Şimdi Ara

Arrested Development (2003) | Netflix (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
8.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baktim tabiki 6 bolum izledim, acikcasi goruntu biraz garip ama izlenmiycek gibi degil, TP dosyasi var bi garipligi.

acik konusmak gerekirse dizinin eski tadida yok gibi geldi bana. tek tek hikaye yapmalari kotu olmus gibi bi konuda baglarlar umarim yakinda.
  • O zaman ben en iyisi 2-3 gün daha bekleyeyim belki çıkar :) Ayrıca benim bildiğim kadarıyla Arrested Development filmi çekilecek. Bu sezon tek, tek karakterlere ne olduğunu gösterip, filme bağlamak için çekiliyor. Önceki çekilen ilk 3 sezon gibi değerlendirmemek lazım o yüzden :)
  • 4. sezonu da izledim, bitirdim. Yine süper olmuş bence Ama tek günde yayınlamalarının kötülüğü ne kadar yavaş izlemeye çalışsam da hemen bitmesi oldu İnşallah film çekeceklerse biraz erteleyip birkaç sezon daha dizi olarak çekerler
  • 4. sezon için QRUS riplerini indirin, indireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 14 Haziran 2013; 22:27:48 >
  • Bütün bölümler gerçek 720p gibi mi? NFRiP indirmiştim ben bazı bölümler kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 14 Haziran 2013; 21:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Bütün bölümler gerçek 720p gibi mi? NFRiP indirmiştim ben bazı bölümler kötü.

Aynen öyle, torrent sitelrinde yorumlara bakarsan diğer riplere millet rezalet diyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 14 Haziran 2013; 22:28:04 >
  • O zaman QRUS indireyim. Teşekkürler.
  • Şu ana dek 8 bölümü riplediler, belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekrofili mahmut

baktim tabiki 6 bolum izledim, acikcasi goruntu biraz garip ama izlenmiycek gibi degil, TP dosyasi var bi garipligi.

acik konusmak gerekirse dizinin eski tadida yok gibi geldi bana. tek tek hikaye yapmalari kotu olmus gibi bi konuda baglarlar umarim yakinda.

bende bu şekilde düşünüyorum. tobias bölümü güldürdü ama eski tadı alamadım.

edit: bob loblaw low knob en yaratıcı espri. kelime oyunlarına bayılıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 16 Haziran 2013; 20:11:20 >
  • 4. sezonu bitirdim bende o biraz kotu olan netflix riplerinde, goruntu kalitesine hic girmiycem ama yani bu diziyi onceden izlememis hicbir Allahin kulu sevemez sadece 4. sezonu izleyip. bozmasalarmis keske 10 yil az bi sure degil tabi ama. sadece son 2-3 bolumde artik olaylarin cok akillica baglanmis olmasini takdir ediyosunuz cunku hem zeka hemde mizahi goruyosunuz ama genel olarak skilarak izledim.
  • 4. sezonda şok geçirdim. Ben hep michael'ın dizinin sonunda ailesini terk ettiği için zengin olacağını düşünürken başına gelenleri izleyince gerçekten üzüldüm.
  • Ya geçen gün başladım herkes çok komik çok iyi dizi diye 2. sezonu yarıladım ama keşke şu 4. sezon micheal yorumlarını spoiler ile yazsaydınız üzüldüm şimdi.
  • 4.sezon 11 ve 12.bölümleri muhteşemdi yahu...

ben sıkılmadan izledim şimdi sinema filmini beklicez artık :D
  • 4. sezonun altyazı paketini hiç bir sitede bulamıyorum. Sadece ilk 3 bölümün altyazısı mevcut. İzleyenler yardımcı olabilir mi?
  • Arrested Development'a da başladım. Çok övülen bir dizi, bakalım o kadar var mıymış...
  • İlk sezonu bitirdim. Diziyi çok beğendiğimi söyleyebilirim. Sıra 2.sezonda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 10 Şubat 2014; 0:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl4

4. sezonun altyazı paketini hiç bir sitede bulamıyorum. Sadece ilk 3 bölümün altyazısı mevcut. İzleyenler yardımcı olabilir mi?

Altyazısı yoktur hocam dizinin, zaten pek rağbet gören bir dizi değildi ve çevirisi de HIYMYM ve TBBT gibi kolay değil.
  • 3.sezonu da bitirdim. Son bölüm bayağı güzeldi, gözlerimden yaş geldi resmen.

3. Sezon ile İlgili

Maeby ve George Michael'ın yanlışlıkla gerçekten evlendikleri bölüm süperdi. Evet, cümle biraz saçma oldu ama durum böyle.

Son bölümde Lindsay'nin evlatlık olduğunu öğrendik ki, dizideki en büyük ters köşe buydu diyebilirim. Ayrıca Lindsay'nin evlatlık olduğunu öğrendikten sonra Michael'a asılması, ancak karşılığını alamaması, buna istinaden kelimenin tam anlamıyla Michael'a daldığı sahnede yarıldım.

Dizi genel olarak oldukça başarılı aslında. Pek bilinmemesini, biraz daha eski olmasına bağlıyorum. Pek çok komedi dizisi izleyen biri olarak söyleyebilirim ki, izlediklerim arasında ilk beşime girer.

Ayrıca 4.sezonun alt yazılarının çevrilmemiş olması hayret verici. Çevirisi de zor değil halbuki, bir çevirmen oturup rahatlıkla diziyi çevirebilir. Artık İngilizce alt yazıyla falan mecburen idare etmek zorunda kalacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 12 Şubat 2014; 22:44:27 >

• quote:

Diziyi bitirdim. It's Always Sunny in Philadelphia ve Black Books'tan sonra en çok hoşuma giden komedi dizisi oldu.

Hocam cidden yazığınız 2 dizi kadar iyiyse başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Diziyi bitirdim. It's Always Sunny in Philadelphia ve Black Books'tan sonra en çok hoşuma giden komedi dizisi oldu.

Hocam cidden yazığınız 2 dizi kadar iyiyse başlayacağım.

Soruyu bana sormamışsın ama üstüme alınıp ben cevaplayayım. IASIF'ı da izledim, bana göre Arrested Development ondan daha iyi. Zaten diziyle ilgili düşüncelerimi önceki mesajda belirtmişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.