Şimdi Ara

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
30
Favori
55.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sanalpazar.com/Planet-Earthfrozen-Planethuman-Planetnatures-Great__isp9826554
    Arkadaşlar ses sistemimi dağıtacağımdan dolayı filmlerimi satıyorum. Hepsi yurtdışından gelmiştir. Büyük çoğunluğu ambalajındadır. Örnek 1 tane link koyuyorum. Daha da satılığa çıkarmadığım 0 filmlerim mevcuttur. Listeyi forumda yayınlamıştım.
  • Bluray incelemelerime ben de başlayayım hayırlısıyla,filmlerin tamamı orijinal bluray disklerine göre değerlendirilecektir.

Batman Begins

Belki de ilk çıkan Bluray filmlerden biri olduğu için teknik anlamda başarılı olamamış,ancak serinin hayranlarına tavsiye ediyorum arşivlemek açısından.

Konu: 80/100
    Görüntü:75/100
    Ses:80/100

The Dark Knight

İlk filme göre hem konu hemde teknik olarak daha başarılı.Ses konusunda yine Dolby True HD desteği var ama görüntülerde ciddi gelişmeler olmuş .Ancak yine de bazı sahnelerde görüntünün ölçeğinin değişmesi eksi olarak sayılabilir.

Konu:95/100
    Görüntü:90/100
    Ses:85/100

The Dark Knight Rises

Bana göre serinin en iyi filmi,görsel ve ses olarak da çok başarılı buldum.Özellikle seste DTS-HD Master Audio'nun olması kaliteyi artırmış.Filmin açılışındaki uçak sahnesinde görüntüler çok iyiydi,daha önce 18 gblık sürümünü izlemiştim fakat orijinal diski çok beğendim.

Konu:98/100
    Görüntü:95/100
    Ses:93/100

İlk film sadece bir diskten oluşuyor ancak 2 ve 3. filmler 2 diskli olarak geliyor.Bana göre Bluray film alıyorsak görüntü ve ses kalitesinin dışında ekstra içeriğinin de olması gerekiyor,özellikle 3.filmin 3 saate yakın ekstra içerikleri doyurucu olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 31 Temmuz 2013; 23:29:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Batman. dark Night Rises.

Görüntü: 8/10

Ses: bilinmiyor. (Ses sistemi olmadığı için)

Aslında ben Batman'ı kahraman olarak sevmem. Sırf yapımcısı Christopher Nolan diye aldım. Çünkü bu adam 14 haziranda vizyona girecek olan Supermen filminin yapımında da rol aldı. Ve benim asıl kahraman idolüm her zaman supermen olmuştur. Bu filmi seyrederek yapımcının karakteri ve çevirdiği filmin felsefesi hakkında fikir edinmeye çalıştım. Kısaca belirtmek gerekirse pek hoşuma gitmedi. Yaralanan, zavallı, aciz duruma düşen süper kahraman fikri bende her zaman iflas etmiştir. İnşallah supermen böyle olmaz. Ve bir kere daha şu söylemimi yeniliyorum. Supermen filmini keşke Bryan Singer yönetseydi.

Blu-ray olarak seyrettiğim filmin görüntü ölçeği beni sinir etti. Kimi yerlerde 1.85:1 iken kimi yerlerde 2.35:1 oluyordu. Neden böyle bir şey yapılmış. Anlamış değilim.

Hangi grubda acaba tam ekran görüntü var ?

Bazı sahnelerde görüntü 2.35:1 iken ve siyah bantlar var iken. bazı sahnelerde siyah bantlar kayboluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

THE GREEN HORNET 3D (YEŞİL YABAN ARISI 3D)

Filmi orjinal bluraydan izledim.

Konu: 5/10
    Görüntü: 6/10
    Ses: 6/10

3D: 1/10 (Pop-out olayı hiç yok, derinlik kısmıda pek başarılı değil. İlk yarım saatten sonra gözlükleri çıkardım 2D olarak izledim.)

