Şimdi Ara

artes d712 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 300tl civarında bir tablet almayı düşünüyorum biraaz araştırma yaptım artes D712ye karar verdim sizin başka önerileriniz varsa bekliyorum

• artes d 712
  • D821 daha iyi diger modellerde varmı bilmiyorumda wifi cekme sorunu yaşatiyor.
  • 250 tl ye artes d712 mi alayım yoksa 235 tl ye Ainol Novo 7 Crystal mi alayım ? 2. side 2. eldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 15 Mart 2013; 17:04:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

250 tl ye artes d712 mi alayım yoksa 235 tl ye Ainol Novo 7 Crystal mi alayım ? 2. side 2. eldir

300 tl üst model olan d821 var ken 250tl 2.ele verilirmi. 712 de alırsan 0 al 50tl icin degmez

d712 istiyorsan konusu var aşşagılarda oraya baktınmı bilgi sahibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

250 tl ye artes d712 mi alayım yoksa 235 tl ye Ainol Novo 7 Crystal mi alayım ? 2. side 2. eldir

300 tl üst model olan d821 var ken 250tl 2.ele verilirmi. 712 de alırsan 0 al 50tl icin degmez

0 olarak alsam sizce hangi tablet daha iyi herkz birşey yazıyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

0 olarak alsam sizce hangi tablet daha iyi herkz birşey yazıyor ?

Valla bende suan elimin altında d821 varhttp://www.hizlial.com/u02.049.4561.0001/artes-d821-16gb-80-android-40-wi-fi-tablet-usb-kablo-otg-kablo-kulaklik-sarj-cihazi

Bence 8" oyun oynamak icin ufak. İnternette gezmek vs icin ise ideal. Şuan ufak tefek sorunlar dısında benim yaşadıgım en buyuk sorun wifi sorunu.kopmalar oluyor modemden uzaklasınca. D821 le iligli birşey sorarsan cevapliyim tablet elimin altinda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Kia Xceed alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Casper Alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • d712-d821de sorun yaşayanlar oluyo.
    Pipo m1 yada m2 tavsiye ederim
    m1i kullanıyorum şimdiye kadar sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende crystal ile D712 arasındayım yok mu bunları kullanan bilen biri bize bi yardımcı olsa 2 gün içinde sipariş vermem gerekiyo
  • D712 alabilirsin. Eger merak ettigin bi konu varsa cevaplayabilirim ..

Edit: wifi sorunu tabletin resmi guncellemesiyle ortadan kalkti problem yasamiyorum. Eger daha cok wifi performansi istersen pipo u1 pro guncellemesiyle bu istegini gercege donusturebilirsin.

• 7 inç olarak asus nexus harici çoğu 7 inc tabletten batarya verimi beklemeyin.. 2.5 -3 saat
    D712 kullandım ve 3 gün sonra batarya az gittigi ve wifi yetersiz cektigi icin iade ettim.
    Şimdi D821 kullanıyorum.. batarya performansı çok iyi 5-5.5 saat dayanıyor.
    Wifi iyi cekiyor.. seyrek olarak kopma oluyordu, wifi static programı ile sorunu çözdüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Mart 2013; 19:19:36 >
  • listeye birde cube u30gt mini ekledim . artesden şikayeti olan çok kişi var modelleri geçelim ainol ve artes den hangisi daha kaliteli yada cube markası bunlara göre daha mı iyi kafam çok karıştı ve 2 günüm kaldı karar vermem gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuterkuterkut

listeye birde cube u30gt mini ekledim . artesden şikayeti olan çok kişi var modelleri geçelim ainol ve artes den hangisi daha kaliteli yada cube markası bunlara göre daha mı iyi kafam çok karıştı ve 2 günüm kaldı karar vermem gerekiyo

Artes cok satildigi icin yorumlarin kotu olmasi. Normal cunku fazla kisi aliyor herkesin istedigi sey farkli bende 3 4gundur d821 var sorunlar yasadim ama duzelttim bi tek wifi sikintili biraz, zaten cin mali tabletlerin hepsi asagi yukari ayni 300 tl aliyosun sonucta. Para sorunu yoksa tabiki nexus samsung lpad ama bu fiyata bundan iyisi yok.oyun film icinse 10" al 8 ufak geldi bana

• Geldi bana bugün bir tane, epey güzel Bi tane ölü piksel var ama önemsemedim
  • cube u30gt mini siparişi verdim hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.