Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar;
    Arzu ederseniz Pm den veya info@artescorp.com adresine iletişim bilgilerinizi bize iletin. Konuyla ilgili olarak size yardımcı olmaya çalışalım.
    Teşekkürler,
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    iyi günler artes d9702 tablete yazılım desteği kesildimi baska bi sürüm gelmeyecekmi en son bi sürüm yükledm 4.1 li tablet yavaşladı ilk aldıgım günkü gibi deil
  • beyler wireless 2 oda ilerden cekmemeye basladi. modemin dibine girmem gerekiyor cekmesi icin. valla sinir olmaya basladim. ne yapmamiz gerekiyor buna birisi soylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

beyler wireless 2 oda ilerden cekmemeye basladi. modemin dibine girmem gerekiyor cekmesi icin. valla sinir olmaya basladim. ne yapmamiz gerekiyor buna birisi soylesin.

bu tabletin kronik sorunu bu yapabileceğin hiç bir şey yok aynı sorun bende var aynı dertten çok çekiyorum, eğer modem ile aynı odada isem çekiyor ama yan odada yaklaşık 3 mt falan ötede çekmiyor ben ümidi kestim tabletten en faza duvara vurup kırarım o kadar . dediğim gibi tabletin kronik sorunu
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;
    Tabletinizi arzu ederseniz servise gönderin sorun düzeltilsin.
    Servise gönderim ile ilgili prosedürleri size pm den mesaj olarak ilettik.
    Teşekkürler,
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Sayın Madmax59;
    Öncelikle Artes D9702 Tablet modelinde kronik bir sorun olmadığını belirtmek isterim. Artes D9702 modeli yaklaşık olarak 2 yıldan beri binlerce satılmış olup bireysel anlamda arızalar oluşabilmektedir.
    Sizin tabletinizdeki sorunun çözümü içinde sizinle yakın zamanda iletişime geçtik. Fakat tabletinizi yaptırmayacağınızı belirttiniz.
    Size Artes olarak nasıl yardımcı olabiliriz?
  • Sayin artes teknik artes 9702 tabletim ilk acilista asiri kasmaya basladi bazen launcher durdu diyor bazende menudeki uygulama simgelerinin gelmesi 2 dakikayi buluyor.cwm den factory reset yapayim dedim ama cwm acilmiyor ses acma+guc tusuna basiyorum acaba benmi yanlis yapiyorum sadece bir android logosu cikip kaliyor baska hicbirsey gelmiyor.
    Birde bir sorum olacak su anki kullandigim surum sdk-v1.10.00 acaba en guncel surum hangisi ve bunu nasil guncelleyebilirim?
    NOT:yazilim guncelleme isini servise gondermeden kendim yapabilirsem daha iyi olur
    İyi calismalar
  • Artesteknik; bu cihaz için şarj cihazı, ekran koruyucu, kılıf için ayrı ayrı yada toplam fiyat alabilir miyim? Servisi aradığımda ekran filmine 20 TL gibi fahiş bi fiyat verdiler. Foruma satışlarda da fiyat aynı mı?

Daha uyguna temin edebileceğimiz yer varsa diğer arkadaşlardan da tavsiye alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabletin şarj aleti arızalandı. yenisini nasıl temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpower14 -- 16 Nisan 2014; 16:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

tabletin şarj aleti arızalandı. yenisini nasıl temin edebilirim?

Googlede aratınca bu sitede satılıyor yazıyor. Ancak 2 modeli varmış. 5volt ve 9 volt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 16 Nisan 2014; 16:48:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

Artesteknik; bu cihaz için şarj cihazı, ekran koruyucu, kılıf için ayrı ayrı yada toplam fiyat alabilir miyim? Servisi aradığımda ekran filmine 20 TL gibi fahiş bi fiyat verdiler. Foruma satışlarda da fiyat aynı mı?

Daha uyguna temin edebileceğimiz yer varsa diğer arkadaşlardan da tavsiye alabilirim.

Aynı sitede ekran koruyucularıda var 5lira görünüyor şuan işinize yarar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

Artesteknik; bu cihaz için şarj cihazı, ekran koruyucu, kılıf için ayrı ayrı yada toplam fiyat alabilir miyim? Servisi aradığımda ekran filmine 20 TL gibi fahiş bi fiyat verdiler. Foruma satışlarda da fiyat aynı mı?

Merhabalar;
    Fiyat ile ilgili olarak info@artescorp.com adresine mail atabilirseniz size bilgi verilecektir.
    Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozdemir26

Sayin artes teknik artes 9702 tabletim ilk acilista asiri kasmaya basladi bazen launcher durdu diyor bazende menudeki uygulama simgelerinin gelmesi 2 dakikayi buluyor.cwm den factory reset yapayim dedim ama cwm acilmiyor ses acma+guc tusuna basiyorum acaba benmi yanlis yapiyorum sadece bir android logosu cikip kaliyor baska hicbirsey gelmiyor.
    Birde bir sorum olacak su anki kullandigim surum sdk-v1.10.00 acaba en guncel surum hangisi ve bunu nasil guncelleyebilirim?
    NOT:yazilim guncelleme isini servise gondermeden kendim yapabilirsem daha iyi olur
    İyi calismalar