Sonuç olarak; paranıza yazık orjinal olarak almamanızı tavsiye ederim. Merak edenler mkv sini izlesinler...

Filmin konusu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

THE GREEN HORNET 3D (YEŞİL YABAN ARISI 3D)

Filmi orjinal bluraydan izledim.

Konu: 5/10
    Görüntü: 6/10
    Ses: 6/10

3D: 1/10 (Pop-out olayı hiç yok, derinlik kısmıda pek başarılı değil. İlk yarım saatten sonra gözlükleri çıkardım 2D olarak izledim.)

Sonuç olarak; paranıza yazık orjinal olarak almamanızı tavsiye ederim. Merak edenler mkv sini izlesinler...

Filmin konusu nedir?

Filmin türü aksiyon, komedi. Konu hakkında detaylıı bilgi sinemalar.com, beyazperde.com gibi profosyonel sitelerden bulunabileceği için yazmamıştım.

Beyazperdeden alıntı;

"Çizgi-romandan fırlayan süper-kahramanlar evreninde ismi Batman'den bile önceye dayanan 'Green Hornet', 1960'ların ortalarından sonra unutulmaya yüz tutsa da halen kemikleşmiş bir okur kitlesine sahip olmanın avantajıyla ve Michel Gondry'nin yaratıcı yönetmenliğinde beyazperdeye de sonunda sıçradı.

Usta yönetmen Gondry’nin ilk 3D filmi olan ve aksiyonla komediyi harmanlayan bu macerada, Britt Reid (Seth Rogen) Los Angeles'ın en ünlü ve saygın medya patronunun oğluna hayat veriyor. Hayatına bir yön çizmeden, halinden memnun bir şekilde alemlere koşturan Reid'in babası (Tom Wilkinson) gizemli bir şekilde hayatını kaybedince, Reid'e dev bir medya imparatorluğu miras kalır. Babasının daha yaratıcı ve yetenekli çalışanlarından biri olan Kato (Jay Chou) ile dost olan Reid, hayatında ilk kez anlamlı bir şey yapma fırsatını yakalar: suça karşı savaşmak. Suçlulara yaklaşmak için de mükemmel bir plan yaparlar, o da kendilerini suçlu olarak tanıtmaktır. Kanunu çiğneyerek koruyan Reid, Yeşil Yaban Arısı adlı suç savaşçısı haline dönüşerek Kato ile birlikte sokakları dolaşmaya ve korumaya başlar...

Kato, tüm dehasını ve yeteneğini kullanarak silah teknolojisinin geldiği son noktayı temsil eden ama aynı zamanda nostaljik bir hava da taşıyan, ateş gücünde olduğu kadar beygir gücünde de takipsiz, yok edilmesi imkansız Siyah İnci isimli bir otomobil yaratır. Bu müthiş tekerlikli orduyla yol alan ve Kato'nun dahice tasarladığı cihazlarla suçlulara aman vermeyen Yeşil Yaban Arısı ve arkadaşı Kato kısa sürede isim yapmaya başlar ve Reid'in yeni sekreteri Lenore Case'in de (Cameron Diaz) yardımlarıyla Los Angeles'ın sert yeraltı dünyasını elinde tutan Benjamin Chudnofsky'nin (Christoph Waltz) peşine düşerler. Ancak Chudnofsky'nin kendine has planları vardır: o da Yeşil Yaban Arısı'nı tek seferde ve sonsuza dek ezmek."

• Filmlerin tamamı 50 inç pıoneer 5090kuro plazma ile karanlık ortamda,
    hdmı bağlantı 1080p ve 24fps akışta izlendi.
    ekran koltuk arası 3.30cm....
    amfi/receiver yamaha rxv-1800.....

