Şimdi Ara

Artes D9702 Root atma ve gameloft sorunu çözümü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
6
Favori
19.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kardiyalog

quote:

Orijinalden alıntı: safakea

D712 Windows 8 x64 başarısız, önerisi olan ?

bir önerim var ama biraz zor
    Eğer mümkünse bulunduğun şehirde xp yada win7si olan bir bilgisayar bulabilirsen onlarda dene bu işlemleri

Tamam Win7 x64'te yaptım diğer PC'de oldu

• dosyalar silinmiş yükleyebilecek birileri var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

dosyalar silinmiş yükleyebilecek birileri var mı acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Dosyaları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Beklemeden son sürat indirme imkanı. Silinme derdi yoktur.. @kardiyalog hazırladığı dosya.

Buradan İndirin !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

dosyalar silinmiş yükleyebilecek birileri var mı acaba ?

quote:

Dosyaları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Beklemeden son sürat indirme imkanı. Silinme derdi yoktur.. @kardiyalog hazırladığı dosya.

Buradan İndirin !

bunu tùm rk3066 cihazlarda yapablrmyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

bunu tùm rk3066 cihazlarda yapablrmyiz

Konuda Artes D9702 yazıyor, bendeki Artes D712 ikiside RK3066 Chip var. Ben sorunsuz yaptım, özellikleri aynı. Muhtemelen olur.. Kesin olur da diyemiyorum..
  • Codagen Ultimiximi Rootladım Çok Sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbaba168

Codagen Ultimiximi Rootladım Çok Sağolun :)

oluyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAKLAŞIK ÜÇ SAATİR TABLETİMİ BİLGİSAYARA TANITMAYA ÇALIŞIYORUM. DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI MOBOROBO VE ÇEŞİTLİ BAŞKA YÖNTEMLERLE. BİR TÜRLÜ TANITMA OLMADI 100 DE 99 DA HER SEFERİNDE KALIYORDU Kİ USB DRİVER BULDUM NETTE.

1.5 MB'LIK DOSYA HERŞEYİ ÇÖZDÜ. BENİ ÇOK BUNALTTI. BAŞKA ARKADAŞLAR ZAMAN KAYBETMESİN.

TABLETİ BİLGİSAYARA BAĞLAYIN. YENİ DONANIM BULUNDU DEYİNCE, GÖZAT DEYİP BU DOSYAYI GÖSTERDİĞİNİZDE İŞLEM TAMAMDIR. BU DOSYAYI BULMAK İÇİN SAATLER GİTTİ EMİN OLUN. ADRESİ AŞAĞIDA KOLAY GELSİN, TABLETLERİNİ PC TANITAMAYAN ARKADAŞLARA...

http://www.kmods.net/android/drivers_g59-usb_drivers_windows_7__vista__xp__32bit_p18.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramit17 -- 6 Şubat 2013; 21:51:31 >

• @kardiyalog Sonuna kadar okurmusun..
    Öncelikle konu için teşekkür ederim.
    Ancak ben ne yaptıysam d712 cihazıma bir türlü root atamadım. Sebebi cihazı pc nin tanımamasıydı. (normalde room yüklerken RKBatchTool ile tanıtıyorum ama usb hata ayıklama açık iken tanıtamıyorum) win7 işletim sisteminde de denedim olmadı başka pc win7 de olmadı.
    Sonra buradaki videodaki teknikle ve buradan aldığım driver ile win7 ye tanıtmayı başardım (aynı yöntemle xp bir türlü görmedi) ve Moborobo ve ZhuoDaShi sorunsuz cihazı gördü. Ancak ne senin bat dosyan ile nede ZhuoDaShi ile root atmayı başaramadım.
    Tabi ben yılmadım devam ettim. Sonra çeşit çeşit driver buldum denedim olumlu sonuç alamadım.

En sonunda burada bir rk3066 için root konusu buldum ve orada verilen driver ile xpye tanıtmayı başardım ve senin bat dosyan ile sorunsuz root atmayı başardım.

Bu driverin linki:http://u12455652.letitbit.net/download/45792.49d38524b49df16a0b360c4e0f4b/usb_driver.zip.html

Ayrıca bu driverin içinde kendi exe dosyasıda mevcut (DPInst-32bit.exe) ben onu denemedim manuel tanıttım ama oda manuel yapamayanlar için güzel bir seçenek.

Birde buradaki rootlama bat dosyası ile seninkinin farkı nedir acaba? Aynı işlevi görürmü?

Lütfen bu mesajı ve bu driveri ilk mesaja eklermisin. Ben çok uğraştım başka arkadaşlar uğraşmasın..

Tekrar çoook teşekkürler :)

• driver konusunda aslında çok basit olarak tanıyor sadece ilk sayfadaki mesajlarımı dikkatli okumak yeter ama yinede driver tanıtamayan olursa @007combatant ve @piramit17 nin verdigi driverleri kullanabilirler finaller yüzünden konuyla pek ilgilenemedim sorunu olanlar yazabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramit17

YAKLAŞIK ÜÇ SAATİR TABLETİMİ BİLGİSAYARA TANITMAYA ÇALIŞIYORUM. DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI MOBOROBO VE ÇEŞİTLİ BAŞKA YÖNTEMLERLE. BİR TÜRLÜ TANITMA OLMADI 100 DE 99 DA HER SEFERİNDE KALIYORDU Kİ USB DRİVER BULDUM NETTE.

