Şimdi Ara

Artes G711 tablet pc. (7') kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar artes g711 tablet konusuna degerli katilimlarinizi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung S5PV210 ARM Cortex-A8 İşlemci

İşlemci

1GHz

LCD CAPACITIVE

Ekran

7"

Ekran Boyutu

800x480

Çözünürlük

5 Nokta Çoklu Dokunmatik

Dokunmatik Türü

512 Mb DDR3

Ram

4 Gb NAND Flash

Sabit Disk

Sd Kart Okuyucu Var (128Mb-32GB Micro SD destekler. Kablosuz Ağ 802.11b/g/n Bluetooth Bluetooth V2.0+EDR Dahili 3G Dahili SIM kart girişi ile 3G Bağlantı Harici USB 3G Desteği Var Gps Dahili GPS Modülü Ön Kamera 0.3 Mp Ön Kamera Arka Kamera 2.0 Mp Kamera Hareket Sensörü 4 yönlü hassas sensör İşletim Sistemi Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Mini Usb Port Var

Var

HDMI

Kulaklık Var Adaptör Var Sim Kart Yuvası Var Kart Okuyucu Var (Micro SD TF) Pil 2840 Mah Li-on Polymer Pil Süresi ~ 8 Saate Kadar Internet Tarayıcı Google Chrome Çevrimiçi Desteği Video, TV, Müzik ve Radyo

Word,Excel,Poweroint,Pdf ve Txt

Ofis Yazılım Desteği

Görüntüleme

3D Desteği / MALI 400 Grafik işlemcisi

Oyunlar

yüksek oyun performansı

200.000 den fazla Google Market oyun ve

Ekstra

uygulaması. Desteklenen Ses

Mp3/Wma/Ape/Fla/Wav Formatlarını destekler.

Formatları

Desteklenen Video

Mkv (H.264 HP) /AVI/RM/RMVB/ MPEG-1/

Formatları

MPEG-2 video formatı desteği.

HDMI çıkışı ile 720P ,1080P den 2160P e

Video Çıkış

kadar full hd çıkış

Txt dosyaları ve renklerini açabilir. Arka plan renklerini gösterebilir. Dosya klasörleri, Müzik

Dosya Okuma

Listeleri ve Sesli okuma programlarını destekler. Resim Formatı Jpg/Bmp/Png/Gif formatlarını destekler. Hoparlör 2x1 Watt Hoparlör Elektrik Adaptörü Giriş : AC100-240V 50-60Hz /Çıkış :9V, 2A

Bahasa Indonesia, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English, Espanol, French, Hrvatski, Italiano, Latviesu,

bokmal, Polski, Portuguese, Romana,

Dil Desteği

Rumantsch, Slovencia, Slovenscina, Suomi, Svenska, Suomi, Svenska, Tagalog, Tieng Viet, Türkçe, Zulu, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Japanese, T-Chinese, S-Chinese E-Kitap Desteği Var

USB2.0 Bilgisayar Bağlantısı, External Usb

USB Desteği

Bellek, Klavye, Mouse, USB Ethernet ve diğer usb cihazları destekler

1xTablet PC, 1x Adaptör, 1xUSB Kablo 1xOTG

Paket İçeriği

Kablo , 1x Kullanım Klavuzu Hediyeler -Ölçüler 193*120*11.99mm Ağırlık 326 Gram RENK KOYU KAHVE Garanti 2 Yıl

Ürün Özellikleri :

Cep Telefonu Özelliği Cep Telefonu Özelliği Bulunmamaktadır Ekran Boyutu 7"

İşletim Sistemi Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) Disk Kapasitesi 4 GB

Görüntülü Konuşma Yok Bluetooth Var

Wi-Fi. 802.11 b/g/n

Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel
    Arttırılabilir Hafıza Var

Hafıza Kartı Tipi SD

Diğer:

Garanti Süresi (Ay) 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tauncer -- 21 Temmuz 2012; 19:07:32 >

• Avea jet modem sim kart ayarlari:

Avea jet modem sim kartinizi ilgili sim yuvasina takip

Ayarlar-veri kullanimi-diger-mobil aglar-erisim noktasi adlari-apnler sayfasindayken uc nokta ust uste olan kisma tiklayip yeni apn diyorsunuz.

