Şimdi Ara

Arsenal deplasmanına gitmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galatasarayın dortmund maçı zamanı almanyaya seminere gideceğim arkdaşlar bir avrupa birliği projesi için :D valla gideceğim yer henüz belli değil dortmunda yakın biyerler olursa gitmeyi düşünüyorum maça
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

Tamamen siyasi
    Siyasi olmayan kesimde fişlenmeyi sorun etmeyen kesim
    Zaten sabıkalı , fişlensem ne olur diyenler

Yandaşlık derken passolihçg konusu değil uanın hükümet yandaşlığı bir çok taraftarda bu yüzden uadan soğudu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum

uA o yüzden ikiye ayrılıyor dedim ya :)
    yandaş olan da var olmayan da var
    ama şunu söyliyim yandaş olmayan kesim de en az yandaş olanlar kadar güçlü
  • Bende ingilteredeyim ancak GS tarafından nasıl bilet bulabileceğimi henüz bilmiyorum. Yardımcı olabilecekler PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

katılıyorum

uA o yüzden ikiye ayrılıyor dedim ya :)
    yandaş olan da var olmayan da var
    ama şunu söyliyim yandaş olmayan kesim de en az yandaş olanlar kadar güçlü

Stat da yaptıkları işler güzel ama hem bu olaya hemde tüm tribünleri kontrol altında tutamıyolar genellikle kale arkaları bağırıyor en büyük grup olarak tüm tribünleri konttol etmeleri lazım ki baskı maksimuma çıksın eminim şu yandaşlık sorunu çözülünce çok büyük bir ilerleme olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

galatasarayın dortmund maçı zamanı almanyaya seminere gideceğim arkdaşlar bir avrupa birliği projesi için :D valla gideceğim yer henüz belli değil dortmunda yakın biyerler olursa gitmeyi düşünüyorum maça

Vay arkadas, seminere nasıl gittiğini öğrenebilir miyim?

• yani maalesef haklısın

benim kombinem pegasus alttaydı ilk 2 sezon

sonra bizi böldüler , güney alt çok sakin orayı hareketlendirin dediler
    son sezon güney alt a geçtik...arkadaş yırtınıyoruz bağırın diye yok..adamlar sinema gibi maç izliyor..
    pegasus öyle değil..tayfa sussa bile , diğer semtlerden illa birileri tezahürat başlatıp devam ettiriyorlar
    bunun önüne geçemiyoruz maalesef. batı ve doğu zaten önemli pozisyon olmadıkça hareketlenmezler genelde.
    ama son sezon doğu üstte 417 blok çok güzel işler yaptılar.

birde oğuz abi (oğuz altay) gittikten sonra üni biraz küstü..onun deteğiyle yapıldı o bütün koreografiler...

gerçek ultrAs kültürü coşkusu doğu üst 417 blokta var. o kısımdaki arkadaşlarımızda , hepsini tanırım..Manchester maçında meşale yakan bloktan bahsediyorum

• Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    avrupa birliği projesine kaydolduk arkdaşım yerel bir televizyonuz sunudğumuz şeyleri kabul ettiler tv ye 162 bin euro verecekler tabi bunun karşılığında bizden istedikleri
    programlar olsun canlı yayınlar olsun bazı şeyler var.ayrıca 2 bilgilendirme toplantısı seminer tanışma gibi şeyler var kardeş tv mız var almanyada düsseldorfda. ama seminerin yapılacağı yer belli değil.dortmunda yakın olursa gitmeyi dünüyorum ki gsnın maçının olacağı tarihte bizim seminer 5 gün kalacağız.zaten mutlaka bir maça gideceğimde gs olursa daha güzel olur hem destek oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Ben avcılar'dan seyrantepe'ye üşendiğime gitmiyorum adamlar londra ya deplasmana gitme hesabı yapıyor