1.5 MB'LIK DOSYA HERŞEYİ ÇÖZDÜ. BENİ ÇOK BUNALTTI. BAŞKA ARKADAŞLAR ZAMAN KAYBETMESİN.

TABLETİ BİLGİSAYARA BAĞLAYIN. YENİ DONANIM BULUNDU DEYİNCE, GÖZAT DEYİP BU DOSYAYI GÖSTERDİĞİNİZDE İŞLEM TAMAMDIR. BU DOSYAYI BULMAK İÇİN SAATLER GİTTİ EMİN OLUN. ADRESİ AŞAĞIDA KOLAY GELSİN, TABLETLERİNİ PC TANITAMAYAN ARKADAŞLARA...

http://www.kmods.net/android/drivers_g59-usb_drivers_windows_7__vista__xp__32bit_p18.html

umudumu tamamen kaybetmek üzere iken verdiğin driver işe yaradı.teşekkürler

• Arkadaşlar Windows 7 64 bit' de yaptım.
    Cihazı Motorola Xzoom alark görüyor. GT Free Dosyasınıda İndirdi , Ancak Oyuna tıklayınca Tekrar ana ekrana dönüyor. OLMADI...!

Ayrıca Benim en çok Şikayet ettiğim olay , Game Loft Oyunlarında Ekran Problemi...?

Örneğin Real Football oyunun yükledim. Ancak Oyun ekrana sığmadığı için , Kontrol tuşlarını kullanamıyorum Bunun bir çözümü var mı acaba...?
  • guzel bi calisma, ilerde ise yarayabilir...
  • artes i709 içinde yardımcı olabilirmisiniz acaba bende root yapmak istiyorum. ama herhangi bilgi bulamadım?
  • Merhabalar bende de artes d1002 var bundada aynı işlem uygulanabilirmi ve artesin sitedeb alınan program bunada uyarmı bilgi verirseniz sevinirim.
  • şimdi aleti artes sitesindeki pdf göre güncellersek root gidecek peki aynı yöntemle tekrar o sürümü de root yapabilir miyiz??
  • moborobo ile uğraşmadan son verilen driveri tanıtıp scripti çalıştırdım oldu

Cİhaz :Pipo Max M1
  • Bu arkadaşın söylediği adımları takip ederek artes d1003 tabletimi root etmeyi başardım.Bilgisayara tanıtmada sıkıntı olan varsa,ayarlardan depolamaya gelip sağ üstteki butona tıklayıp usb ayarlarından medya cihazını seçmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

Bazı arkadaşlar gameloft yazısını görünce korsan yasadaşı bişey zannetmişlerdir ama öyle degil yapılan işlem tamamen yasal
    Artesteknik'in açıklamasına göre root olayı garantiyi bozmuyor.

evet ilk olarak yapmamız gereken BURDAN gerekli dosyaları indirmek
    sonra d9702 den ayarlardan usb hata ayıklama modunu aktif edin yoksa olmaz
    indereceginiz klasör içinde öncelikle MoboroboSetup isimli programı ekranda çıkan yönergelere göre kurun sizden cihazı bilgisayara baglamanız gerektigini söyleyince
    bilgisayarın arkada bulunan usb'lerden birine takın ama önceden driver kurmaya kalktıysanız onların hepsini silin yoksa sorun yaşarsınız yeni donanım bulundu yazısı
    gelince birşey yapmadan ekranın sağına falan çekin ve moborobo işleme devam etsin sonra yeni donanım bulma sihiribazından otomatik yükle seçeneginini tıklayarak devam edin
    çıkan uyarılarada devam et diyerek işlemi tamamlayın işlem sonunda cihaz aygıt yöneticisinde böyle gözükmesi lazım
     Artes D9702 Root atma ve gameloft sorunu çözümü

güzelce kurup gerekenişlemleri yaptıysanız bilgisayarı kapatıp açabilirsiniz.
    bilgisayarı açıp cihazı bilgisayara takınca alttaki gibi moborobo cihazı tanımış olması lazım yani appleri resim veya başka dosyaların resimdeki gibi görüyor olmanız lazım
    alttaki gibi resim aldıysanız moboroboyla şuan için işimiz bitti.

tüm bu yaptıklarımız cahazın bilgisayara sağlam bi şekilde tanıtılması içindi ama yinede
    moboroboyu tavsiye ederim çok güzel bi program uygulamalarınız falan toplu bi şekilde kaldırma veya yükleme ve yedek almayı çok basit ve hızlıca yapıyor.

şimdi sıra root atmaya geldi
    cihaz usb'ile bilgisayara bağlıyken indirdiginiz klasör içinde root isimli zipli dosyayı bi yere çıkarıp içindeki ArtesD9702root isimli bizim cihaz için oluşturdugum scripti çalıştırıyoruz
    ve ekrandaki yönergeleri takip ediyoruz

zaten türkçe hazırladım anlamayacak pek bişey yok 3 adımda işlem tamamlanacak ve artık rootlusunuz işlem sonunda
    bazı hatalar göreceksiniz ekranda ama sorun yok deneyimsiz arkadaşlar cihazda yanlış bişey yapmasın diye supersu uygulamasını iptal ettim sadece rootexplorer programı kurulacak cihaza
    ama illada supuersu yükleyecem diyen arkadaşlar varsa root isimli zipli klasör içinde supuersu.apk var ordan kurabilirler root olup olmadıgınızı görmek için marketten rootchecker isimli programı kurun ve görün

şimdi sırada gameloft oyunlarını lisanslı bir şekilde marketten indirip kurup yüklemek;
    bunun için videoyu izleyin gerekli tüm açıklamarı ekledim sadece chose build typede motorola xoom seçin

bunlarda bonus

alıntı falan degil hepsi kendi çalışmam. XP de yaptım win7dede olabilir dener yazarsınız
    her ne kadar sorunsuz bi işlem olsada yapılanlarla ilgili sorumluluk yapana aittir

Hocam link ölmüş elinizde varsa tekrar upload eder misiniz acaba? acil lazım

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.