Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

iphone 5 4" ekranlı olacakmış. iphone 6 da ne yapacaklar acaba

7'de nasıl olur

7 yi bilmem ama 9 da avucumuzun içine ekrana çevirirler herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REMDER -- 28 Ocak 2012; 19:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Bu iPhone 5 haberleri gerçekse sıradaki kahkaham gıcır iPhone 4'lerini satıp 4s alanlara gelsin...

Hiç üstüme alınmadım

• Bidaha İphone alınca tırnağına kadar inceleyip öle alacam her seyini inceleyecem 4s hayatımın dersini verdi bana bu nusubeti hayat felsefesi yapacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayirlisi.
  • quote:

quote:

quote:

iphone 5 4" ekranlı olacakmış. iphone 6 da ne yapacaklar acaba

7'de nasıl olur

7 yi bilmem ama 9 da avucumuzun içine ekrana çevirirler herhalde

9 u bilmem ama 10 u ..........

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Bidaha İphone alınca tırnağına kadar inceleyip öle alacam her seyini inceleyecem 4s hayatımın dersini verdi bana bu nusubeti hayat felsefesi yapacam

???
  • Ben de başlıkta daha önce verilmeyen haberleri kopyalayım:

iPhone 5 geliyor

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

iPhone'ların üretildiği Foxconn fabrikasındaki çalışan, iPhone 5'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 5'le ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. iPhone'ların üretildiği Foxconn fabrikasındaki bir çalışan, iPhone 5'in hazır olduğunu ve birkaç farklı test modeli üzerinde çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Yeni modelin yaz aylarında üretimine başlanacağını belirten ve ismini gizli tutan Foxconn çalışanı, cihazın önceki iPhone'lardan ciddi anlamda farklı olmadığını kaydederken, cihazın özellikleriyle ilgili ise şu sözleri dile getirdi: "4 inç'lik bir ekranı var; ayrıca daha uzun ve geniş bir gövdeye sahip. Elbette şunu da atlamamak gerekir ki cihazın bu hali henüz değişime uğrayabilir, üretime geçildiğinde daha başka bir cihazla da karşılaşabilirsiniz."

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/19791919.asp

- - - - - - -

iPhone 5 ne zaman geliyor?

Fanatiklerinin merakla beklediği iPhone 5 modelinin yaz başı piyasaya çıkacağı iddia edildi.

Apple'ın üretim alanındaki en büyük iş ortaklarından olan Foxconn'dan bir çalışanın sızdırdığı bilgiye göre şirket, yeni nesil iPhone modelinin üretimine kısa süre sonra başlayacak.

Şu anda fabrikada örnek bir model olduğu bilgisini veren çalışan, üretim tarafında bu ürün için çalışmaların yapıldığını ifade ediyor.

Milliyet'in haberine göre iddialara göre iPhone 4 ve 4S'e göre daha büyük bir ekrana sahip olması planlanan yeni telefonun, aynı zamanda daha ince ve işlemci tarafında daha güçlü olması bekleniyor.

'İNANILMAZ ÜRÜNLER GELİYOR'
    Steve Jobs'un vefatından sonra şirketin dümenine geçen Tim Cook da geçtimiz günlerde yaptığı açıklamada 'İnanılmaz ürünler geliyor' diyerek yeni nesil iPhone'un yolda olduğunu belirten bir açıklamada bulunmuştu.

YERLİ OPERATÖRLER BEKLEMEDE
    Türkiye'de ilk partide 50 bin adedi kısa sürede tüketen üç operatör Turkcell, Avea ve Vodafone iPhone 5'i de aynı anda satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Kaynak:http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2012/01/28/iphone-5-ne-zaman-geliyor

• eğer haberler doğru çıkarsa

apple ilk defa 6 ay sonra yeni model çıkarmış olacak ki; bu apple için bir ilk olacak.

4s için en büyük eleştirilerden biriside bunun bir ara model olduğu idi.

eğer apple haziranda çıkarırsa ki; bir çok kaynağa göre bu böyle olacak, tüm eleştirenler haklı çıkacak.

• 5 derler 4S V2 çıkmasın aynı 5'i beklerkenki gibi.
  • fiyat 3000 tl falan olur direk

• quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5_35

fiyat 3000 tl falan olur direk

İbretlik resim.
  • hayırlısı ama sonbahara anca gibime geliyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5_35

fiyat 3000 tl falan olur direk

İbretlik resim.

evet insanın içi cız ediyor..
  • Genemi hurafeler yahu
  • bence iphone 5 anca 2012 sonu yada 2013 başında çıkar, daha iphone 4s almak için bile o kadar sırada bekleyen insan var türkiye'de bile tedarikçilerde bulamıyoruz nerdeyse, hatta bence 4s in 4'ten çok büyük bir farkının olmamasıda 4 ün satışlarını sıfıra indirmemek 5 in çıkması hatta bu dedikodunun çıkmış olması bile 4 ve 4s satışlarını bıcak gibi keser, piyasa doygunluğa ulaştığında iphone 5 in gerçekçi haberlerini görmeye başlarız, o zamana kadar da yazılım desteğiyle güncel tutar ürünlerini apple
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Her zaman olduğu gibi haziranda tanıtılır eylülde dağıtımına başlanır aralık ayında da türkiye'ye gelir.yalnız ara model olmadığı için stok sıkıntısı 4s e göre x2 büyüklüğünde olucaktır, iphone 3Gs / 4 sahipleri yüklenecektir bu cihaza daha çok.

Herzaman oldugu gibi haziran mi ?

4s ne zamn tanitildi?

Bu sene cikmayak bence 2013 ocakta cikar buyuk bi ihtimal

4s'in hala bir anda değişen bir projeyle ortaya çıktığını düşünüyorum.Planlı olarak gecikmedi o tanıtım.. Verdiğiniz tahmin hiçbir lansman ile bağdaşmıyor(en azından SJ döneminde ocak ayında yapılmadı hiç) Bal gibi çıkacak sonbaharda(ki çıkmazsa canıma minnet 4s sahibiyim)

• Fark yaratmaz 4s'i satar 5 alırız.
  • bence de 4s ı satar 5 alırız =) 4s ı satınca cok fark da odemeyız 5 ıcın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

Evet çünkü Turkcell'den 4S aldım ve birkaç ay sonra çıkacak olması gerçekten garip.

Garip değil iPhone4s ara model sonucta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

bence de 4s ı satar 5 alırız =) 4s ı satınca cok fark da odemeyız 5 ıcın...

olacağı söyleyeyim ben sana:

4s in fiyatı şimdiki ip4 ün fiyatına düşer ( 4 ve 4s ister istemez eski seri olacak ve bu nedenle piyasada çok olan 4 ve 4s in alıcısı azalacak. zamanla fiyat şu anki 3gs ler seviyesine hızla inecek. Hala daha 4 ile 4s i ayıramayan insanlar var piyasada )

5 in fiyatı 2.200 - 3.500 arasında konumlanır.

Yani en azından cebinden 800 - 1000 tl arası bir parayı çekerler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.