Şimdi Ara

Artes D1003 mi Dark EvoPad A1040K mi yoksa Dark EvoPad A9745 16GB 9.7' Retina Ekranlı Tablet mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sehzadebey538

Wifi si nedir bunun

Artes Q1003 modelini soruyorsan, Donanım olarak Pipo M9 modeliyle aynı olduğu için Wi-Fi'si diğer çin malı tabletlere göre daha iyi. Tabiki çok iyi denilmez bütün çin malı tabletlerde bu problem var. Ancak Q1003'ün Wi-Fi'si ile en azından evin içinden bağlantı kopması yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

quote:

Wifi si nedir bunun

Artes Q1003 modelini soruyorsan, Donanım olarak Pipo M9 modeliyle aynı olduğu için Wi-Fi'si diğer çin malı tabletlere göre daha iyi. Tabiki çok iyi denilmez bütün çin malı tabletlerde bu problem var. Ancak Q1003'ün Wi-Fi'si ile en azından evin içinden bağlantı kopması yaşamazsın.

A1040 da Ips2 ekran var oldukça kaliteli 7000 mah pil var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

quote:

Wifi si nedir bunun

A1040 da Ips2 ekran var oldukça kaliteli 7000 mah pil var

A1040 donanım olarak iyi bir ürün zaten. Ancak A31 işlemcilere bulaşmayın derim. Ayrıca kasa kalitesi olarak Q1003 daha iyidir. A1040 ın wi-fi sini bilmiyorum. Q1003 de sarj olarak gayet iyi dayanıyor. Dark hakkında çok şikayet duyuyorum. Ancak kullanmadım bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.

• Arkadaşlar Q1003 almayı düşünüyorum. Bende Turkcell Vınn var 3G için

Kullanabilirim değil mi? Çok mühim benim için nete bağlanmak için sırf alıyorum bu tableti patlamasın elimde
  • Ben Dark 9745 ürününü tavsiye etmiyorum, Bizzat teknobiyotikten aldım (darkın original satış sitesi) donanımında veya işletim sisteminde sıkıntı var internete doğru dürüst bağlanamıyorsunuz sayfalar çok yavaş açılıyor. wi-fi modemin yanına bile gitseniz farketmiyor. You tube güncellemesi geliyor yüklüyorsunuz bu sefer videolar açılmaz oluyor. Digiturk play yüklü geliyor, bağlanmaya çalıştım hiçbir kanalı 3-5 dakikadan fazla seyredemiyorsunuz kapanıyor yada yuvarlak dönüp duruyor. Uygulamayı yeniden başlatmak zorunda kalıyorsunuz. Pilin sarjı cok uzun sürüyor ve çabuk bitiyor.
    Hemen 3. gün arıza kaydı açtım. Ayıplı ürün dedim. 1.5 aylık yazışma sonucunda ürünü gönderdim. Bugün ürünü geri göndermişler ve üründe problem bulunamadı demişler.
    Sakın dark ürünlerine bulaşmayın. sitede açtığım 3. gün arıza kaydınıda silmişler. Sırf iade işlemini devre dışı bırakmak için yapmışlar.
    Tabletin özellikleri süper ama performansı yerlerde sürünüyor. Kesinlikle donanım ve yazılım optimize edilmemiş vaziyette, son firmware yüklü olduğu halde dökülüyor tablet resmen
    Dark servise sorum ve cevabı aşağıdadır. Dikkatlerinize sunarım.

Soru
    Servise gönderdiğiniz ürün bir arızası yok diye geldi.
    SİZ BU DOĞRU DÜRÜST İŞLEV GÖRMEYEN SÜPER DİYE SATTIĞINIZ TABLETLE İLGİLİ HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

Saygılarımla

cevap
    Sayın müşterimiz;
    Tarafımızda cihazınız kontrol edildiğinde arızaya rastlanmamıltır.
    Yotube ses problemi youtube güncellemesinden sonra gerçekleşen bir problemdir.
    Cihaz ile ilgili değildir.
    Saygılarımızla.

yorumum
    YOUTUBE NİN AYNI VERSİYONU EVDE ÜÇ TELEFONDA VE İKİ BAŞKA TABLETTE DE KURULU AMA HEPSİNDE CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYOR. SORUNUN TABLETTEN OLDUĞUNU KABUL ETMEMENİZ ÇOK TUHAF.. SORUN SADECE YOUTUBE İZLEMEDE OLSA NEYSE ELLE TUTULUR BİR YANI YOK. EN İYİ ÖZELLİKTEKİ PARÇALARI SEÇEREK TAKIM KURMUŞSUNUZ AMA TAKIMDA UYUM YOK. TAKIMINIZ KÜME DÜŞTÜ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardsoft -- 25 Ocak 2014; 12:24:29 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.