alıntıları Göster
Thermaltake VA9003SWA Kandalf Gümüş"Özel 25cm'lli Yan Panel" ATX&BTX
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Thermaltake VA9003SWA Kandalf Gümüş"Özel 25cm'lli Yan Panel" ATX&BTX
Alıntıları Göster
tsunaimide BTX destegide yok.JR lerde abilerinde oldugu gibi opsiyonel BTX destegide mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
tsunaimide BTX destegide yok.JR lerde abilerinde oldugu gibi opsiyonel BTX destegide mevcut.
Alıntıları Göster
btx sistemler kullanılmıcak üretimleri bile durduruldu diye biliyorum. Anakart dahi yok btx piyasada.
quote:
Orijinalden alıntı: Thermaltake
btx sistemler kullanılmıcak üretimleri bile durduruldu diye biliyorum. Anakart dahi yok btx piyasada.
Alıntıları Göster
VENTO m olmasaydı kesinlikle KANDALF alırdım...
KANDALF
quote:
Orijinalden alıntı: WILLIAMs
KANDALF
Bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler...
Şuan kullandığım kasa, Aopen h600b05 (+ 500w ss psu) ve sistem intel, yer:Adana !!! Dolayısıyla pc nin ısınması yüksek. Aopen in kalitesi fena değil ama dizaynı ve soğutması çok kötü.
Bu nedenle, TT Armor-Kandalf veya CM Stacker kasalar benim için daha uygun. Ama bu kasaların fiyatları çok yüksek 400-500 ytl arası.
Kasa için 250 ytl harcayabilirim. Bu durumda ya 2.El TT Armor-Kandalf veya CM Stacker ya da 1.El TT Armor Jr. alacağım. (Xclio A380 vb. kasalar da var ama tercihim TT veya CM) (http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=CY12DQOZMA60AXHKZ8B0)
İlgili ürünleri web ten inceledim. Malum Adana bu ürünleri sergileyen pc firmaları yok. O nedenle canlı gören-inceleyen ve kullanan arkadaşların fikirlerine göre karar vereceğim.
Seçenekler: a) Armor Jr. de fenal değil kısmen abilerinin yerini tutar diyorsayınız: Armor Jr. b) Armor Jr. ye 150-200ytl ekle aradaki farka kesinlikle değer diyorsayınız: Kandalf-Armor c) aynı paraya 2.el kandalf-armor alabilirsin diyorsayınız: d) Hiçbirisi e) Hepsi
quote:
Alıntıları Göster
termaltake ve stacker in adı geçen her topicte (tabiki kandalf) yazan arkadaş stacker a terfi etmiş gözlerime inanasım gelmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
quote:
Orijinalden alıntı: emir_
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
hyr bnm gıbı manyaksan gecersın tabıkı
kandalf luks ve klas kasa ve hala alınacaksa kandalf dıyorum lafımın arkasındayım
Stacker ıse sadece halıyle yıpsız ugrasman gerekıyor yanı oyuncak bn oynamak ıcın aldım
Kandalf Aston Martın
Stacker Skylıne
desem anlasılır herhalde
quote:
hyr bnm gıbı manyaksan gecersın tabıkı
kandalf luks ve klas kasa ve hala alınacaksa kandalf dıyorum lafımın arkasındayım
Stacker ıse sadece halıyle yıpsız ugrasman gerekıyor yanı oyuncak bn oynamak ıcın aldım
Frontale : 12/9/8 cm x 1 (non compresa) Laterale : Ventola da 25 cm regolabile per senso di rotazione e disattivabile mediante apposito selettore Posteriore : 12/9/8 cm x 1 (non compresa) ???? yazmakta.
Arkadaşım bence ihityacına göre karar ver .... mesela eger elinde dvd-r cd-r onun harıcınde 5,25' lik bölüme takacagın parçan varsa ARMOR derim.... fakat işte sadece DVDR-CDR bunlar varsa ve pek fazla ihtiyacım yok dersen kesinlikle ARMOR Jr. almalısın ... hem daha ekonomik
HEYYYYYYYYYYYYYY
quote:
Orijinalden alıntı: FeeLMyKiss
HEYYYYYYYYYYYYYY
Ben de sizin (_Blackfly_) gibi düşüyorum. 2 veya 3 hdd (raid0 yaparsam) ve 1 tane dvd-rw takılacak. Fan konrol vs. aparat kullanmayacağım. Bu haliyele armor jr. kağıt üzerinde uygun. Benim için önemli olan iyi bir soğutması olan bir kasa. Bu konuda armor-kandalf-cm (full tower) kasalar kimsenin sözü yok, kalitesi belli.
Bu koşullarda armor jr. iyi bir soğutmaya sahipse tercih edebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: QwertyXP
Ben de sizin (_Blackfly_) gibi düşüyorum. 2 veya 3 hdd (raid0 yaparsam) ve 1 tane dvd-rw takılacak. Fan konrol vs. aparat kullanmayacağım. Bu haliyele armor jr. kağıt üzerinde uygun. Benim için önemli olan iyi bir soğutması olan bir kasa. Bu konuda armor-kandalf-cm (full tower) kasalar kimsenin sözü yok, kalitesi belli.