maçı izleyemiyorum da pozisyonu anlatır mısın rica etsem
Nasri, Ronaldinho'nun Chelsea'ye attığı goldeki gibi bir şut çekti ceza sahasının önünden 90'a giden topu Petr Cech resmen uzayarak çıkardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Lostfan
quote:
Orijinalden alıntı: Voleci Şeref
quote:
Orijinalden alıntı: JazZ_07
OHA nasri ve cech
maçı izleyemiyorum da pozisyonu anlatır mısın rica etsem
Nasri, Ronaldinho'nun Chelsea'ye attığı goldeki gibi bir şut çekti ceza sahasının önünden 90'a giden topu Petr Cech resmen uzayarak çıkardı.
teşekkür ederim
Güzel maçtı
Ancelotti'yi kovduracaklar bu gidişle. ManU götürür işi. Ancelotti geçen yıl çok kolay aldı ligi ama bu yıl bu kolaylık olmaz
chelsea bu topla şampiyonluğu unutsun
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
2-1 veya 3-1 diyorum.Alacak bizimkiler bu maçı.
quote:
quote:
kupon yapsaydın bari
quote:
Orijinalden alıntı: JazZ_07
quote:
quote:
kupon yapsaydın bari
Para yoktu ya.
Arsenal bugün barça gibi oynadı vala HELAL. Süper maçtı.
İşte bu ya yavrum Arsenal !
Şampiyonlar liginde de böyle oynayın tur atlayın koçum benim be
aynı tarifeyi barcelona'ya da uygularlar umarım
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
aynı tarifeyi barcelona'ya da uygularlar umarım
imkansız
Maçın 25. dakikasında sızmışım. Yine de iyi oldu bu skor. Biz nasılsa Arsenal'i bir daha yeneriz. Umarım Barcelona karşısında da aynı tarifeyi uygularlar.
Helal Olsun.Cl de de Barca yı yenersek coşarız
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived Maçın 25. dakikasında sızmışım. Yine de iyi oldu bu skor. Biz nasılsa Arsenal'i bir daha yeneriz. Umarım Barcelona karşısında da aynı tarifeyi uygularlar.
Beklenti güzel ama bencede imkansız. Tabii Arsenal elerse Mourinho ve Madridin final yolu açılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mechaniker
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived Maçın 25. dakikasında sızmışım. Yine de iyi oldu bu skor. Biz nasılsa Arsenal'i bir daha yeneriz. Umarım Barcelona karşısında da aynı tarifeyi uygularlar.
Beklenti güzel ama bencede imkansız. Tabii Arsenal elerse Mourinho ve Madridin final yolu açılır.
Zor ama imkansız değil. Manchester Unitedlı olsam da Arsenal de sevdiğim bir takımdır ve ŞL finalinin Manchester United-Arsenal olmasını isterim. Barcelona da en sevmediğim takımdır ve bir an önce elenmelerini isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme