Şimdi Ara

arnica tesla premium alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
15.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ciko44

Alalı 1 ay oldu haftada en az 2 sefer ev süpürülüyor

Az önce arkasındaki hepa filtreyi söktüm baktım en ufak toz yoktu demek ki torba görevini iyi yapıyor

Aklıma takılan soru ;

Orijinal torba bitince piyasadaki ucuz torbalardan alsak ayni verimi sağlar mı ??

Siz hangi torbayı kullanıyorsunuz ?
    Dışarıdan ben çok sayıda torba aldım malesef orjinali ile uzaktan yakından alakası yok. Zaten çok zor doluyor torbalar. Ev kullanimi için 4 ile 6 ay arası doluyor. O yüzden fazla para verip orjinal torbasından alınız. Ben 50 li torba aldım daha 5 tane torba kullandım. Orjinal torba olmadığı için ürün içine toz kaçırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makina 2 yıla yaklaştı ve çekim güçü yine iyi komşumun 9924/07 si çekim gücü inanılmaz düştü üstelik 1 yıl geçince philips servis konusunda sıkıntı yaratıyor filtreleri pahalı bakın alt sınıfla değil en üst sınıf bir makine ile karşılaştırıyorum ilk geldiğindede 9924/07 kadar çekiyordu gerçekden arnica bu işi çözmüş şittetle tavsiye ederim çevremde herkese önerdim kampanyada 450 civarına gelmişti bana o zaman 259a sinbo falan ucuz bişi alacaktım iyiki bunu almışım
  • Tesla 14310 modeli 900 TL
    14320 MODELI 1148
    Arasında büyük bir fark varmıdır, değer mi

• asla alınmaz
    uzak durun

servisi, müşteri hizmetleri, ürün berbat.
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    nasıl bir sorun yaşadınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo351

nasıl bir sorun yaşadınız hocam ?
    hocam aldıysanız hayırlı olsun.
    almadıysanız anlatayım.

Malzeme kalitesi çok kötü.
    aldığın ilk hafta süpürge başlığı mutlaka kırılıyor. tekeri kopuyor veya hortumu yırtılıyor.
    Süpürme gücü zamanla zayıflıyor.
    Servis ve garanti çok zayıf. bobinajcıları ve elektrikçileri servis olarak göstermişler.
    ürünü 2017 de başkası için aldırmıştım şu an memnunlar ancak dediğiniz gibi malzeme kalitesi çok iyi değil ürün daha bize geldiğinde kutusunu açıp baktım altındaki tekerlek çıkmıştı biraz uğraşarak taktım ancak o zamanlar 447 lira gibi bir fiyata alındığını hatırlıyorum şu an baktığımda 1000 lira civarı olmuş ki bence 1000 lirayı hak eden bir süpürge değil çok fazla yorumu ve alınma oranı var ondan insanlar için yanıltıcı olabiliyor bu durum. ancak kötü bir süpürge de değil sadece bu süpürgeye max 700-800 lira verilir diye düşünüyorum. tabi dolar kurundan etkilendiğinden artıyor ona diyecek bir şeyim yok ama philips maratonlar 2 katı fiyatına bile çıkamazken bu süpürgenin neredeyse 3 katı fiyatına çıktığını görmek garip.
    Ben de kendim için süpürge bakarken fark ettim 1000 lira olduğunu philips maratonlar 2000 falan ama hepsinde gitgide çekiş gücü düşüklüğü ve kendine özgü sorunları oluyor diye çok yorum okudum ancak dysonlarda ömür boyu çekiş garantisi veriyorlar ve dayanıklı ürünler tek sorun pahalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo351

ürünü 2017 de başkası için aldırmıştım şu an memnunlar ancak dediğiniz gibi malzeme kalitesi çok iyi değil ürün daha bize geldiğinde kutusunu açıp baktım altındaki tekerlek çıkmıştı biraz uğraşarak taktım ancak o zamanlar 447 lira gibi bir fiyata alındığını hatırlıyorum şu an baktığımda 1000 lira civarı olmuş ki bence 1000 lirayı hak eden bir süpürge değil çok fazla yorumu ve alınma oranı var ondan insanlar için yanıltıcı olabiliyor bu durum. ancak kötü bir süpürge de değil sadece bu süpürgeye max 700-800 lira verilir diye düşünüyorum. tabi dolar kurundan etkilendiğinden artıyor ona diyecek bir şeyim yok ama philips maratonlar 2 katı fiyatına bile çıkamazken bu süpürgenin neredeyse 3 katı fiyatına çıktığını görmek garip.
    Ben de kendim için süpürge bakarken fark ettim 1000 lira olduğunu philips maratonlar 2000 falan ama hepsinde gitgide çekiş gücü düşüklüğü ve kendine özgü sorunları oluyor diye çok yorum okudum ancak dysonlarda ömür boyu çekiş garantisi veriyorlar ve dayanıklı ürünler tek sorun pahalılar.
    Hocam 2013de Bosch Logo almıştım 180 liraya. Şu mavi olandan.
    İnanır mısın 7-8 sene oldu. taş gibi.
    Ne çekişi düştü ne bir tırnağı kırıldı.

Şu an yeni yönetmelikten ötürü, 900 watt ve 43kws üzeri motorlar yasak ve o yüzden bu süpürgelerden çıkmıyor.
    Olsa bir tane daha yedek alacağım. Ömürlük yetecek birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

Hocam 2013de Bosch Logo almıştım 180 liraya. Şu mavi olandan.
    İnanır mısın 7-8 sene oldu. taş gibi.
    Ne çekişi düştü ne bir tırnağı kırıldı.

Şu an yeni yönetmelikten ötürü, 900 watt ve 43kws üzeri motorlar yasak ve o yüzden bu süpürgelerden çıkmıyor.
    Olsa bir tane daha yedek alacağım. Ömürlük yetecek birşey.

Alıntıları Göster
    Bende almayı düşünüyordum yorumunuzdan dolayı çekimser kaldım tavsiye edeceğiniz farklı bir marka model var mı

• Hocam yarın süpürge alacak olsam
    Philips dyson bakardım.

2000ler başında sizin makinenin muadili bosch pro parquet almıştık. Pata küte vura kıra tam 12 sene kullandık. Sizin cihazınızın siemens muadilini ablam 2012de aldı hala sapasağlam. Bizde bosch kullanıyoruz şu an. Diyeceğim şu ki bosch ömürlük süpürge işini çözmüş bir marka arkadaşlar(torbalılar için konuşabilirim) Alın üzülmezsiniz. Dysonu philipsi rowentası o bu hikaye. Bosch siemens candır.
    Arnica tesla uçmuş gitmiş. Bu fiyatlara bu süpürge için çıkılmaz diye düşünüyorum. Zamanında insanlar parasını philipsin yeni dandik marathonlarına para bağlamasın diye ucuz yollu makineydi tavsiye ediyordum ama şimdi daha ucuz modeli varsa eğer onu alın. Ederi 800 lira teslanın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.