Ad: avea internet
    Apn: internet
    MCC: 286
    MNC:03

Yaziyoruz. Geri kalan yerlere dokunmuyoruz. Ve gene uc nokta ust uste olan yere basip kaydet diyoruz. Ve tableti yeniden baslatiyoruz.

Avea jetinizi artik masa ustundeki 3g widgetinden kolaylikla kullanabilirsiniz.

• Urun icin root ve rom arastiriyorum. Henuz root olamadim. Bilgisi olanlarin katilimini bekliyoruz.

• iki gundur bu model ile ilgileniyorum, arastirma yapamiyorum cunku turkiyedeki alisveris siteleri haricinde hic bir sitede detayli inceleme/bilgi/video bulamadim. gorundugu kadariyla ozellikleri cok iyi, kullanan arkadaslar ufak bir videosunu youtube yukleyebilirlerse cok makbule gecer. detayli bir inceleme istemiyorum. merak ettigim tek konu dokunmatik ekran ozelligi/performansi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

iki gundur bu model ile ilgileniyorum, arastirma yapamiyorum cunku turkiyedeki alisveris siteleri haricinde hic bir sitede detayli inceleme/bilgi/video bulamadim. gorundugu kadariyla ozellikleri cok iyi, kullanan arkadaslar ufak bir videosunu youtube yukleyebilirlerse cok makbule gecer. detayli bir inceleme istemiyorum. merak ettigim tek konu dokunmatik ekran ozelligi/performansi.

eger elinizde galaxy s2 gibi bir urun bulunuyorsa super amoledin tadini almissaniz urun beklentilerinizi karsilayamayabilir. Daha iyi kalitede ekrani olup hem dahili hemde harici 3g si gps i hdmi usb cikisi olan bir urun varsa tabii daha tercih edilebilir. Tabi fiyatta onemli. İcinde gelen ics pek kullanisli degil. Ve bazi buglari var. Ben sitesine mail attim. Ginger surumu varmi diye cevap bekliyorum. Zaten ics yi oldum olasi sevmiyorum. Genel manada iyi buldum. Pes oynadim gayet rahat. Takilma vs. Olmadi. Ekran cozunurlugu 1024&768 olanlari var bu seferde dahili 3g yok. Bu benim icin onemli. Cunku simkarti takip kullanmak cok pratik. Amoledlere bakarak ekran mat kaliyor. Tek eksigi bu bence. 1080p videolari rahatlikla oynatiyor. Pil omru yeterli. 2-3 saatte tam sarj oluyor. Klavye ve mouse taktim bir problem yoktu. Tv ye baglamadim. Birde gps denemedim. Bende iki gun oldu alali. musait bir zamanda bir video koyabilirim. İzlenimlerim simdilik bunlar. Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tauncer -- 21 Temmuz 2012; 23:52:25 >