-Real steel(Çelik Yumruklar).2011 Shawn Levy
    mkv-1.2:40 ölçek,dts 5.1
    video:100/88
    audıo:100/88

-True Grit(İz Peşinde).2010 Ethan Coen, Joel Coen
    Orjinal-1.2:40 ölçek,dts master 5.1
    video:100/89
    audıo:100/80

-Crazies(Salgın).2010 Breck Eisner
    Orjinal-1.2:40 ölçek,dts master 5.1
    video:100/89
    audıo:100/82

-The Berlin File(Berlin Dosyaları).2013 Seung-wan Ryoo
    mkv-1.2:35 ölçek,dts 5.1
    video:100/84
    audıo:100/85

-Bullet to the Head(İntikam Kurşunu).2012 Walter Hill
    mkv-1.1:85 ölçek dts 5.1
    video:100/65
    audıo:100/70

-Happy Feet 2(Neşeli Ayaklar 2).2011
    Orjinal-1.2:40 ölçek dts master 5.1
    video:100/100
    audıo:100/100

-The Exorcist(Şeytan).1973 William FRIEDKIN
    mkv-1.1:78 ölçek dts 5.1
    video:100/77
    audıo:100/55

...................................

• BLACK HAWK DOWN - 2001 - 90 lı yıllarda Somali deki 350 bin kişinin ölümüne yol açtığı iç çatışmaları konu olan gerçek olaydan esinlenerek yapılan film (http://tr.wikipedia.org/wiki/Somali_%C4%B0%C3%A7_Sava%C5%9F%C4%B1 ) her ne kadar ABD nin kahramanlığını konu alsa da savaşın gereksizliğini, korkunçluğunu tüm çıplaklığıyla anlatması açısından mükemmel bir film. Filmin başını izlerken halen Mısır başta olmak üzere pek çok ülkede devam eden saçma gereksiz ve bu ülkelerin cahilliğinden, başka ülkelerin piyonu olmalarından kaynaklanan kardeşi kardeşe kırdıran görüntüler aklıma geldi. Bence bu durumdaki ülkelerin iç işlerine karışmalı mı yoksa seyirci kalınmalı mı dan ziyade sanırım niye ve kim tarafından bu duruma düşürüldükleri sorgulanmalı. O zamanlarda bir Türk gazetecinin filmde de bahsi geçen Aidid ile yaptığı görüşmelerde anlatılanlar tüm bu ölümlerin boşuna olduğunun kanıtı.http://www.yurtsever.net/htm/somali.htm (...peki bu kadar kanlı bir iç savaştan sonra aynı hükümet içinde yeralmanız sorun yaratmaz mı ? sorumuza kahkahalarla gülerek "Somali'de bu sorun değil. Biz din kardeşiyiz. Bir hata yaptık savaştık ama heran el sıkışıp konuşabiliriz. Aynı hükümet içinde birlikte de çalışırız." diyor...)

