Şimdi Ara

Armor + mod ( Özellikle Boya üzerine - Bol Resim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • can sıkıntısı bizide vurdu arkadaşlar ve elimizde olan imkanlar dahilinde ufak çapta bişi yapma gayretinde bulunduk.Kasayı özellikle boya açısından ön planda tuttum okul devam ettiği için mod parçalarına pek yüklenmek istemedim.Uv ışıklarında sıfırını bulamadım ama bildiğiniz herhangi bir mağazada varsa belirtirseniz sevinirim arkadaşlar. kasa bire bir akzo nobel oto boyası ile çift kat boyanmıştır boya sağlam olduğu için astar atmadık sadece mat işlemi uyguladık yani çizme fanlara ise astar üzerine neon boya kullandım ve ortaya bu sonuç çıktı umarım sizcede hoş olmuştur..

NOT : arkadaşlar kasayı topkapı cevizlibağda fırat sanayi sitesinde boyattım kasasını boyatmak isteyen arkaşlar varsa msj atabilirler elimden geldiğince yardımcı olurum..

• Kasanın altındaki turuncu fanları boyadın mı dostum yoksa orjinal olarak turuncu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Kasanın altındaki turuncu fanları boyadın mı dostum yoksa orjinal olarak turuncu mu?

boyadım kardeş tekzende 15.75 TL'ye satılan üzerinde neon yazan spray boyalar var onlardan aldım... rengin 5 çeşidi vardı ben turuncu beğendim.UV olarak sarı yeşil mor ve maviside mevcut
  • İçi çok hoş olmuş. Özellikle alttaki turuncular göz alıcı
  • Evet alttaki turuncu fanlara bayıldım ben de.Eline sağlık güzel çalışma olmuş.
  • Fanların rengi cidden müthiç eline sağlık :)
  • cidden güzel olmuş
    attaki fanlar randıman veriyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alttaki fanların hava akışları gayet iyi kasa içerisinde 3 4 dereceye kadar azalama görülüyor tam hız çalıştıklarında 2x14cm oldukları için ses sorunuda olmuyor
  • cok beyendim tebrik ediyorum arkadaşım seni eline sağlık
  • Kasayı mat siyah yapmanız zaten olayı bitirmiş,malesef TT armorun görsel açıdan tek eksik yanı bence siyah bir kupa iskeleti olmamasıdır.Bende sizinki kadar profosyonel olmasada kasamı boyama fırsatım olmuşdu,bakmak isterseniz imzamdaki linkden görebilirsiniz.

Siyah kasada zaten sarı ve kırmızı tonajlı fan renkleri her zaman göz alıcı olmuşdur.Ben fanlarıma böyle bir uygulama yapmadım zira orjinal renkdeki fanın üzerine yapılacak boya işlemi fanın boyadan kaynaklanan ağırlık dengesi bozabilceğinden fan dönüşlerinde sıkıntı yaratabilir düşüncesi ile uygulamadım ancak sizin çaışmanız çok göz doldurmuş,ilerde eminim modding anlamında daha farklı çalışmalar yapacaksınız zira bu işin sonu pek olmuyor,ben bile bu sene içinde ekstra birşeyler yapma düşüncesindeyim

Güle güle kullanın sisteminizi gayet güzel olmuş..

• tşkler arkadaşlar olumlu yorumlarınız ve düşünceleriniz için...kasa üzerinde yapabileceğim fakat orjinalliği bozmayacak uygulamalar varsa söyleyebilirsiniz biraz daha değişiklik yapabilirim
  • Güzel olmuş
  • Güzel çalışma olmuş ,bide neon eklesen çok daha güzel olurdu.Artık bende dayanamıyorum yakında el atacağım benim armor'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: sft67

Güzel çalışma olmuş ,bide neon eklesen çok daha güzel olurdu.Artık bende dayanamıyorum yakında el atacağım benim armor'a

uv neon bulabilsem eklicem ama maalesef bulamıyorum
  • güzel çalışma olmuş ellerine
    sağlık
  • ilk gördüğümde bana waow dedirten kasa oldu
  • Mod gerçekten perfeck olmuş,boya işine ben de girmeyi planlıyorum,boyanan iskelette çizilme vb olmuyor dimi hocam,araba boyası attınız sanırım iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 18 Ekim 2009; 20:33:49 >
  • kırmızıya boyadğın fanlar tt mi ? aynılarından bendede var orjianali kırmızı zaten sanırım sen zımpara astar ve uv kırmızı uygulaması yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

kırmızıya boyadğın fanlar tt mi ? aynılarından bendede var orjianali kırmızı zaten sanırım sen zımpara astar ve uv kırmızı uygulaması yaptın ?

evet dostum 14olık tt...orjinalleri kırmızı ben zımpara ve astar uygulamasından sonra uv turuncu 2 kat boya geçtim
  • dostum kullandığın malzemeleri marka model maliyet ve nereden aldığın şeklinde detaylı olarak anlatabilirmisin çok parlak bir yüzeye sahip boya tutmayacak diye ben uygulamadım ama senden görünce gaz oldum şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.