Şimdi Ara

ARSENAL MAÇINA GİDECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 adet bilet aldıö az önce.Platinum kartım(en yükseği bu) ile 2 adet aldım , diğer kartla 2 tane daha aldık.

Migros alt dan aldıl.ama üste çıkıcaz tabi

Var mı maça gelecekler ? Kaçmaz bu maç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Migros E Blok
  • Fenerium üstteyim ilk defa maça gideceğim heyecanlıyım
  • Migros E-Blok bende fakat kızla gidecegim,mactan önce görüşelim tanısalım beyler
  • O değil de sen 2 kartla ne güzel biz 1 gold 1 klasik 1 fenercelle 3 kez işlem yapmaya çalıştık her seferinde bir sorun neyseki alabildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

4 adet bilet aldıö az önce.Platinum kartım(en yükseği bu) ile 2 adet aldım , diğer kartla 2 tane daha aldık.

bende gidicem ama arsenal tribününde olucam sana inat la

• Türk Telekomdan sevgilerler ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

4 adet bilet aldıö az önce.Platinum kartım(en yükseği bu) ile 2 adet aldım , diğer kartla 2 tane daha aldık.

bende gidicem ama arsenal tribününde olucam sana inat la

Gel gel panayır var gel

Kafana şişeyi yersin ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

O değil de sen 2 kartla ne güzel biz 1 gold 1 klasik 1 fenercelle 3 kez işlem yapmaya çalıştık her seferinde bir sorun neyseki alabildik

Aslında ben almadım.benim platinum kartımla arkadaş aldı.o da 3 kere denemiş zar zor alabilmiş

O değilde 2,5 sene önce yemin etmiştim bu aykut kocaman gidene kadar stada gitmeyeceğim diye.allha sükür yollandı da bende maça gideceğim.Özlemişim mabedimizi

• Ya beyler bu arada 1 gold 1 klasik 1 fenercelle 6 bilet almış gözüküyoruz, zaten 4 almıştık 2 tane daha alınmış gözüküyor hemde maraton bileti galiba ama alamayız hakkımız yok, biletix geri de almıyor, ama referans kodu sms olarak da gelmedi
  • Fenerium ust

• quote:

O değil de sen 2 kartla ne güzel biz 1 gold 1 klasik 1 fenercelle 3 kez işlem yapmaya çalıştık her seferinde bir sorun neyseki alabildik

Aynen hocam bizde 2 klasik kart 1 fenercell ile zar zor alabildik. Neyse ki aldık. 9:30 kalktım bu arada bilgisayarın başında bekledim 30 dk sonra alabildim
  • quote:

Migros E Blok

La orası kombine mi ? Maçta yanyana oturalım hem tanısmıs oluruz aksam whatsapp dan paslaşırız numaraları

• migros c
  • quote:

quote:

Migros E Blok

La orası kombine mi ? Maçta yanyana oturalım hem tanısmıs oluruz aksam whatsapp dan paslaşırız numaraları

Yok kombine değil akşam konuşuruz maratona gitme ihtimalimiz de var 2 tane fazla bilet almışız

• Arkadaşlar size 1 soru sorucam ve bu benim kaderimi belirleyecek.Bitmedi bilet sıkıntı vallahi staddan girene kadarda bitmeyecek.
    2 adet Fenerium Üst bilet aldık.Biri arkadaşımın biri benim adıma.Ama babamın kredi kartıyla aldık bileti.
    Bileti gişeden bastırırken sadece kredi kartını göstersem sıkıntı olmaz değil mi illede kart sahibinin gitmesine gerek yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Arkadaşlar size 1 soru sorucam ve bu benim kaderimi belirleyecek.Bitmedi bilet sıkıntı vallahi staddan girene kadarda bitmeyecek.
    2 adet Fenerium Üst bilet aldık.Biri arkadaşımın biri benim adıma.Ama babamın kredi kartıyla aldık bileti.
    Bileti gişeden bastırırken sadece kredi kartını göstersem sıkıntı olmaz değil mi illede kart sahibinin gitmesine gerek yok?

Kimliği gerekli
  • quote:

quote:

quote:

Migros E Blok

Yok kombine değil akşam konuşuruz maratona gitme ihtimalimiz de var 2 tane fazla bilet almışız

Ulan herifte ki şansa bak.millet isteyerek bile bilet bulamaz , adam yanlısıkla fazla bilet almış tüküreyim öyle şansa

Gitme boşver.Bileti sat parayı cebe koy miss

• quote:

quote:

Arkadaşlar size 1 soru sorucam ve bu benim kaderimi belirleyecek.Bitmedi bilet sıkıntı vallahi staddan girene kadarda bitmeyecek.

Kimliği gerekli

Hadii hocam şehirdışındayız yok mu başka hal çaresi bunun?
  • quote:

quote:

Kimliği gerekli

3D secure güvenliği ile aldık yani cep telefonuna onay mesajı gelip onayladık.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.