Şimdi Ara

Arte 8800 Şok eden Fiyat,Karizma abidesi,Polatla özdeşleşen telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte bomba fiyat Polat'ın Karizması çizildi;telefonun fiyatı düştü

Merhaba,ürün ilk aldığım günkü gibidir ,uygun fiyata sonyericsson t250i bulduğum için bunu satmaya karar verdim.
    Telefon kayıtlı ayrıca menüsü türkçe.

Yani orjinal arte kullanmış bir kişi bile çin malı olduğunu ancak çektiği fotonun kalitesinden anlayabilir,o da 1.3 megapixel olduğu için.
    Gene orjinal Artedeki gibi çağrı geldiğinde ters çevirince sessiz mod'a geçmesi,telefonu hafifçe sallayınca uyku modunda olan ekrana analog saat gelmesi de mevcut.

Bu telefonu diğerlerinden ayıran özelliği 1. kalite olarak üretilmesi.
    2. kalite ürünlerdeki gibi dahili hafıza kartı girişi yok.
    Menüsünden tutunda şarj girişine,ağırlığına,sürgüsünün 'şak' diye ses çıkartmasına kadar orjinal 8800 Arte'nin birebir aynısı ve orjinal Arte'ye uyan bütün aksesuarlar bu telefona da uygun.

Bunlardan dolayı alacak kişinin problem yaşayacağını düşünmüyorum.Ayrıca bütün hatlara da açıktır, bizzat denedim.
    Ürünün yanında şarj aletini,USB kablosunu,bataryasını, çekçekli deri kılıfını ve kulaklığını göndereceğim.Resimleri şahsım çekti.

İstanbul bakırköyde oturuyorum eğer elden almak isteyen olursa,söyleyebilir ve telefonu kargo ile de yollayabilirim.Bir de anlattıklarım dışında bir problemle karşılaşırsanız,sorgusuz zuhalsiz iade edebilirsiniz. Aklınızda olan her soruyu sorabilirsiniz.msn adresim berk_gurel@hotmail.com
    Takasa açığım.

Fiyat:350 lira

İŞTE KARİZMAYI ÇİZEN O FOTOĞRAF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salash1 -- 9 Şubat 2009; 14:29:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırı 500 ytl miki sen 350 ytl istiyorsun...yanlıs hatırlamıyosam sıfırı 200-250 arası ve burası DH
  • :) evet
  • sırf polat kullandığı için bu telefona 5 kuruş vermem

uyuz oluyom kutrlar vadisine 1 bölümünü izlemedim izleyenide tasfip etmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkan_pp.1

sıfırı 500 ytl miki sen 350 ytl istiyorsun...yanlıs hatırlamıyosam sıfırı 200-250 arası ve burası DH

Hocam şimdi genel olarak 350 liradan başlıyor, ben de sıfır gibi kullandığım için bu fiyattan satıyorum,tek çizik yok.Ve de artık çinde üretilen arte,luna ve sirocco gibi modellerin,markaların sahteleri artık türkiyeye gelemiyecek,devlet engelliyecek böyle telefonları.Bu yüzden artık bu telefonların değeri artacak,kanımca.Örneğin artenin sıfırı 2 bin tl ise çin versiyonun 500-600 liraya kadar çıkmasını tahmin ediyorum,tabi hemen değil yaza doğru.

quote:

Orjinalden alıntı: garuda

sırf polat kullandığı için bu telefona 5 kuruş vermem

uyuz oluyom kutrlar vadisine 1 bölümünü izlemedim izleyenide tasfip etmiyorum

Şimdi aslında Polatın geniş bir hayran kitlesi ve de büyük bir pazar olanağı var.Mesela david becham manchester united'dan real madrid'e transfer olduktan sonra sırf forma satışlarından transfer ücretinin 4/1'lik kısmını kazanmış(real madrid takımı).Bu polat alemdar meselesi de aynen böyle,çakısı çıktı,arabası çıktı,efendime telefonu çıktı.Yani bu telefonu almak isteyen kişiler sırf polat kullandı diye bu telefonu tercih edeceklerini zannetmiyorum.Ama bir karizması da yok değil,lütfen bunu da göz ardı etmeyelim.

