Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.795
Cevap
36
Favori
363.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wandy

ben bir liverpool fanı olarak arsenalın kadrosunun geleceğini çok iyi görüyorum.

eğer oyuncularını borcu yüzünden ilerde satmazsa arsenal gerçe3kten bikaç yıla çok müthiş yetenekelrde oluşan kadro kuracak.

bu arada aklıma takılan bir soru var niye adebayorun yerine transfer yapılmadı.

Vela , Eduardo , Persie , Bendtner , Walcott yeter diye düşündü Arsene Reis.
  • Arsenal

Takım kaptanı Fabregas'ın oynaması oldukça zor gözüküyor. Dizinden sakatlığı bulunan genç oyuncu olmadan Celtic'i eleyen Arsenal, yeniden kaptansız bir zafer kazanmak zorunda kalabilir. Fabregas'ın yerine oynatılan Aaron Ramsey de Celtic maçında sakatlandığı için durumu şüpheli. Tomas Rosicky antrenmanlara başlamış olsa da bu maçta oynaması uzak bir ihtimal. Ayrıca Theo Walcott'un durumu da belirsizliğini koruyor. Samir Nasri ve Johan Djourou ise kesin olarak kadroda olmayacaklar.

Arsenal'in Robin van Persie ve Andrey Arshavin'den oluşan hücum hattı oldukça formda. Celtic maçının son 19 dakikasında Eduardo'nun yerine giren Arshavin bir gol de atmıştı. Eduardo ise yaptırdığı penaltı ile hala akıllarda. Bu maçta Eduardo'nun ilk 11 başlaması beklenmiyor.

Muhtemel 11'leri: Almunia; Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy; Song; Eboue, Diaby, Denilson; Arshavin, Van Persie

Song ve Diaby bu sezon parlaması muhtemel oyuncular bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

ben bir liverpool fanı olarak arsenalın kadrosunun geleceğini çok iyi görüyorum.

eğer oyuncularını borcu yüzünden ilerde satmazsa arsenal gerçe3kten bikaç yıla çok müthiş yetenekelrde oluşan kadro kuracak.

bence persia iyi ama walcott sağ taraf asıl mevki. diğerlerinden eduardo arsenala yetmez vela ise çok genç. adebayor gibi yırtıcı herif lazım azman gibi

unutmadan kaleciniz çok kazmaonu da düzeltmeniz lazzım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

bence persia iyi ama walcott sağ taraf asıl mevki. diğerlerinden eduardo arsenala yetmez vela ise çok genç. adebayor gibi yırtıcı herif lazım azman gibi

unutmadan kaleciniz çok kazmaonu da düzeltmeniz lazzım

Kaleci zaten en büyük problem ama bazı maçlarda coşabiliyor.

Arsenal'de bi oyuncunun belirli mevkisi yok hocam , herkes her yerde oynayacak kapasiteye sahip , Diaby koy her yerde oynar.

• Arshavin attı ve 1-0 önde Arsenal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dispiacere

Arshavin attı ve 1-0 önde Arsenal.

Penaltı mı oldu , Rooney kendini mi attı anlamadım ya , tam da yayın gitti internette.

Hakem bi sarı kart çıkardı , yayın gittiğinde Almunia vardı görüntüde sanırım , penaltı.
  • Penaltı olmuş ancak pozisyonu gören birisi olarak uzaktan yakından alakası yok penaltıyla , malesef 1-1...
  • Şimdi de kendi kalesine attı Arsenal 2-1 gerideyiz.
  • Manutd nekadar rezalet oynuyorsa, Arsenal de okadar iyiydi, yalandan penaltı + kendi kalesine gol, herifler kaleye şut çekmeden maçı alacak bişey değil...

Arsenal'e yazık olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Manutd nekadar rezalet oynuyorsa, Arsenal de okadar iyiydi, yalandan penaltı + kendi kalesine gol, herifler kaleye şut çekmeden maçı alacak bişey değil...

Arsenal'e yazık olacak...

Fabre'nin yokluğuna rağmen Arsenal iyi mücadele etti , Rooney'in penaltısı haksızdı.
  • Bıktım şu Manchester'ın aptal penaltılarından. Her sene aynı terane.
  • Direkten dönen top falan, yazık oldu Arsenal'e bugün. Ancak Cesc Fabregas'ın yokluğunda bile Man Utd'dan iyi bir oyun sergilediler, bu sezon Arsenal'den çok umutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cskiller

Bıktım şu Manchester'ın aptal penaltılarından. Her sene aynı terane.

Aşırı bi kollama var ya
  • kim attı kendi kalesine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

kim attı kendi kalesine?

diaby...

maç cidden çok keyifliydi. arsenal bence bariz üstündü rooney resmen kendisni yere attı. Maçın hakkı arsenaldı. Arshavin iyi taktı ama..
  • Rooney: "Arsenal bize vız geldi"
    Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney, 2-1'lik Arsenal galibiyetinin ardından Londra ekibinin kendilerini hiç zorlamadığını söyledi.

Goal.com

Arsenal karşısında takımına galibiyeti gollerden birini atan Manchester Unitedlı Wayne Rooney, maçın ardından rakiplerini kızdıracak açıklamalar yaptı.

Sky Sports'a konuşan Rooney, iyi bir maç oynadıklarını vurgularken, "İlk yarı çok iyi olmasak da, ikinci yarıda oyunun mutlak hakimi bizdik. Golün haricinde Arsenal'in kötü oynadığını düşünüyorum" dedi.

Penaltı kararının doğru olduğunu savunan genç oyuncu, "Kaleci çıktı ve beni biçti, kesinlikle doğru karardı" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon ligin büyük takımlarına karşı şansız olduklarını söyleyen Rooney, "Arsenal galibiyeti de gösteriyor ki bu sezon daha iyiyiz" dedi.

Adminlerden tek yorumluğuna küfürün serbest olmasını istiyorum.

Maç boyunca ezilen taraf ManU , haksız penaltıyı alan taraf ManU , son dakika da golü verilmeyen Arsenal daha da gelmiş , vız geldi diyor ya.

• evet arsenal müthişti ama uyduruk penaltı ile götürdü manu işi

bence bu yılın en büyük transferlerinden biri de diaby oldu adam 3 maçtır muazzam

manu o kadar acizdi ki nani neredeyse sol bek oynadı

ama arsenalin sayılmayan golü de ofsayt yani iptal kararı doğru
  • Diaby iyi hoş oynuyor da o golü amatör topçu atmaz.Rahatsız eden yok bir şey yok..
  • bu kadar iyi oynanılan maçı kaybetmek kötü. van persie o golü atsaydı topçular fitili ateşlerlerdi. ama arsenal iyi yolda, şampiyonluk şansı utd fazla.
  • Diaby'nin attığı aynı golü rakip kalede atamaz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.