Şimdi Ara

Artes D712'mi Cube Mini'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bn bu iki tablet arasında kalmş durundaın artesn görntü kaltesi daha ii ama 3 yönlü sensör cube görntü biraz düşk daha fazla ayrclk varsa yormlarnzı beklerm saoln

• Bence cube mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon beyler özür diliyorum birdaha olmaz bu kadar uzatmayalım.
  • Yorumların hepsini inceleyerek Artes D712'de karar kıldım. İyi bir teknik desteği olması sebebiyle önde gözüküyor ki özellik bakımından da önde diyorlar.
    Bu arada "hanos"un mesajı silinmiş ve mağdur durumda kalmış, ayıp olmuş. Alıntı yapamıyorum; ama hem yazdıklarına hem de tepkisine katılıyorum.
  • bn kimsnn mesjnı silmedm işm gücm yok onlarla mi uğraşıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Yorumların hepsini inceleyerek Artes D712'de karar kıldım. İyi bir teknik desteği olması sebebiyle önde gözüküyor ki özellik bakımından da önde diyorlar.
    Bu arada "hanos"un mesajı silinmiş ve mağdur durumda kalmış, ayıp olmuş. Alıntı yapamıyorum; ama hem yazdıklarına hem de tepkisine katılıyorum.

İlkokul seviyesindeyim ya, ondan silinmiştir yazdıklarım Desteğin ve beni anlayabildiğin için teşekkürler

Neyse daha fazla uzatmayayım, D712 hem fiyat olarak, hem de hemde teknik destek bakımından daha iyi gözüküyor. Artes'in forumda aktif olması onu seçmek için bir etken bence. Birebir ilgileniyor. Cube için tabi ki kötü demiyorum ama forum olayına daha yeni başladılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.