Filmi yıllar önce yurt dışından aldım, sonra aldığımı sattım (hoparlör olarak jamo 506 lar vardı), daha sonra da geçici takasla forumdan bir arkadaştan izleyip geri vermiştim (hoparlör şu anki yamahalar ancak seyrettiğim odanın büyüklüğü 30+25=55 metrekare idi). Baktım olacak gibi değil ikinci el olarak arşive koymak için forumdan tekrar satın aldım ve geçen gece yaylaya taşıdığım set ile ve 20 metrekarelik odada tekrar seyrettim. Şartlar teknik anlamda değiştiği için her seyrettiğimde ayrı bir haz aldığımı söylemeliyim. Tabi tarihsel gerçek olayları konu alan filmler hakkında zamanla bilgi ve bilinçlilik arttığı için seyir zevki de artıyor. Filme geçmeden önce şunu söylemeliyim; odanın metrekaresi büyüdükçe subwoofer daha güçlü seçilmeli, frontlar seyredene dönük olduğu için çok kalite bozulmuyor. Büyük odada seyrettiğim alçak frekans ağırlıklı ve özellikle dolby digital kodekli filmlerde basların uğuldaması zannedersem hoparlörün odaya göre küçük kalmasındanmış.
    Gelelim filme;http://www.sinemalar.com/film/912/kara-sahin-dustu 861 kullanıcının oy ortalaması 7,7 - http://www.beyazperde.com/filmler/film-35144/ 643 oy ortalaması 5 üzerinden 4.0
    http://www.imdb.com/title/tt0265086/ imdb 200 bin kişinin oy ortalaması 7,7
    Yönetmenliğini Ridley Scott un yaptığı film, en iyi kurgu ve en iyi ses dallarında oscar kazanmış. 144 dakika. Filmin hemen başındaki müzik ve Eflatun un sözü "savaşın sonunu ölüler görür" sizi yerinize mıhlıyor, hemen akabindeki sahneler ile hangi filme başladığınızı anlıyorsunuz. Filmin tüm müziklerinin de mükemmel olduğunu hatırlatayım. Konu olarak filme 92 puan veriyorum.
    Görüntü: Genel olarak kasvetli karanlık bir ortamda geçmesine rağmen başarılı bir aktarım olmuş 92 puan.
    Ses: Filmin birkaç yıl önce çıkan versiyonu 5+1 dts hd ma versiyonu ve veri akışı saniyede 2146 kbps (http://www.cinemasquid.com/blu-ray/movies/releases/black-hawk-down/76cfe628-0621-4617-a6dd-dbbf638d5065#specs ) Ancak bendeki eski versiyon ise LPCM 5+1 ve veri akış hızı 4608 ile diğerinin iki katından fazla. Dolayısıyla ses sisteminin önüne oturduğunuzda iki saati geçkin bir süre boyunca tüm hoparlörlerinizi (özellikle subwofeer) test edebileceğiniz muhteşem bir ses curcunasının ortasında buluyorsunuz kendinizi. 94
    Sonuç: Apartmanda komşularınızın olmadığı bir günde, karanlık bir ortamda ailecek seyredebileceğiniz (kanlı sahnelerden dolayı ufak çocuklara ve kan görmeye dayanamayanlara dikkat) bence arşivlerde her açıdan mutlaka bulunması gereken bir film.
    Not: Teknik olarak olumlu ve özellikle olumsuz tüm yorumlara açık olduğumu belirtirim. Özellikle yanlış verdiğim bilgi varsa mutlaka değiştirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 19 Ağustos 2013; 16:37:06 >

• Miami Vice - 2006 - 134 dk.
    http://www.imdb.com/title/tt0430357/ - imdb; 73 bin kişinin oy ortalaması 5,9
    http://www.sinemalar.com/film/141/miami-vice - 343 kişinin oy ortalaması 7,0
    Başrollerde Colin Farrell , Jamie Foxx var. Yaşı müsait olanlar hatırlar 80 li yılların ortalarından itibaren tv. lerde yayınlanan aynı isimli dizinin filmi. Başrollerinde Don Johnson ve Philip Michael Thomas vardı. Tabi eski tadı yoktu. Colin Farrel a sarışınlık ve garip bıyık hiç yakışmamış, Total Recall ın 2012 versiyonundaki rolünü de yakıştıramamıştım. Miami deki kahraman polislerimizin suç örgütüyle mücadelesi, güzel görüntü ve ses efektleri, seksi kadınlar ve birkaç erotik sahne eşliğinde izleyiciye sunulmuş. Boş vaktiniz varsa zaman geçirmek için izlenebilir, ancak arşive konmak için benim açımdan para vermeye gerek yok. Konu olarak 59 puan
    Filmi orijinal blu-ray disk olarak izledim. Görüntü olarak: 78 özellikle kimi karanlık sahneleri nedense kameranın karşısında parlak ışıkların olduğu görüş açılarıyla çekmişler ve bu da ekrana kumlanma ve renklerde bozulma olarak yansımış. Ses: Dts hd ma 5+1 olarak izledim, kurşun seslerinin odanın içinde yankılanması, patlayan bombaların odayı sarması, geçen helikopterlerin surroundları hareketlendirmesi etkileyiciydi. 90

• The Big Wedding - Büyük Düğün

Uzun zaman önce boşanmış bir çift olan Don ( Robert De Niro) ve Ellie (Diane Keaton), oğullarının düğününde henüz bu boşanmadan haberi olmayan mutahassıp dünürleriyle yüzleşmenin stresini yaşamaktadırlar. Bu durumu açıklama stresine girmemek için hala evliymiş gibi davranmaya karar verirler.