Merhabalar;
    Tabletinizde belirttiğiniz sorunun düzelmesi için yeniden yazılım yüklemeniz gerekmektedir.
    Yazılımı internet sitemizden aşağıda belirtilen linkten indirip yükleyebilirsiniz.
    Teşekkürler…

www.artescorp.com
    9.7" ARTES D9702 IPS2 1GB 16GB BLUE. AND 4.1 - Ürün Grupları
    http://www.artescorp.com/urun/tablet-d9702.aspx?ttype=Documents#pt

• Cevabınız için teşekkürler artes teknik fakat ben tableti hiçbir şekilde bilgisayara tanıtamiyorum sizin verdiğiniz link teki driverlar ise yaramıyor bilgisayara tanıtsam yazılımı yükleyeceğim ama tanıtamiyorum internet te araştırdım birçok kişi bundan şikayetçi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

• Facebookta Artes Tablet Kullanıcıları Yardımlaşma Grubunu kurduk arkadaşlar. Tüm modellerden kullanıcılara bu gruptan ulaşabilir sorularınızı sorabilirsiniz

Link
  • Merhaba arkadaşlar bu modele root atmak istiyorum ama bir türlü uygun yazılımı bulamadım.
    Elinde olan arkadaşlar yükleyebilirler mi acaba ?
  • Selamlar forumdaslar. Oglum icin hizlial sitesinden aldigim d9702 yaklasik 45 gun once bozuldu. Yazilimi bir turlu yukleyemeyince servise gonderdim. Yaklasik 13-14 gun sonra geri geldi. Bu seferde zaman zaman sarj sorunu yasiyorum. Sarj cihazindaki ve cihazdaki sarj soketinin yanindaki isik bazen surekli yaniyor , bazen yanip yanip sonuyor... Bazen cihaz kapaniyor acilmiyor ; hasbelkader sarj almaya baslarsa bakiyorum ki az once acilmayan tablette %10 sarj gorunuyor...
    Ustelik ustune basa basa soyluyorum , tum bu kusurlar servisten geldikten hemen sonra basladi. Acaba serviste kontrol etmeden mi gonderiyorlar? Su an yaz tatilinde oldugum icin tekrar servise de gonderemiyorum. (5-10 gunde bir yer degistiriyorum)
    Bu sarj adaptoru ve soketindeki yanipsonme hususunu cozebilen arkadasimiz varsa ne yapmam gerektigini lutfen benimlede paylasir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

Selamlar forumdaslar. Oglum icin hizlial sitesinden aldigim d9702 yaklasik 45 gun once bozuldu. Yazilimi bir turlu yukleyemeyince servise gonderdim. Yaklasik 13-14 gun sonra geri geldi. Bu seferde zaman zaman sarj sorunu yasiyorum. Sarj cihazindaki ve cihazdaki sarj soketinin yanindaki isik bazen surekli yaniyor , bazen yanip yanip sonuyor... Bazen cihaz kapaniyor acilmiyor ; hasbelkader sarj almaya baslarsa bakiyorum ki az once acilmayan tablette %10 sarj gorunuyor...
    Ustelik ustune basa basa soyluyorum , tum bu kusurlar servisten geldikten hemen sonra basladi. Acaba serviste kontrol etmeden mi gonderiyorlar? Su an yaz tatilinde oldugum icin tekrar servise de gonderemiyorum. (5-10 gunde bir yer degistiriyorum)
    Bu sarj adaptoru ve soketindeki yanipsonme hususunu cozebilen arkadasimiz varsa ne yapmam gerektigini lutfen benimlede paylasir mi?

Şarj etmeme sorunu bende de olmuştu. Ama Artes servisle kontağa geçtim. bana hemen yeni bir şarj aleti gönderdiler. (Hatta geçenlerde şarj cihazı yine şarz etmedi, yine bozulmuş; yenisini istedim hiç hık-mık etmeden yenisini yine yeniden gönderdiler.) Sorun şarj aletindeymiş; şimdi cihazım tıkır tıkır çalışıyor. Artes'in bence en güzel tarafı ilgili servisi...e-maille iletişime geçin mutlaka dönüş yapacaklardır.

• Sorun sarj cihazinda degil ki...
    sorun cihazda. iletisime gectim ; tekrar gonderin dediler. Anlayacaginiz servisten donen cihaz bozuk olarak gonderilmis maalesef :-(
    Su an tatilde oldugum icin 15-20 gun suren servis gidis gelis suresini goze alamiyorum. Tatil donusu gonrececegim tekrar servise artik...

• quote:

Orijinalden alıntı: syroup

ARTES d9702 yi mini hdmi kabloyla tv ye bağlantı yaptım gayet güzel full hd film izlemek keyifli, tableti güncelledim sorun yok güncellemeden öncede sorun yoktu

Nasıl bir kabloyla tv bağlantısı yapıyorsunuz acaba? Mini HDMI to HDMI kabloyla mi? yoksa Mini HDMI to VGA kabloyla mı?
    Ben Mini HDMI to HDMI kabloyla Led Tv ye bağlanmayı denedim ama olmadı. bilemiyorum belki de ben beceremedim. bu konuda detaylı bir şekilde yardımcı olan olursa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkral -- 18 Ağustos 2014; 22:54:34 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.