Şimdi Ara

Artemis 97 lvl ninja

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artemiste 97 lvl full p bütün biyologlar bitik char satılır itemsizdir ilgilelenler pm den yada konudan ulaşsın

acil ihtiyaçtan fiyat 300 tl olmuştur bi fiyattan böle char asla bulamzsınız kesinlikle pazarlık yoktur
     Artemis 97 lvl ninja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gohansan -- 17 Mart 2014; 14:48:41 >

• yokmu ilgilenen :)
  • ss lerle desteklersen daha iyi olacağını düşünüyorum
  • almayın be metin2 bitti artık alıp napcanız
  • ss eklenmiştir ihtiyaçtan dolayı satılıktır
  • Pm at
  • oyundaki ismin ne
  • ...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gohansan -- 17 Mart 2014; 14:47:40 >
  • ne kadar ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohansan

acil para lazım 7 marta kadar fiyat 350 tl olmuştur 7 marttan sonra satılmayacaktır

Eskiden olsa 1.5k ederdi ama şuan oyunu veletler basmış durumda ayrıca yönetim falanda iyice oyunun içine ettiler çarın en fazla 150 lira eder benim gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: HXE

quote:

Orijinalden alıntı: gohansan

acil para lazım 7 marta kadar fiyat 350 tl olmuştur 7 marttan sonra satılmayacaktır

Eskiden olsa 1.5k ederdi ama şuan oyunu veletler basmış durumda ayrıca yönetim falanda iyice oyunun içine ettiler çarın en fazla 150 lira eder benim gözümde

o senin gözünde kardeş
  • Metin2 nin sanki 3 çıkmışcasına ölü.
  • Aslında Metin 2 iyi oyundu uzun süre oynadım. Hatta arkadaşın karakterini almak ta istedim ama Artemis server ında user bulmak çok sıkıntılı. Bazı kalabalık server lar halen var ama artemis terk edilmiş server gibi. Sebebi ne bilmiyorum ama umarım arkadaş istediği fiyattan satış yapabilir.
  • Güncel....
  • Güncellllllll fiyat 300 tl olmuştur
  • 300 vermezler oyun suan ölü eskiden olsa 1000 tlye bile satardın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.