http://www.imdb.com/title/tt1931435/ - 11 bin kişi 5,3 vermiş
    http://www.sinemalar.com/film/214771/the-big-wedding

Filmi 1080p ve DTS 5+1 ses ile MKV olarak izledim. Son dönem filmlerdeki görüntü güzelliğine istinaden görüntü puanı 80 i alır. Ses olarak ise 75. Ancak konu olarak son derece itici, Türk aile yapısına hitap etmeyen saçma sapan bir film. Robin Williams ın da bulunduğu yıldızlar topluluğu filmi son dönemlerdeki aksiyon filmlerinin yaşlı aktörleriyle yapılan devam filmlerine benzettim. 51 Değil arşiv tv karşısında zaman geçirdiğiniz zamana yazık edersiniz.

• Savannah -
    http://www.imdb.com/title/tt1797487/
    http://www.sinemalar.com/film/152227/savannah

Film, aristokrat hayatına sırtını dönen ve avcılık yaparak naturalist bir yaşam sürdürmeyi tercih eden, efsanevi Ward Allen'ın (Jim Caviezel) biyografisi niteliğinde... Hayatı boyunca dostu olarak kalmış eski bir köle olan ortağı Christmas Moultrie ve hayatının aşkı Lucy Stubbs (Jaimie Alexander) ile yollarını hiç ayırmamış, medeniyet adına yapılan yanlışlara göğüs germiş ve hayatını adadığı Savannah Nehri için her zaman mücadele etmiştir...

Filmi MKV olarak 720p ve 5+1 Dolby digital olarak seyrettim. Konu olarak güzel gibi dursa da sanki işlenişinde eksiklikler var. Olması gereken duygu yoğunluğundan eser yok. Çok basit, üstünkörü yapılmış bir film gibi. Güzel nehir manzaraları için boş vakitte seyredilebilir. Avcılıkla ilgilenenler için daha ilgi çekici olacaktır. Konu olarak 59, ses ve görüntü olarak 80 er puan veriyorum.

• Now You See Me - Sihirbazlar Çetesi - 2013 yapımı 115 dk.
    Morgan Freeman ve Michael Caine ayrı bir güzellik katmış. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher ve Woody Harrelson diğer oyuncular.

http://www.imdb.com/title/tt1670345/ 120 bin oy ortalaması 7.3 -
    http://www.sinemalar.com/film/87176/now-you-see-me 7.6 ortalama 686 kişinin oyuyla.
    Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak.
    Belki son zamanlarda böyle film denk gelmediği için mi ne bilmiyorum ama oldukça güzel bir filmdi. Mutlaka seyretmenizi öneririm: 82
    Görüntü: 82 ve Ses: 82
    Bu arada filmi 1080p görüntü ve 5+1 DTS ses ile MKV olarak izledim.

• Oblivion (2013)

IMDB Puanı: 7.0

Filmin blurayi hem konu olarak hem görüntü ve ses olarak oldukça tatmin edici diyebilirim.
    Bilim kurgu filmlerini seven biri olarak gerek filmin konusunu gerek filmde yer alan mekanlar ve görüntüleri çok beğendim.
    Bazı mantıksal hatalardan ötürü film çok eleştiri alsa da bu hatalara takılmadan konuya odaklanarak filmi izleyen biriyseniz beğeneceğinizi düşünüyorum.

Filmin görüntüsü mükemmel denecek düzeyde net. Görüntü :Tek kelimeyle 10/10
    Çok iyi bir ses sistemim yok o nedenle ses puanım yanıltmasın fakat tatmin ediciydi. Ses: 9/10
    Filmin senaryo anlamında da en az 7,5 puanı hak ettiğini düşünüyorum.