Heeee bir de polat mı polat,adam karizma mı karizma :):), valla adam sheran stone'u bile öptü.Var mı ötesi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salash1 -- 8 Şubat 2009; 1:01:22 >

• quote:

Heeee bir de polat mı polat,adam karizma mı karizma :):), valla adam sheran stone'u bile öptü.Var mı ötesi? :)

sheran stone'u okadar kişi öpmüştürki polatı unutmuştur bile sharan

amacım satış baltalamak fln değil yanlış anlama İSTERSEN HEMEN EDİTLERİM YAZDIKLARIMI SAECE POLAT'A GICIK OLUYORUM!!
  • 1 adet pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim arsa mı bu değeri artacak kanımca diyosun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saint germain

kardeşim arsa mı bu değeri artacak kanımca diyosun:)

tmm artık ılanı baltalamayın. isteyen istedıgı fiyatı verir.Devamını getirmenin anlamı yok.

Hayırlı ısler.
  • İsteyen istediği fiyatı verir ama sıfırındanda fazla fiyat yazılmazkı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: garuda

quote:

sheran stone'u okadar kişi öpmüştürki polatı unutmuştur bile sharan

amacım satış baltalamak fln değil yanlış anlama İSTERSEN HEMEN EDİTLERİM YAZDIKLARIMI SAECE POLAT'A GICIK OLUYORUM!!

Yok hocam,yorumların için teşekkürler,gerek yok editlemene.Ben anladım zaten Polata uyuz olduğunu :) ,ben de zaten sadece satış amaçlı kullandım,benim de
    çok sevdiğim söylenemez.

quote:

Orjinalden alıntı: Olasılıksız

1 adet pm.

Cevapladım,teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: orkan_pp.1

İsteyen istediği fiyatı verir ama sıfırındanda fazla fiyat yazılmazkı..

Hocam yalnız,sıfırdan fazla fiyata satmıyorum (bakınız:piyasa) + sıfırlarda bu kadar aksesuar yok+ bazıları kayıt dışı kalıyor(bendeki değil örneğin)
    Yani aslında sıfır çin malı almak 2. el almaktan çok daha riskli; hem geri verme gibi bir ayrıcalığın yok hem de dediğim gibi kapanma riski var.
    Bu yüzden, ben telefonu kullanan olarak bu tür riskleri kullanıcıya yaşatmayacağım.

• kardes anlasılan polatı yakından takip eden kimse yorum atmamıs polat 8600 luna kullanıyo arte diil yanliş görmüşün sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysyselimy

kardes anlasılan polatı yakından takip eden kimse yorum atmamıs polat 8600 luna kullanıyo arte diil yanliş görmüşün sen

Dizinin en başında sirocco kullanıyordu sonra lunaya geçti en sonunda da arte kullandı.

• 1.si ysy selim kardesim doğru sölemiş ewet polat 8600 kullanıo arte diil.ikincisi telefonun dğeri artamaz çünkü zaten kullananlar bin pişman oluo we herkese yana yakına anlatıo.üçüncüsü gecenlerde haberlerde izlediniz mi bilmiorum ama türkiyedeki çin malı kaçak telefonlara yani,çok büyük bi wurgun wurdular.türkiye de klonlayıp satılmak için hazırlanan binlerce telefon ele gecirildi we bunun üstüne türkiye içerisinde bulunan çin malı telefonların da hemen hemen hepsinin kapanacağını sölediler.hee elçiye zewal olmaz ben sadece duyduğumu sölüorum.amacım ilanını da baltalamak diil.k da bakma yine de hyrlı satışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurush

1.si ysy selim kardesim doğru sölemiş ewet polat 8600 kullanıo arte diil.ikincisi telefonun dğeri artamaz çünkü zaten kullananlar bin pişman oluo we herkese yana yakına anlatıo.üçüncüsü gecenlerde haberlerde izlediniz mi bilmiorum ama türkiyedeki çin malı kaçak telefonlara yani,çok büyük bi wurgun wurdular.türkiye de klonlayıp satılmak için hazırlanan binlerce telefon ele gecirildi we bunun üstüne türkiye içerisinde bulunan çin malı telefonların da hemen hemen hepsinin kapanacağını sölediler.hee elçiye zewal olmaz ben sadece duyduğumu sölüorum.amacım ilanını da baltalamak diil.k da bakma yine de hyrlı satışlar..

Tamam ,peki luna olabilir.Fakat yana yakına değiştirmek istemiyorlar(benim gördüklerim), benim çevremde bu telefonu kullanan çok kişi var(memnun olarak).Bir de zaten siz de söylemişsiniz bir sürü çin malı toplatıldı ve vurgun vurldu diye işte bu yüzden değerleri artacaktır. Yani çin malı olsa da bu telefonların taliplileri ve memnun olarak kullananların sayısı gerçekten fazla. İnsanların çin mallarını kullanıp kullanmamaları konusunu ise tartışmayalım çünkü gerçekten işin içinden çıkamayız. Sonuç olarak dediğim gibi kullanan kesim bir hayli fazla yani taliplisi her zaman olacaktır.

