Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (729. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tür kitlelerden izleyici bulmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

Ayriyetten bu gölgeler birliği daha doğrusu suikastciler birliği keşke final sezonunda işlenseydi doğru bir hikaye ile sağlam bir final sezonu olurdu,çok erken işlediler o konuyu
    Benim bildigim Ras-al gul ve Gölgeler Birligi Batman evrenine aitti.

Bruce Wayne gençlik yıllarında bizzat Ras al gul un kendisinden eğitim almiş ve Birliğe girmeye hak kazanmıştı.

Yıllar sonra Bruce gothama Batman olarak döndükden sonra, Ras al gul le tekrar karşılaşacak ve birligin dagilmasina sebep olacak. C. NOLAN ın Batman Begins filminde izlemiştim. Arrowda da görmek güzeldi ama sonu dedigin gibi çabuk oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemoncu34 P kullanıcısına yanıt
    Zaten bunların bütün olayları Batman evreninden araklama herşeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

Zaten bunların bütün olayları Batman evreninden araklama herşeyi
    Walla çok bekledigim diziler arasında. 3-4 iyi oyuncuya bakar ama neden yapilmiyor anlamadim. Paralari gotham gibi saçma sapan islere harciyolar. Insanlar maskeyi pelerini görmek istiyorlar. 🤗

1 - Batman

2 - Witcher

3 - Blade

4 - Angel the wampire slayer

• Az önce son bölümü izledim. Özetlemek gerekirse yine hiçbir şeyin olmadigi bir bölümdü. Felicity ve diggle ın dır dır ve tripleriyle başlayan dizi, oliver ın vertigoyu yemesi sonucu halisünasyonlarında Adrien Chase (Prometeus) kafa ütülemesiyle devam etti.

Ölen karakterlerin sürekli bir şekilde diziye sokulmalarından gına geldi.

Dizi adına en sevindirici ve olumlu kararsa sonunda geldi.

Artık Arrow tek tabanca takılacağını dile getirdi. Ki dogrusuda bu.

Bi ara Oliverın hayalinde kendini yani Arrow gördüğü sahne iyiydi. Diggle ın felicity in ve takımın olmaması gerektigini sadece kendisi ve sıradaki görevini hatırlattı.

• Son bölümü genel anlamda beğendim.

İlk gümlerinde ki gibi orjinaline dönmesi yani Arrow olması iyi oldu. Bütün polislerin arasında diaz bunu bekliyor, ah be oliver sallasana oraya bir c4 dümdüz olsun hepsi

Yalnız bunun yanına slade wilson reiz iyi giderdi yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pokemoncu34

Walla çok bekledigim diziler arasında. 3-4 iyi oyuncuya bakar ama neden yapilmiyor anlamadim. Paralari gotham gibi saçma sapan islere harciyolar. Insanlar maskeyi pelerini görmek istiyorlar. 🤗

1 - Batman

2 - Witcher

3 - Blade

4 - Angel the wampire slayer

Alıntıları Göster
    Gotham gibi saçma işler mi?

Sen bir git hava al ne bileyim bir dolaş gel..

• Beyler ben yanlış diziyimi izledim son bölümde oliver yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Beyler ben yanlış diziyimi izledim son bölümde oliver yoktu
    Arrow: Diaz'ın Yolu
  • quote:

Beyler ben yanlış diziyimi izledim son bölümde oliver yoktu
    Sanki önceki bölümlerde oliverı cok izledikte, son bölüme hiç koymamışlar 🤗

• Son bölüm bence baya iyiydi. Diaz'ın iç dünyasını, karakterinin psikolojisini falan gördüm. Ben beğendim baya ders verir nitelikteydi.
  • Dizide oyunculuk namına en ufak bir şey bulsam yine umutlanacağım ama o da yok. Stephen Amell tam bir odun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Son bölüm bence baya iyiydi. Diaz'ın iç dünyasını, karakterinin psikolojisini falan gördüm. Ben beğendim baya ders verir nitelikteydi.
    size kesinlikle katılıyorum..bence de güzel bölümdü.. ben hackerli bölümleride beğenmiştim(ismini hatırlayamadım)acaba diaz üzerindenmi devam etseler demedim değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanim -- 25 Nisan 2018; 17:53:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Benim umrumda ama ayrılsın sağda solda yancı ulvi gibi dolanıyor önceden komser di bi ise yarardı. Zaten roy Harper gelecek sezon kadroda olduğu için şu diğer çayları da sutlasalar on numara olacak.

• Diaz da tırt çıktı. Yürü be oliver, adamsın.

Şerefsiz ezigin tekisin diaz. Bide sana koca bir bölüm ayırdılar geçen hafta. Ne mal oldugunu son bölümde gördük.

Güzel bölümdü...

• Oliver serbest... Dizi kıvama geldi ama umarım eski takımıyla birlik olmaz yine. Bana O izlenimi verdi biraz.

• Aman Allah'ım son bölümden sonra utancımdan yerin dibine girdim resmen.Bu dizi 3.sezondan sonra saçmaladı tamam ama bu bölüm bunun nirvanasıydı resmen.Bir an Game of Thrones izliyorum sandım.Adam Arya Stark gibi yüz değiştirip durdu ya şaka gibi

• quote:

Aman Allah'ım son bölümden sonra utancımdan yerin dibine girdim resmen.Bu dizi 3.sezondan sonra saçmaladı tamam ama bu bölüm bunun nirvanasıydı resmen.Bir an Game of Thrones izliyorum sandım.Adam Arya Stark gibi yüz değiştirip durdu ya şaka gibi
    Sen christopher chance karakterini bilmiyorsan saçma gelmesi doğaldır. Bir çr okuru olarak izlerken gayet keyif aldım. Hatta bu karakter daha öncede dizide rol almıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Gemi batıyor diye bütün yolcular kaçmaya başladı. Guggenheim beceriksizi ve yanında 1-2 beceriksiz daha ayrılmıştı. Şimdi Diggle, Felicity ve yeni elemanlar da ayrılsın üstüne Oliver, Roy ve Laurel ile takım olsun o zaman dizi bir şeye benzer.
  • Ne güzel oliver,tek başıma gidiyordu görünen gene dingiller ekibe katılacak..
  • 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.