Bilim kurgu meraklıları için arşive konabilecek bir bluray.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 14 Eylül 2013; 11:40:57 >
  • Anna Karenina (2012)

IMDB Puanı: 6,6

Bu filmi ailemin isteği üzerine aldım ve kitaptan uyarlanma olduğu ve kitabı çok sevildiği için büyük bir heyecanla tv karşısına kurulduk fakat tiyatro ve müzikal karışımı bir havada ilerliyor. Başta biraz adaptasyonda güçlük çeksemde zamanla çekim teknikleri vs filmin içine girdim fakat kitapta çok etkileyici olan konunun iyi yansıtılamadığını düşünüyorum. Yani filmden etkilenmedim ama beğenmedim de diyemiyorum eksik birşeyler var.

Görüntü anlamında son derece net fakat tiyatro havasında olduğu için kıyafetler haricinde çokta etkileyici bir mekan veya görüntü yok zaten. 9/10
    Ses anlamında başarılı: 9/10
    Film: Büyük beklenti ile izlemiştim fakat verebileceğim en yüksek not: 6,5 / 10
  • Les Misérables (2012) Sefiller

IMDB Puanı: 7,7

Ailemin isteği ile aldığım diğer bir bluray :)

Bilmeyenler için belirtmeliyim ki film müzikal fakat Anna Karanina filminde hissettiğim gibi bir boşluk hissetmedim. Yani orjinal konuyu müzikal olsa da çok iyi vermişler. Gerek kıyafet tasarımı gerek mekanlar konusunda emek verilmiş ve ortaya etkileyici bir yapım çıkmış. Çok fazla müzikal film düşkünü biri olmasamda beğenerek ve sıkılmayarak izledim. Oyuncuların iyi seçilmiş olmasının da bunda payı var. Konuyla alakasız ama Russell Crowe inanılmaz kilo almış ilk görüşte inanamadım :)

Görüntü anlamında gayet tatmin edici. Bazı karanlık sahnelerde ve yüz ifadelerinde tonlar bana koyu geldi fakat ayarlar ile oynayan kişiler için sıkıntı olmayacak bir olay. Görüntü 9,5/10
    Ses olarak hem film içi müziklerin güzelliği anlamında hem ses kalitesi anlamında tatmin edici 9/10
    Genel anlamda filme 8/10 puan verebilirim.

• Arkadaşlar tüm yazanların eline sağlık, yeni kurduğum mütevazi BD sistemimle koleksiyon işine bir kenardan başlamaya çalışırken forumunuz çok faydalı olacak. Görüntü ve ses açısından daha puan verecek deneyime sahip değilim, ama ilk fırsatta katkıda bulunmaya başlayacağım.
  • World War Z - Dünya Savaşı Z
    http://www.imdb.com/title/tt0816711/ 180 bin kişinin oyu:7,1
    http://www.sinemalar.com/film/25859/world-war-z 1.500 kişinin oyu:7,2
    2013 yapımı iki saatlik filmin başrolünde Brad Pitt var. "I'm Legend" a konu olarak benzese de işleniş daha farklı bu filmde, insandan insana bulaşarak kişileri çok kısa sürede zombiye dönüştüren virüs konu alınmış...
    Film başlar başlamaz sizi esir alıyor ve ne olup bittiğini anlayana kadar da bırakmıyor. Filmde birkaç mantıksızlık olsa da (10 sn.de bilgisayara program kuramazsan insan vücudunun tamamen farklı bir yapıya bürünmesi garip kaçmış, değişim daha yavaş olabilirdi mesela) çok ufak olmamak kaydıyla ailecek izlenebilecek güzel bir film.
    Filmi remux olarak 1080p görüntü ve 5 bin kbps lik 7+1 dts hd ma ses ile izledim. Konu olarak ve ses açısından 83, görüntü olarak 80 puan veriyorum.