• Dediğine katılıyorum, bu cihazda beni etkileyen HDMİ, sim kart, USB girişi ve gps özelliklerinin hepsinin bir arada 7" te birleşmis olmasidir , muadili başka bir cihaz yok.aslına bakarsan Benim Kullanma amacım hdmi & tv bağlantısı ve usb & harici harddisk bağlantısı yapıp mkv- film izlemek , gerektiğinde navigasyon olarak kullanmak, ve yurtici/yurtdışında 3g/sim kart ile İnternet'e girmek olduğu için ekranı çokta önemli değil , suan 4S kullanıyorum, ekranin beni tatmin etmeyeceğini şimdiden tahmin edebiliyorum, ama en azından hb'den sipariş etmeden önce ne ile karşılaşacağımı bilmek adına video istedim.
    İcs kullanmadım hiç , en son bende ginger kullanmıştım htc hd2'de ve gayet stabildi.
    Artesteknik ten konu ile ilgili inceleme istedim bakalım , gelirse makbule gecer :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba eğer Turkcell vinn ile bağlanmak istiyorsanız ayarları aşağıdaki gibi değiştirmeniz gerekecek, ben başka türlü bağlanamadım, Go launher yükledim samsung S3 oldu cihaz , incelememi söylemem gerekirse piyasada bu fiyata bulunabilecek en donanımlı ve uygun cihaz, tabi samsun P1000 veya 1010 kullandıysanız ekran isteklerinizi karşılamayabilir, hız ve kullanım benim için tatmin edilebilir seviyede ( kişiden kişiye değişebilir). menü geçişleri oldukça hızlı, stand-by açılması 2-3 saniye gecikmeli oluyor daha sebebini çözemedim, muhtemelen go launcher den kaynaklanıyor,

Ad: turkcell
    Apn: mgb
    MCC: 286
    MNC:01
    türü : default

• bu cihazı nasıl root edeceğiz?
  • Cihazı root dedebilen varsa deneyimlerini merakla bekliyoruz. ayrıca Golauncher ile stand-by olduğunda cihaz kapanoyor bu konuda yardımıcı olabilen varsa çok sevinirim.
  • malesef ics ve 3.0 pek kullanışlı değil. örneğin 3g de kullanırken ekranı kapatırsam hattı tekrar getiremiyorum. ses açma kapama ics 4.0 da yok. ics 4.0.3 veya 4.0.4 gibi güncelleme gelmesi gerek ürünü üretip yazılımda eğer zayıf kalınırsa tercih sebebi olmayacaktır. (çin işinde böyle oluyor genelde) yetkililere mail attım bakalım bir güncelleme gelmiş mi. hala root olamadım bu arada
  • Merhabalar;
    İnternet sitemizde Artescorp Android 4.0 Yazılımı mevcuttur.
    Dileyenler buradan indirip yükleyebilirler.
  • 1-2 ay önce tableti aldım fakat yetersiz geldi. İlk aldığımda Angry Birds Space'i yükledim. Servise gidip geldi. Sildim bazı uygulamaları yer açılsın diye. Yeniden yüklemeye çalışınca Google Play'de yoktu. Star Wars'u bile oynayamıyorum. Tableti ilk alırken hayalim en azından Brother In Arms falan oynayabilmekti ki ona bile Google Play Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil diyor.

Tablet zorlansa da herhangi düzgün bir oyun oynayabilme ihtimalim var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redstone17

1-2 ay önce tableti aldım fakat yetersiz geldi. İlk aldığımda Angry Birds Space'i yükledim. Servise gidip geldi. Sildim bazı uygulamaları yer açılsın diye. Yeniden yüklemeye çalışınca Google Play'de yoktu. Star Wars'u bile oynayamıyorum. Tableti ilk alırken hayalim en azından Brother In Arms falan oynayabilmekti ki ona bile Google Play Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil diyor.

Tablet zorlansa da herhangi düzgün bir oyun oynayabilme ihtimalim var mı ?

Artes teknikten yazilim olarak destek bekliyoruz. 4.1 guncellemesi gibi. Cihazinizla uyumlu degil yazisini almaktan usandık. İnanın. Yada ayni platformda baska arteslerin 4.1 i uyarmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tauncer -- 28 Aralık 2012; 16:59:44 >
  • Yeğenimde bu tabletten var, geçen resetlemek zorunda kalmışlar. Şimdi uygulama yükleyemiyoruz, angry birds, temple run vs. yüklenmiyor "cihaz uyumlu değil" hatası alıyoruz, android sürümü 4.0.1,bu problem nasıl giderilir arkadaşlar var mı bir çözümü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.