Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
58 Misafir - 58 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 adet giymix çeki 2 tldir.

ödeme:paypal,akbank,işbankası
  • Avrupa yakasında oturan varmı?
    Oyuncak Show fuar davetiyesi kazandım isteyen varsa bilgilerini özelden atsın kendim diye yazayım

http://www.facebook.com/photo.php?id=108076319245752&l=146e36c63f&pid=675146#!/photo.php?fbid=251838214869561&set=a.172279266158790.47666.108076319245752&type=1&theater
  • Tüm avşar sinemalarında geçerli sinema bileti satıyorum. Sizin yerinize vodafone freezone sitesinden satın alabilirim. Teklifleri bekliyorum. Link aşağıda
    http://firsat.vodafonefreezone.com/www/trunk.php?t=deals

Not: Biletler 1 aralık-31 ocak tarihleri arasında geçerlidir. Ödemeler vodafone tl yükleme ya da akbank, iş bankası eft havale şeklinde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 24 Kasım 2011; 18:11:09 >
  • limango 25 tl hesabımı 2 adet trendyol cola koduna karşılık vereceğim..

trendyol 50 tl hediye çeki bulunan (alt limitsiz) hesap = 35 TL
  • teknosa ankara yada elektroworld , mediamarkt gibi v.s 500 liralık hediye çeki arıyorum uygun fiyata pm den yazın lütfen not:bulaşık makinesi alınacaktır çek ile ona göre yorum yapın lütfen bu arada teknosada çek geçerli değil galiba sitesinde öyle diyor ama belki nettendir kontrol edilmeden alınmıycaktır bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 24 Kasım 2011; 17:57:50 >
  • Yukarıda yazdığım gibi avşar sinemalarından sizin için bilet alabilirim. Tekliflere açığım.
    http://firsat.vodafonefreezone.com/www/trunk.php?t=deals
  • wooistanbul 20 tl (30 tl alt limit)
    limango 25 tl (doğumgünü tarihini değiştirip 10 tl de doğum günü bonusu alabilirsiniz , telefon onayı gerekli )
    tchibo 40 tl (100 tl alt limit)

bu çeklerle ilgilenenler pm atabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 24 Kasım 2011; 18:22:48 >
  • Yakala.co 10+10=20 TL yüklü onaylı hesap 9 TL TÜKENDİ
    Metro Turizm %50 indirim 3 TL

Ödeme:
    İşbankası nakit
    Paypal
    Vodafon TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 25 Kasım 2011; 9:05:29 >
  • Mc royal menüye karşılık 10 tl limango veya 15 tl iş bankası kodu gönderebilirim. Ayrıca 1 avşar sineması biletine karşılık yine mc royal alabilirim.
  • 2 adet 10 tllik cola trendyol kodum var.Bunlar için takasa açığım.
    610 ve 220 tl lik sarar gift card larım var. 510 ve 170 tl
    50 tl lik teknosa çeki (25x2) 40 tl
  • 77.50 tl lik markafoni çeki - 50 tl

SATILIK
  • 200 TL'lik zizigo.com hediye çeki SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 27 Kasım 2011; 17:09:33 >
  • forumda kıtlık var bi evmanya çeki bulamadım gitti
  • beyler şu yazdığınız çeklerin 30 tane çek var bir sayfada ilgi alanlarını yazında tek tek bakmakla uğraşmayalım lütfen belki lazım ama 30 tanesinede bakmaya üşeniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

beyler şu yazdığınız çeklerin 30 tane çek var bir sayfada ilgi alanlarını yazında tek tek bakmakla uğraşmayalım lütfen belki lazım ama 30 tanesinede bakmaya üşeniyoruz

evmanya,evim.net ev dekorasyon,mutfak,banyo ürünleri
    diğerlerinde hergün farklı markaların ürünlerine ait kampanyalar olur.genellikle kıyafet,ayakkabı,çanta,saat,aksesuar olur.birkaç markada mutfak ve havludur,çarşaftır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berence

quote:

beyler şu yazdığınız çeklerin 30 tane çek var bir sayfada ilgi alanlarını yazında tek tek bakmakla uğraşmayalım lütfen belki lazım ama 30 tanesinede bakmaya üşeniyoruz

diğerlerinde hergün farklı markaların ürünlerine ait kampanyalar olur.genellikle kıyafet,ayakkabı,çanta,saat,aksesuar olur.birkaç markada mutfak ve havludur,çarşaftır.

eywallah sağol cvp için ama ben şunu demek istedim evmanya (evdekorasyon) =15 lira çek var mesela...
    diğer arkadaşlar direk yazmışlar 4-5 tane çek ismi ne nedir belli değil bunu demek istemiştim hani evmanya isminden biraz belli zizigo ne mesela demin baktım bay bayan ve çocuk için giyim genelde ama cidden fahiş fiyatları eleman yazmış 200 lira diyede bunun tamamını her ürün için kullanabiliyormuyuz yoksa belli alışverişlerde mi geçerli belirtmemiş mesela bu arada o kürk botlar ne öyle yaklaşık 500 lira zizigo da yuh la altı üstü koyun derisi koyun alırım lan 2 tane :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berence

quote:

eywallah sağol cvp için ama ben şunu demek istedim evmanya (evdekorasyon) =15 lira çek var mesela...
    diğer arkadaşlar direk yazmışlar 4-5 tane çek ismi ne nedir belli değil bunu demek istemiştim hani evmanya isminden biraz belli zizigo ne mesela demin baktım bay bayan ve çocuk için giyim genelde ama cidden fahiş fiyatları eleman yazmış 200 lira diyede bunun tamamını her ürün için kullanabiliyormuyuz yoksa belli alışverişlerde mi geçerli belirtmemiş mesela bu arada o kürk botlar ne öyle yaklaşık 500 lira zizigo da yuh la altı üstü koyun derisi koyun alırım lan 2 tane :)

ahahaha

banada çek gelmişti zizigo dan 50 tl 200 tl ve yukarı siparişler için girip bakıyım nedir ne deildir kullanıyım dedim hakkaten dediğin gibi üfürük rakamlar ü

birde beyazkutunun hastasıyım üfürük oda cek gönderiyor saolsun limit yok sınır yok 50 gayme sonra ödemeye gelince bu alışverişte bilmem şu kadar atıyorum 12.5 tl sini kullanabilirsiniz uyarısı oda sepetteki 200-250 arası bişiy .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 24 Kasım 2011; 23:36:37 >

• http://www.zizigo.com/kurk-botlar

eyw hemşo yoruma gerek yok sanırsam şu ilan yeterli nitelikte kendini gösteriyor , linke bir bakan birde bakmayan pişman

bu arada evmanyada ürünler ve fiyatlar iyiymiş hakkaten ama çeki piyasada yok heralde
  • Son kez yazıyorum, süre azalıyor . 1 avşar sinema bileti 2,5 tl.
  • bende son kez yazıyorum gg çeki arıyorum.yarın sabah son
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.