Madem bu kadar konuştuk. İŞte Don Polat :):).

http://4.bp.blogspot.com/_eb2oHA5N4IE/R0BF1ub_AuI/AAAAAAAAAbg/ZsUmZ04l0IU/s400/godfatherak300.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salash1 -- 8 Şubat 2009; 14:02:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Salash1

quote:

Orjinalden alıntı: nurush

1.si ysy selim kardesim doğru sölemiş ewet polat 8600 kullanıo arte diil.ikincisi telefonun dğeri artamaz çünkü zaten kullananlar bin pişman oluo we herkese yana yakına anlatıo.üçüncüsü gecenlerde haberlerde izlediniz mi bilmiorum ama türkiyedeki çin malı kaçak telefonlara yani,çok büyük bi wurgun wurdular.türkiye de klonlayıp satılmak için hazırlanan binlerce telefon ele gecirildi we bunun üstüne türkiye içerisinde bulunan çin malı telefonların da hemen hemen hepsinin kapanacağını sölediler.hee elçiye zewal olmaz ben sadece duyduğumu sölüorum.amacım ilanını da baltalamak diil.k da bakma yine de hyrlı satışlar..

Tamam ,peki luna olabilir.Fakat yana yakına değiştirmek istemiyorlar(benim gördüklerim), benim çevremde bu telefonu kullanan çok kişi var(memnun olarak).Bir de zaten siz de söylemişsiniz bir sürü çin malı toplatıldı ve vurgun vurldu diye işte bu yüzden değerleri artacaktır. Yani çin malı olsa da bu telefonların taliplileri ve memnun olarak kullananların sayısı gerçekten fazla. İnsanların çin mallarını kullanıp kullanmamaları konusunu ise tartışmayalım çünkü gerçekten işin içinden çıkamayız. Sonuç olarak dediğim gibi kullanan kesim bir hayli fazla yani taliplisi her zaman olacaktır.

hocam tmm ii güsel de bu çin malları fazla radyasyon yaymıo mu???yayıyo.düştüğü an cam gibi kırılmıo mu???kırılıo.ayrıca bi kısmına wurgun wuruldu diil sadece olay,hepsine wurulacak hemen hemen.we belki de bu arteler de onların arasındadır.o yüzden de herkes çekinerek alır bu telefonu.nie???çünkü onunda kapanma ihtimali war anladn dimi??yani bu fiyatının artmasına diil bence bir an önce elimden çıkartıyım bunu die fiyatının düşmesine sebep olur.inş istediiğin fiyata satarsın kardes ama sıfırından fazla fiyat istemek şimdiden,biraz saçma gibi bencehyrlı satışlar...

• Şimdi,fazla radyasyon yayıyor veya yaymıyor diye bir değerlendirme yapmayalım çüünkü bu konuda net bir bilgi yok, fakat ben sonyericssonlada bu telefonlada aynı dakika konuştum ve ikisinde de başımı ağrıtmadı, yani vücut radyasyonu emdi. Ama örneğin 3310'la yaptığım görüşmelerde başımı çok ağrıtıyordu, şimdi bu benim değerlendirmem kendime göre.Bu yüzden radyasyon bence fazla yaymıyor.

Kapanma konusuna gelirsek şu an zaten telefon kayıtlı ,kayıtlı telefonların kapanması gibi bir olamaz.He ancak bundan sonra ülkemize gelen telefonların
    kapanması gibi bir durum olabilir.

Fiyat konusuna gelirsek de jelatini üstünde olan bir arteden bir farkı olmadığı için ve az, kılıfında kullandığım için bu fiyattan satıyorum.

Aslında yukarıki mesajda şöyle demek istedim; 2. el almak bir bakıma avantajlı,neden?Diyelimki siz bir arte aldınız (çin malı ve sıfır). Bunun ileride
    kapanmayacağına dair kimse bir garanti veremez çünkü artık devlet ambargo koyuyor. Ama 2. el aldığınız takdirde telefon kayıtlı ve ileride kapanma gibi bir riski olmuyor. Bu yüzden ben alacak olsam 2. el tercih ederim, tabi bu benim fikrim, sıfır alacağım derseniz de saygı duyarım.

• Ben Bir Tane Aldım Geçen Sıfır 309 dan Gelmesini Dört Gözle Bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.