• Hummingbird - Redemption -
    Başrollerini Jason Statham ın paylaştığı 2013 yapımı film 100 dk.
    http://www.imdb.com/title/tt1893256/ - 20 bin kişi oy ortalaması 6,2
    http://www.sinemalar.com/film/194074/hummingbird 183 kişi 7,0
    Konu(alıntı): Joey Jones (Jason Statham), Afganistan'da kendi biriminin bir top atışıyla paramparça olmasına tanık olduğundan beri Londra sokaklarında yaşamaktadır. Bir yandan geçmişini unutmaya, bir yandan da yeni problemlerden uzak durmaya çalışmaktadır. Acımasız bir çeteden kaçarken Convent Garden'da zengin bir adamın dairesine girer ve üst sınıf kimliğine bürünür. Joey arkadaşı ve sponsoru Rahibe Cristina ile günah çıkarmaya giderken, hamile kız arkadaşı bir nehirde ölü bulunur. Bu olay üzerine Joey bu cinayetin sorumlusunu bulmak için Çin mafyasındaki bağlantılarını kullanmak zorunda kalır. Joey adaleti sağlayana kadar durmayacaktır. Ünlü senarist Steven Knight'ın yönettiği Hummingbird, korkunç bir geçmişe sahip yaralı bir adamın, bu kendi kurallarını yıkmak anlamına da gelse doğru olanı yapmak için mücadele etmesini konu alıyor...
    Konu olarak güzel olsa da işleniş aynı lezzeti vermedi: 70
    Filmi remux olarak 1080p görüntü ve dts hd ma 5+1 ses ile izledim. Görüntü oldukça güzel olmasına (92) rağmen ses filme yakışmayan surround hoparlör sessizliğine sahipti: 69

• Total Recall (Gerçeğe Çağrı)
    Başrollerini Colin Farrel, Kate Beckinsale ve Jessica Biel'in oynadığı film.

İlk Total Recall filmine göre teknoloji avantajını daha fazla elinde bulundurmasına rağmen bu film bence ne yazık ki Arnold'un oynadığı filmden daha zayıf kalmış. Bir şeyler hep eksikti. Açıkçası pek tad almadım filmden. Oyuncuların performansına pek lafım yok. Özellikle Colin Farrell iyi seçim. Yalnız Colin Farrell'in dublajı oyuncuya pek gitmemiş. Kulak tırmalayıp durdu. Mümkünse orijinal dilinde seyredin.

Görüntü: 85. Ses: Bilinmiyor. (Ses sistemi olmadığı için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 11 Ekim 2013; 14:47:13 >
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Filim benim için de vasat bir içerikte. KOvalamaca sahnesi heyecan verici.
    Bir de ses konusu ile ilgili bir şeyler söylemek isterim.
    Eğerki bir ses sisteminiz varsa ve de bir subwooferınız var ise orta ve iyi kalite bu filimde kovalamaca
    sahnesinde araçların yere indirildiği sahnedeki vibrasyon etkisi müthişti. Üçlü koltuk resmen deprem oluyor gibi titremişti, ses algılamıyorsunuz önce ama tıpkı aracın içinde gibi bir titreme başlıyor önden sonra arkdan derinden bir bas etkisi ve motor gümbürtüleri duyuyorsunuz ki o zaman algılıyorsunuz bu titreşimin filimden kaynaklandığını.
    Yoksa benim gibi ilk titreşimde deprem oluyor sanabilirsiniz mazallah

• -Man Of Steel
    mkv
    görüntü.88
    ses.90
    film.75
    ...........
    -Amazing SPIDER MAN
    4K mastered orjinal bd
    görüntü.90
    ses.88
    film.70
    ...........
    -Snitch
    mkv
    görüntü.75
    ses.70
    film.60
    ...........
    -Lone Ranger
    mkv
    görüntü.92
    ses.78
    film.72
    ...........
    -World War Z
    bd remux
    görüntü.82
    ses.82
    film.80
    ..........
    -oblivion
    bd remux
    görüntü.90
    ses.75
    film.65

...................
    filmler 7+1 sistemde test edilmiştir.
    sadece amazing spider man sony 55inç 4k panelde izlenmiştir,
    diğer filmler pıoneer 5090 plazma ile
    ekran koltuk arası 3m olarak izlenmiştir..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.