Şimdi Ara

Arora 180 31 Avantgarde Bilen duyan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazı yorumlar gerçelten komik arora stil sahibi bi motor cbf ybr vs dönerci motoru adam cafe racer tipi soruyo neler yazmısınız :D dostum gittiğim tamirci içerde her tip motor olan biyer usta bu motordan kullanıyodu bi bineyim dedim ufak durdu dışardan daha bi büyük duruyo oturunca ufak kaçıyo ama tip olarak çok güzel arka demir kaldırılınca ve de güçlü kullanan usta arkadaş ta çok memnun oldugunu söyledi
  • Halden anlıyosun sağolasın gerçekten aradığım cevap :) yani zaten alıcam ben bunu şimdi 1 ay civarında, sonuçta çin olduğu için bir tereddüt var bide model dandik olursa diye elimde patlicak mı diye korka korka gezmek istemiyorum :) Teşekkürler :)
  • Baslangic motoru olurmu ve fiyati ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden de 2299 tl ve başlangıç için çok ideal olduğu aşikar motoru detaylı inceleme fırsatım olmadı bende internetten araştırdım bi iki kullanıcısıyla da konuştum piyasadaki 3500 tl civarındaki çinlerle aynı kalitede ama üstüne 200cc olduğu için daha güçlü olduğunu söylüyolar
  • Arkadaşlar motoru alalı 10 gün oldu 150 lik modelini aldım şuanda 480 km de 300 kmde yagini degistirdim, gelelim motora :) Aslında basta cok tedirgin yaklasmıstım ve halen biraz var ilerde sorun çıkarmasından endişeleniyorum. Ama şuana kadar tık yok motor fotoğraflarda göründüğünden çok daha iri ve şık duruyor, sadece egzozun görünümü biraz garip ama sesi çok güzel polis durdurduğunda açık egzozmu demisti sonra orjinal oldugunu gorunce tamam devam et dedi Gelelim gidişine; aslında en sevdiğim kısmı bu motor aşırı seri 0 dan 60-70 e çıkması 5-6 saniye felan sürüyor ışıklarda şuana kadar benden hızlı kalkanını gormedim biraz teker meraklısı olduğum için şunu söyleyebilirim orjinal dişli olmasına rağmen sadece gazla bile senteye geliyor şuanda tek pişmanlığım 180 (197cc) liğini almamak çok merak ediyorum bu böyle gidiyorsa o nasıl gidiyodur kimbilir. Size tek önerim eğer bir avantharde aldıysanız çok dikkat edin hafif ve seri motor yanlış bi debriyaj kacirmada ikinci vites bile olsa affetmeden tekere geliyo ve otobanda 80-90 üstü giderken motor hafifliğinden dolayı rüzgardan saga sola sallanıyo eğer hiz yapicaksaniz mumkun oldugunca ustune yatarak yapin yoksa ruzgar yuksek suratte cok sarsıyo. Ekstra sorusu olan varsa özelden veya alıntı yaparak sorabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: exmachine

Arkadaşlar bu motor sahibinden de bir modeli 2300 tl bir de cafe racer tarzda olanı var 2790 tl olarak satılıyor. 200 cc 16 beygir hava soğutma vs vs . Güzel görünen bir motor ve fiyatı çok uygun ancak sahibinden com da 2. el satan 2 kişi hariinde kimsede ne gördüm ne duydum. Bu motoru almaya karar verdim ancak kullananların şundan dolayı alma diyebileceği bir sorunu var mıdır ? Lütfen yalnızca soruya iyi niyetle yardımlarınızı bekliyorum.

(Lütfen çin motor bu uzak dur vb. anlatmasın kimse. ben 90 100 km/h ile sakince sürebileceğim bir motor almak istiyorum. Ancak motor için nakitim sadece 1000 tl civarında ve 1500 tl limtli kredi kartım var. Üniversite öğrencisiyim. Yani 2500 tl üstüne çıkamıyorum ve 2500 tl lik 2. el de alamam 1500 tl yi karttan taksitle ödeyerek alabilirim sadece. 2500 tl ye alabileceğim taksitli düzgün bir motor yok yani.)

Arora 180 31 Avantgarde Bilen duyan var mı ?

Arora 180 31 Avantgarde Bilen duyan var mı ?
     Arora 180 31 Avantgarde Bilen duyan var mı ? Arora 180 31 Avantgarde Bilen duyan var mı ?

Kendim için de bu aleti istiyorum kısmetse alımı 1 2 hafta içinde Çekmeköy şubesinden yapacağız. Bu fiyatta giriş sevriyesi en güzel motor bence gerek stil gerek özellik. Mondial kanuni diyenlere kulak asma yolda vida conta fırlatırsın elinde alyan anahtarla gezersin. 2 bine aldığın motoru 1.5 altına da satamazsin satacak olursan. Sonuçta 2015 çıkışlı motor elin dağılmış motoru 1000tl altına gitmiyor sahibindende o yüzden sorun olmaz. Pm den bilgi alış verişi yapabiliriz bende inceledim görme fırsatım oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emo132 kullanıcısına yanıt
    Şuanlık gözler sende yaşadığın her gelişmeyi bize bildirirsen sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.