Ben çağlayandan gitmeye üşeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

avrupa birliği projesine kaydolduk arkdaşım yerel bir televizyonuz sunudğumuz şeyleri kabul ettiler tv ye 162 bin euro verecekler tabi bunun karşılığında bizden istedikleri
    programlar olsun canlı yayınlar olsun bazı şeyler var.ayrıca 2 bilgilendirme toplantısı seminer tanışma gibi şeyler var kardeş tv mız var almanyada düsseldorfda. ama seminerin yapılacağı yer belli değil.dortmunda yakın olursa gitmeyi dünüyorum ki gsnın maçının olacağı tarihte bizim seminer 5 gün kalacağız.zaten mutlaka bir maça gideceğimde gs olursa daha güzel olur hem destek oluruz

Teşekkür ederim. İnşallah istediğiniz gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Valla benim de vizem var esasında Birleşik Krallık için. Dalaman'dan Manchester'a 2 hafta önceden falan 110-120 liraya uçak bileni bulunabiliyor. Manchester'dan da Londra'ya 20 pound karşılığında otobüsle gidiliyor 5 saate falan. Dönüş içinse pegasusun Londra-İzmir seferi uygun fiyatlı oluyor. Yurt dışında olacağım %90 ihtimalle. Olmazsa giderim belki

Hayır neden eksilediniz adamı anlamadım.Cidden saçma sapan insanlarla doldu forum

İbo ben Dortmund maçına gitmeyi istiyorum aslında ama taraftarları biraz sıkıntı sanki Wizzle uygun bilet de buldum aslında Belgrad dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Valla benim de vizem var esasında Birleşik Krallık için. Dalaman'dan Manchester'a 2 hafta önceden falan 110-120 liraya uçak bileni bulunabiliyor. Manchester'dan da Londra'ya 20 pound karşılığında otobüsle gidiliyor 5 saate falan. Dönüş içinse pegasusun Londra-İzmir seferi uygun fiyatlı oluyor. Yurt dışında olacağım %90 ihtimalle. Olmazsa giderim belki

Hayır neden eksilediniz adamı anlamadım.Cidden saçma sapan insanlarla doldu forum

İbo ben Dortmund maçına gitmeyi istiyorum aslında ama taraftarları biraz sıkıntı sanki Wizzle uygun bilet de buldum aslında Belgrad dan

Eksilesinler boşver

Bu arada gençler Dortmund deplasmanına da gidebiliriz. 2 haftaya benim nereye taşınacağım kesinleşince konuyu uplayıp deplasmanlara gidecekler olursa beraber bir organizasyon yaparız.

• quote:

quote:

İlker'im ben Wroclaw'a taşınıyorum. Almanya'ya sınırda olacağım. Muhtemelen Dortmund deplasmanına giderim. Sen veya gelecek isteyen birileri varsa organizasyon yaparız. Sunexpress Berlin'e ucuza uçuyor.

• quote:

quote:

quote:

İlker'im ben Wroclaw'a taşınıyorum. Almanya'ya sınırda olacağım. Muhtemelen Dortmund deplasmanına giderim. Sen veya gelecek isteyen birileri varsa organizasyon yaparız. Sunexpress Berlin'e ucuza uçuyor.

Wroclaw gece hayatı

Bezsennosc

Polonyaaaa

• Giden var mı arkadaşlar
  • Arsenal maçını neyse bir şekilde atlatırsınız da Dortmund maçı büyük sıkıntı olur bence

• AC DC A kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl taşınıyosun? neyle taşınıyosun? iş için mi? eğer öyleyse ne iş yapıyosun? öm den bi aydınlat bu kardeşini lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Player

hocam nasıl taşınıyosun? neyle taşınıyosun? iş için mi? eğer öyleyse ne iş yapıyosun? öm den bi aydınlat bu kardeşini lütfen :(

Öğrenciyim orada.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim dün izlediğim maçtan sonra uzun bir süre futbol lafı bile duymak istemiyorum.O zamana fikrim değişirse haberleşiriz yine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.