Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rigbyyy kullanıcısına yanıt
    Yama Steam'la uyumludur. Dosyalarınızı doğrulayıp talimatlara uygun olarak kurulum yapın. Ancak önce konunun ilk mesajını okumayı unutmayın.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ne yaptıysam olmadı...
    Oyun bende D:\Steam\steamapps\common\DARK SOULS III klasöründe kurulu, yamayı da bu klasöre kurmama ve dosyaları doğrulamama rağmen olmuyor.
    Kurulum talimatlarını inceleyin. Bunları doğru uyguladığınız takdirde sorun olmaması gerekiyor.

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama

Yamayı kurmadan önce olası ban riskini önlemek için oturumunuzu çevrimdışı olarak ayarlamanız tavsiye edilir.
    Oyun arayüzünden oturumunuzu ayarlamak için şu yolu takip edin:
    System\Network\Launch Setting\Play Offline
    Sistem\Ağ\Başlangıç Ayarı\Çevrimdışı Oyna

• İndirdiğiniz arşivdeki DSIII_Türkçe_Yama.exe dosyasını çalıştırın.
    Gözat butonuyla sisteminizde kurulu olan oyunun ana dizinini gösterin ve kurun.
    Örnek: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DARK SOULS III"
    DSIIITR Launcher veya masaüstündeki kısayolu kullanarak Türkçe Yama arayüzünü çalıştırın.
    • Kurulum doğru dizine yapılmadığı takdirde hazırlanan arayüz çalışmayacaktır.
    • Yama arayüzündeki Güncel Sürümü İndir butonuyla mevcut en güncel arşivi indirin.
    Türkçe Dil Paketi'ni etkinleştirmek için oyunun yama arayüzüyle çalıştırılması gerekir.
    • Özgün içeriğe geri dönmek için yama arayüzünü kapalı tutmanız yeterlidir, yamayı kaldırmanıza gerek yoktur.
    • Yama arayüzü açıkken oyunu Steam veya farklı yollarla çalıştırırsanız tüm satırlar kodlara dönüşürler.
    • Oyunu Türkçe karakter içeren bir dizine kurduğunuz takdirde oyun yazı karakterleri düzgün çalışmayacaktır.
    • İhtiyaç olduğu takdirde arayüzdeki Yamayı Kaldır butonuyla Türkçe Dil Paketi'ni silebilirsiniz.
    • Bir sorunla karşılaşılırsa yamayı tekrar kurun veya Güncel Sürümü İndir butonuyla arşivi yenileyin.

Hocam olmuyor, lütfen müsait iseniz DC üzerinden yardım eder misiniz?
    Steam\steamapps\common\DARK SOULS III\Game

Bu şekilde kurmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    maalesef hiç müsait değilim uzun bir süre.
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Hocam orada değilki oyun, daha öncede çok denemiştim ama kurulmamıştı offfof
    Ben de birkaç gün önce bu yamayı denedim talimatları uyguladım orjinal steam oyunu çok rahat çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alponsoo -- 23 Nisan 2020; 10:11:21 >
    Hocam hoşuma gidince oyunu aldım. almadan önce korsanda 1-2 boss bitirdim. korsanda cracklenmiş türkçe yamanız ile çok rahat oynayabiliyordum fakat orjinalde sıkıntı oluyor. Sıkıntı olma sebebi benim ayriyeten Joystick tuşları yerine klavye tuşlarını gösteren bir mod kullanıyor olmam. Modun çalışması için İGP den veya steamden girmem gerekiyor bu seferde sizin türkçe yama çalışmıyor kısaca ikisi aynı anda olmuyor...

Türkçe yamayı yamanın launcher dan açmadan kullanmanın bir yolu varmı acaba?

edit: halettim hocam crackli yama her türlü çalışıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 24 Nisan 2020; 21:12:26 >
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Tek eksik o yamanın henüz güncellenmemiş olması.
    Başka yolu varsa söyleyin öyle kullanaym güncel versiyonu hocam 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama arayüzü oyuna entegre bir sistem değil, bu yüzden alternatiflerle yetinmek durumundasınız. Bunun yolu güncel dosyaları elinizdeki sisteme entegre etmek, bununla ilgilenecek olsam en baştan ilgilenirdim ki başkası halletmiş. Yasal sürüm harici dosyalara vakit ayırmak istemiyorum.
    Sıkıntı yok hocam eldeki yama da zaten çok büyük hatalar barındıran bir yama değil gayet yeterli. Hepinizin eline sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yani kurulumsuz yama değilde kurulumlu yama yaparsam başka modları da eklemem mümkün mü? yoksa türkçe yama ile hiç bir modu oynayamaz mıyız?
  • Mascaltar kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama oyuna entegre olmadığı için modlarla uyumlu değildir. Bu kurulumlu veya kurulumsuz sürüm için fark etmiyor.
  • Oyunun steam versiyonu mevcut ve en güncel sürüm kurulu. yama hala 106 hata kodu veriyor. Oyun d de kuruluydu c'ye taşıyıp yamayı kurmayı denedim hala hata veriyor. İllegal sürüm hatası veriyor sürekli oyun dark souls 3 deluxe edition sürümü olduğu için mi böyle bir hata veriyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan2565

Oyunun steam versiyonu mevcut ve en güncel sürüm kurulu. yama hala 106 hata kodu veriyor. Oyun d de kuruluydu c'ye taşıyıp yamayı kurmayı denedim hala hata veriyor. İllegal sürüm hatası veriyor sürekli oyun dark souls 3 deluxe edition sürümü olduğu için mi böyle bir hata veriyor acaba?
    oyunu hiç açmadan yama yaptığım için hata alıyormuşum 1 kere oyunu girip çıkınca oyun açıldı teşekkürler.
  • Oyunun kendisi gibi TR Yaması da acı çektiriyor. Doğrudan data dosyalarını kopyalayıp kurma şansımız yok mudur ? Ne yaptıysam olmadı illegal sürüm hatası veriyor. Steam sürümü + güncel + oyunu bir miktar ingilizce oynadım + dosya bütünlüğü kontrol edildi + talimatlar izlendi + steam dışı olan illegal sürümleri de denedim. Tek istediğim lore kaçırmamak için TR oynamak yardımcı olacak biri bir ipucu yok mudur ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.